Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
H-GAMEの部屋>03月新作(2015年)
hkjacky2001 05:02 AM 09-17-10
作者: tsddr:
下巻PV已出
下卷應該主力是H...
上卷應該劇情重要多
以上係睇PV自己得出既感覺...
風音 07:31 AM 09-17-10
作者: money:
OVA プリンセスラバー! 上巻 キミといっしょの朝

アニメーションキャラクター 黒田和也
絵コンテ・演出 とよたまなか
作画監修 黒田和也
作画監督 岡田真弓
作画監督補佐 黒川唄

[IMG]http://www.death-note.biz/up/m/7180.jpg[IMG]
咁似cut預告同pv既
Gallardo 10:13 AM 09-17-10
作者: money:
OVA プリンセスラバー! 上巻 キミといっしょの朝

アニメーションキャラクター 黒田和也
絵コンテ・演出 とよたまなか
作画監修 黒田和也
作画監督 岡田真弓
作画監督補佐 黒川唄

[IMG]http://www.death-note.biz/up/m/7180.jpg[IMG]
男主角把聲係咪"似"石田彰?
小昭Teddy 03:28 PM 09-17-10
作者: Gallardo:
男主角把聲係咪"似"石田彰?
唔係, 根本就係石田彰

Maid服偽Saber

係學校門口車震
而且車箱唔合比例地大, 高到竟然可以係車入面掛鼓

呢集OVA感覺良好, 車震果段真係

不過中途有d場景突然解象度下降左起左少少狗牙
唔知係壓片問題定係點.

仲有偽Saber把聲唔多慣, 扣分
但係....
總之, 一定好睇過TV版
Gallardo 03:51 PM 09-17-10
作者: 小昭Teddy:
唔係, 根本就係石田彰
通常都唔會寫明嘛, 所以我先quote住個似字
STRIFE 06:55 PM 09-17-10
石頭,想不到是你啊
風音 08:14 PM 09-17-10
女主角...
你的對白太多了
ty1106 09:38 PM 09-17-10
作者: Gallardo:
通常都唔會寫明嘛, 所以我先quote住個似字
因為TV Game與PC Game(Gal Game)的分界
所以所有聲優都用另一個名

亦因為咁 TV版聲優同OVA(H)版聲優照道理係同一人
小昭Teddy 09:49 PM 09-17-10
作者: ty1106:
因為TV Game與PC Game(Gal Game)的分界
所以所有聲優都用另一個名

亦因為咁 TV版聲優同OVA(H)版聲優照道理係同一人
一半半啦, 有好多都換左人
代官 12:17 AM 09-18-10
d動作斷斷續續好鬼古怪a
細路翔 01:12 PM 09-18-10
出現典型咸片通病

扑野仲咁多野講
HAKAIDER 03:07 PM 09-18-10
作者: 細路翔:
出現典型咸片通病

扑野仲咁多野講
果d 叫 "淫語"
ty1106 10:35 PM 09-18-10
>指先案内人 汁だく接待 おかわり三杯目 第一話 「堕ちてゆく花嫁」
中段壓片問題非常明顯... (夾硬壓細0既結果)

主線擺明落0左0係「花嫁」身上 不過估佢唔到...
(最特別係再進入仍然有血出)

臨尾0個幕車震(連偷拍) 搵架hiace先震得起0架嘛!
邊似得某套公主H動咁唔合理...
小昭Teddy 11:21 PM 09-18-10
作者: ty1106:
>指先案内人 汁だく接待 おかわり三杯目 第一話 「堕ちてゆく花嫁」
中段壓片問題非常明顯... (夾硬壓細0既結果)

主線擺明落0左0係「花嫁」身上 不過估佢唔到...
(最特別係再進入仍然有血出)

臨尾0個幕車震(連偷拍) 搵架hiace先震得起0架嘛!
邊似得某套公主H動咁唔合理...
剩係車內可以企起身玩掛鼓已經睇到我囧左
6eo 11:58 PM 09-18-10
剩係車內可以企起身玩掛鼓已經睇到我囧左
根本係4次完空間

明明上車之前架車得大半個人咁高, 上左車之後可以企係到
>真章・幻夢館 Epilogue 第三話 ~愛と真実~

望大活躍

上集炒車死唔去

理論上, 咁既體位, 炒車係咪應該女既會傷過男既呢???

下集大混戰
唔知點解, 我覺得呢間廠出個d作品全部都好似好平面咁...
唔知點講, 好似睇緊硬照咁...
小昭Teddy 12:10 AM 09-19-10
意外地唔錯
GN00508771 03:42 AM 09-19-10
唔係, 根本就係石田彰

Maid服偽Saber

係學校門口車震
而且車箱唔合比例地大, 高到竟然可以係車入面掛鼓

呢集OVA感覺良好, 車震果段真係

不過中途有d場景突然解象度下降左起左少少狗牙
唔知係壓片問題定係點.

仲有偽Saber把聲唔多慣, 扣分
但係....
總之, 一定好睇過TV版
因為石田 我完全集中唔到精神睇套野
anyone 02:11 PM 09-19-10
作者: GN00508771:
因為石田 我完全集中唔到精神睇套野
加埋偽saber d對白好好笑
ty1106 07:38 PM 09-19-10
>超昂閃忍ハルカ 参 いにしえの閃忍
電車play玩埋顏出し 無人理...
ふたなり加触手H 或者會有人想飛0左呢段

第四話待續
HAKAIDER 08:49 PM 09-19-10
OVA プリンセスラバー! <

有馬君無樣睇果然中於game 原著 b

偽Saber 第二日係車内比有馬君既強大種馬力嚇親............

但前一晩不是己領教過有馬君既三連中出了嗎 ?!
小昭Teddy 08:55 PM 09-19-10
作者: HAKAIDER:

偽Saber 第二日係車内比有馬君既強大種馬力嚇親............

唔扮下野你邊會睇得咁開心
星野豪豬 10:31 AM 09-20-10
作者: HAKAIDER:

偽Saber 第二日係車內比有馬君既強大種馬力嚇親............

強大o既地方係,有馬君可以喺嗰架車入面企起身同佢玩
martinnitram 11:26 PM 09-20-10
唔少心睇o左上面o的 post, 我仲釣緊呀陰公...
BTW, 請問隻原 game 係唔係 08 已出?
風音 11:36 PM 09-20-10
08年6月27日
ty1106 02:25 AM 09-23-10
>真章・幻夢館 Epilogue 第四話 ~真実と護るべきもの~
HAPPY END... 唔講咁多,自己睇有幾「精采」啦...
不過得大半集長度真夠慳...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面