Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
攻略及心得交流區>高達VERSUS 動物園
強化人間ですの~★ 08:39 AM 07-08-17
wiki: https://www65.atwiki.jp/gundamversus/

帳號相關:
.PS4內其中一個常用帳號係Plus,成部機即可連線
.中文版game用香港帳號入特典code/買DLC,日版game用日本帳號,之後轉帳號玩就OK
.game內開房時係用PSN帳號分區判斷地區

無需capture card,Remote play錄片法:
PS4內有A、B兩個帳號,用帳號A直接玩,電腦登入帳號B remote play錄片/直播即可
暗黑騎士 09:01 AM 07-08-17
隻game好有值崩潛力
金戰士 11:22 AM 07-08-17
玩了幾日,佢好有psv隻g V g force既伏味
以往3人room都可以打住先,第4個人係npc機
佢今集就吾得,3打3又係吾可以同朋友打
佢想點? 1打1又冇
金戰士 11:24 AM 07-08-17
好伏lo,題外話
佢有好多新Npc機係未見個
sears 01:13 PM 07-08-17
作者: 金戰士:
玩了幾日,佢好有psv隻g V g force既伏味
以往3人room都可以打住先,第4個人係npc機
佢今集就吾得,3打3又係吾可以同朋友打
佢想點? 1打1又冇
3on3不可以同朋友打.. 88
NeGi 01:47 PM 07-08-17
??? ???
3ON3 可以同朋友打wor
wlng00 01:49 PM 07-08-17
元朗已經可以正價買game 連水樽

Sent from my iPhone using Gaforum
darkvolver 02:20 PM 07-08-17
作者: wlng00:
元朗已經可以正價買game 連水樽

Sent from my iPhone using Gaforum

崩緊中

tao 05:12 PM 07-08-17
我有google一下及爬文也不太清楚
想問各位動物園的定義是什麼?
是指現在的gvs操作已很異相嗎?全部機體要彈來彈去?
ゆり 05:19 PM 07-08-17
作者: tao:
一開始指街機果班會無啦啦大叫的玩家,然後會變成真人GVG

同埋指家用機果班輸左就叫你去死既玩家
zzzdx 05:23 PM 07-08-17
http://gaforum.org/showpost.php?p=11...&postcount=527
左上
tao 05:32 PM 07-08-17
謝謝大大

作者: ゆり:
一開始指街機果班會無啦啦大叫的玩家,然後會變成真人GVG

同埋指家用機果班輸左就叫你去死既玩家
看完twitter亂叫的動畫更明白了
是年齡層的關係嗎....?
幸好街霸5沒有這種情況...(雖然有些高手會teabag對方)
強化人間ですの~★ 07:10 PM 07-08-17
謝謝大大

看完twitter亂叫的動畫更明白了
是年齡層的關係嗎....?
幸好街霸5沒有這種情況...(雖然有些高手會teabag對方)
因為呢隻game有得賴隊友
Kain 07:39 PM 07-08-17
AMAZON今朝睇都仲係19% OFF
宜家變成21% OFF
跌穿7000
tao 10:30 PM 07-08-17
作者: Kain:
AMAZON今朝睇都仲係19% OFF
宜家變成21% OFF
跌穿7000

可以重現這種價位嗎
darkvolver 10:40 PM 07-08-17
崩得好,快d直崩啦。

忍者 10:44 PM 07-08-17
笨大用心良苦
呢隻大值崩引人入坑打街機
女裝少年 11:30 PM 07-08-17
頭先一個場打左廿二鋪,輸左六鋪
冇記錯六鋪都係輸比名人
呢部野根本唔應該屬於呢度
佢應該係MBon既機
響街機00劇場版既機鬥放map炮
而唔係響家用版屈d得槍,砲,豆既機
赤兵尉SETH 01:26 AM 07-09-17
好多200機射擊能力都勁到痴線...贏既機會係大左, 但真係唔好玩......
小昭Teddy 02:54 AM 07-09-17
作者: 強化人間ですの~★:
無需capture card,Remote play錄片法:
PS4內有A、B兩個帳號,用帳號A直接玩,電腦登入帳號B remote play錄片/直播即可
其實一直都知呢個方法, 但我用極都搞唔掂....佢不停remote都係我主a/c....
到頭先我先發覺....係喎....當初用remote play果時要登記個key, 話佢知login邊個a/c, 而家搞掂左其他game都可以咁錄囉
小昭Teddy 03:08 AM 07-09-17
作者: 強化人間ですの~★:
因為呢隻game有得賴隊友
你確定冇得賴班人唔會係咁???
赤兵尉SETH 03:51 AM 07-09-17
作者: 小昭Teddy:
你確定冇得賴班人唔會係咁???
你確定真係會冇得賴???

我fb試過個一埸贏左, 但因為我細機死先都send句野過黎
小昭Teddy 03:53 AM 07-09-17
作者: 赤兵尉SETH:
你確定真係會冇得賴???

我fb試過個一埸贏左, 但因為我細機死先都send句野過黎
我係指就算1on1冇隊友, 班人都係咁
darkvolver 10:21 AM 07-09-17
大家要發表感受的時候,請到攻略區,很多人還未買及玩

darkvolver 10:23 AM 07-09-17
路過,你睇下隻百式就知不只此cost

1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面