Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-11-14, 01:54 PM   #201
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 06-14-14, 11:01 PM   #202
money
◆.西野司命.◆

舊 06-21-14, 12:36 AM   #203
money
◆.西野司命.◆

全5巻10話

Fate/kaleid liner プリズマ☆イリヤ ツヴァイ! 第1巻 [Blu-ray]
価格: ¥ 8,208
発売予定日は2014年9月26日です。

舊 06-21-14, 08:55 AM   #204
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
只得10話。。。。。看來見不到小金閃了
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 06:59 PM   #205
money
◆.西野司命.◆

舊 07-04-14, 08:35 AM   #206
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
01先行....

想問魔法少女變身時間唔係0.幾秒咋咩?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-14, 01:03 PM   #207
gingq7

註冊日期: May 2008
又得10話, 即是講得一半....
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-14, 10:08 AM   #208
鐵之侍

感覺節奏比上緝好了,變身時兩個傻傢伙還一面慘叫

以發展來說應是去到打巴姐為完結吧?
舊 07-05-14, 02:17 PM   #209
casio
Ultimate Gamer

美游個初吻仲保得往,咁之後個次仲保唔保到呢

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-14, 01:33 PM   #210
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: casio 查看文章
美游個初吻仲保得往,咁之後個次仲保唔保到呢
乜唔係上次最終回已經被伊莉亞奪去初吻咩?

變身時嗰兩個大姐喺度嘈生晒完全聽唔到D BGM. XDDD
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-14, 09:16 PM   #211
money
◆.西野司命.◆

舊 07-09-14, 01:26 AM   #212
casio
Ultimate Gamer

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
乜唔係上次最終回已經被伊莉亞奪去初吻咩?

變身時嗰兩個大姐喺度嘈生晒完全聽唔到D BGM. XDDD

唔記得咗已經冇咗

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-14, 10:55 PM   #213
money
◆.西野司命.◆

舊 07-13-14, 07:40 AM   #214
money
◆.西野司命.◆

舊 07-17-14, 03:41 AM   #215
Game Master

美遊(口唇)慘被NTR

伊莉亞表情超絕。XD
舊 07-17-14, 08:28 AM   #216
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
口水

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-14, 08:01 PM   #217
鐵之侍

果然是我的接吻專家小黑,KISS差不多是裡番級數,之後的KISS場面可以更期待了

感覺今季才是認真製作,作畫和動作不知比第一季好了多少
舊 07-18-14, 01:20 AM   #218
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
濕吻真邪惡, 可惜我對褐色無興趣

想問美遊打後戲份仲多唔多?

舊 07-18-14, 09:22 AM   #219
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
第二部都仲好多
係第三部變左等人救既公主先少左戲份
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-14, 02:44 PM   #220
Game Master

老虎你可以挨到咁耐先被奪初吻已經好厲害啦。XD

睇呢套既最大樂趣就係見到伊莉雅被欺凌既各種吐嘈表情。

士郎無論o係邊個平行時空都自然會吸引一堆後宮、今次仲有幼女化頃向添。

此篇文章於 07-24-14 02:47 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
舊 07-24-14, 07:27 PM   #221
鐵之侍

可惡……明明上集的KISS這麼實用,今集怎麼變回像漫畫版那麼保守啊
舊 07-25-14, 02:03 AM   #222
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
妖! 可唔可以 cut 鬼哂后宮士郎 D 戲份呀! 我唔想睇呢套都見到這條彈散

舊 07-30-14, 06:46 PM   #223
money
◆.西野司命.◆

舊 08-02-14, 07:21 PM   #224
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
妖! 可唔可以 cut 鬼哂后宮士郎 D 戲份呀! 我唔想睇呢套都見到這條彈散
士郎係得呢集同反宝果個係海灘果集先有d 咁既野 ......

我係驚佢BD版 SP 會出 "彼女の事情"1至9黎食位啫 ....

呢套係唯一一套我唔會睇到訓著的 Fate
nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-14, 01:05 PM   #225
money
◆.西野司命.◆

「プリズマ☆イリヤ ツヴァイ!」

6「嘘と強がりの向こう側」
井上堅二 神保昌登 神保昌登 山吉一幸

7「激突!クッキン・シスターズ」
井上堅二 田村正文 田村正文 田村正文

8「彼女の名は」
水瀬葉月 丸山由太 小島正士 平田和也

9「独りの戦い」
水瀬葉月 木村泰大 木村泰大 山吉一幸

10「その手が守ったものは」
水瀬葉月 神保昌登 神保昌登 澤入祐樹

此篇文章於 08-07-14 01:09 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] Fate/stay night[Realta Nua] 11月29日発売予定丨アニメ制作:ufotable money 手提遊戲機討論版 18 01-30-24 10:11 PM
[3DS] Fate/kaleid liner プリズマ☆イリヤ l 7月31日發售 neo2046 手提遊戲機討論版 2 03-17-14 10:04 PM
放二手漫畫:Fate/kaleid liner 魔法少女☆伊莉雅 eva01-test-type 買賣專區 0 01-21-14 05:01 PM
(10月~12月、4月~6月)「Fate/Zero」第六話「謀略の夜」丨音楽:梶浦由記 ufotable制作 money 日本動漫畫討論版 1004 11-08-11 05:38 PM
唔知LINK唔LINK到........(唔識LINK NEWSGP),關於WIRELESS 雪舟等楊 手機資訊/電腦軟硬討論 1 01-12-03 04:06 PM

現在的時間是 06:12 PM

手機版 | APP版