Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-09-16, 05:22 PM   #25276
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 大破人間 查看文章
個隻都係槍吾
改唔切
隻馬太搶眼,明明記得佢係槍,最後都係打咗騎

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 05:28 PM   #25277
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 小嘉 查看文章
可以end game
恭喜歐小嘉

請找數

舊 11-09-16, 05:31 PM   #25278
psidef
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
跟機-寶石劍
請各歐洲人自行 行上火刑台
人善人欺天屈機

舊 11-09-16, 05:44 PM   #25279
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
呢一刻無得唔認上左岸
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 05:48 PM   #25280
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我就係講呢兩件便服仲好睇過DLC泳裝...

引用:
作者: casio 查看文章
40抽中劍蘭,4星槍吾王
真係唔知好唔抱怨俾隔離吸咗D運
其實唔少人都覺得黑乳上(4星)勁過白乳上(5星)
再加多隻公認OP的劍蘭

其實你唔差得過佢10抽吾王+2030好多, 兩個都係歐

引用:
金閃
コレクター EX→バビロンの蔵 EX

多左NP增加 LV.1:NP20, LV.10:NP30

小金閃是寶解
純粹威力高左DD
金閃(再)大翻身
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 05:50 PM   #25281
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: casio 查看文章
40抽中劍蘭,4星槍吾王
真係唔知好唔抱怨俾隔離吸咗D運
中左本命杏後仲有兩隻偽四真五算好好啦
你又不是G(ry...小(ry..!!!(被拖走)

舊 11-09-16, 05:58 PM   #25282
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
呢一刻無得唔認上左岸
犯左兵家大忌
見到小嘉師兄歐到爆炸
我又抽左個10連

黑S(第一隻 )
崔斯坦(升寶4)

算係唔錯
跟小嘉師兄搵食

舊 11-09-16, 06:02 PM   #25283
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
十抽中2030, ANGEL FALL, 高文.
7月後第一隻新4星呀~~~~~~

(但好似呢兩月中咗4隻5星噃)
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 06:06 PM   #25284
小嘉
The One

引用:
犯左兵家大忌
見到小嘉師兄歐到爆炸
我又抽左個10連

黑S(第一隻 )
崔斯坦(升寶4)

算係唔錯
跟小嘉師兄搵食
我跟你搵食咋
舊 11-09-16, 06:13 PM   #25285
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
我跟你搵食咋
我地絕交=.=
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 06:14 PM   #25286
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
大爆死

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 06:22 PM   #25287
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
犯左兵家大忌
見到小嘉師兄歐到爆炸
我又抽左個10連

黑S(第一隻 )
崔斯坦(升寶4)

算係唔錯
跟小嘉師兄搵食
引用:
我跟你搵食咋
你地2個係度扯貓尾

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 06:26 PM   #25288
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
大爆死
點解咁睇唔開
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 06:27 PM   #25289
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
跟住法老們偷渡 十抽出小莫
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 06:28 PM   #25290
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
久違了的更新後大量歐氣出現~~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 06:30 PM   #25291
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
久違了的更新後大量歐氣出現~~
次次都有,但歐氣永遠都只係個幾個歐皇身上循環
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 06:37 PM   #25292
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: gingq7 查看文章
點解咁睇唔開
除左鬼上身之外都唔知可以有咩解釋
清醒果陣已經唔知幾多pack

歡迎pm查詢、預約
舊 11-09-16, 06:41 PM   #25293
小嘉
The One

引用:
大爆死
抽1,2次咪算

黑肉PICKUP我都係抽左1,2下咋
舊 11-09-16, 06:43 PM   #25294
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
抽1,2次咪算

黑肉PICKUP我都係抽左1,2下咋
明明諗住養生, 點知變左自爆

歡迎pm查詢、預約
舊 11-09-16, 06:45 PM   #25295
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: gingq7 查看文章

其實唔少人都覺得黑乳上(4星)勁過白乳上(5星)
再加多隻公認OP的劍蘭

其實你唔差得過佢10抽吾王+2030好多, 兩個都係歐
引用:
作者: 北条加蓮 查看文章
中左本命杏後仲有兩隻偽四真五算好好啦
你又不是G(ry...小(ry..!!!(被拖走)
GAF歐氣太強,歐咗都唔覺自己歐

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 06:48 PM   #25296
蛋撻王子
功德完滿

引用:
明明諗住養生, 點知變左自爆
師兄...sosad

舊 11-09-16, 06:49 PM   #25297
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
次次都有,但歐氣永遠都只係個幾個歐皇身上循環
因為上個卡池無咩人抽..令我有好耐無見的幻覺

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 07:18 PM   #25298
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
我又犯兵家大忌
1符+10抽中黑乳上+2030
終於有全體槍
(寶5FIN:......)

舊 11-09-16, 07:20 PM   #25299
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
的確能玩到現在也是奇蹟,當然貨了一堆數已使我不能說走就走
引用:
作者: ko121314 查看文章
其實光是能夠撐過開game頭2個月o既日子已經好利害
死server, UI唔友善, 戰鬥沉悶, 根本一堆原因趕客走
引用:
頭先見日站傾起新規既話題

種火の壁
素材の壁
スキル石の壁
QPの壁
我々が乗り越えてきた壁という名の試練を
新規は今こそまさに越えんとしているのだァ

>>368
種火とQPは周回さえすりゃある程度目処はつくんだが
あと2つが渋くてなぁ…

壁は乗り越えても乗り越えても無限にそびえ立ってるから…

其實我地呢d舊玩家某程度上都好西利
我都唔知點解可以玩到依家
又唔係TM廚

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 07:22 PM   #25300
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: GN00508771 查看文章
我都唔知點解可以玩到依家
又唔係TM廚
當我每個十抽都中到好野
我覺得自己咩Game都可以玩到落去

GN大能夠玩到依家既原因顯明易見

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:17 AM

手機版 | APP版