Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-03-17, 12:00 PM   #8126
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
一億係咩一個概念?

森久保乃々のファン数がついに1億になりました!ここまで長い道のりでしたがようやく達成出来ました!これからも森久保と一緒に頑張ります������ pic.twitter.com/5pEjkpJk0t

— みやびん������ (@miyabi0980) 2017年12月2日
完全係世界級IDOL了吧

此篇文章於 12-03-17 04:11 PM 被 axe1292 編輯。
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-17, 12:04 PM   #8127
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
樓上可能要edit 一下個quote......之前個po 爛左.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-17, 12:09 PM   #8128
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
一億係咩一個概念?

13個強國人就有一個係森久保粉
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-17, 08:00 PM   #8129
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
呢個世界真係好多痴線佬
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-17, 11:32 PM   #8130
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
Cgss今晚12月4日係最後一晚免費抽,明晚唔好手多再按一抽
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-17, 09:59 PM   #8131
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

棟方愛海突然加聲

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-07-17, 11:59 PM   #8132
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
每次都係限定先黎SSR射斜..
俾左張李衣菜我
SR就無射斜中一張限定
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-17, 10:27 AM   #8133
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
酢昆布決定?

https://twitter.com/imascg_stage/sta...47413074522112
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-17, 10:53 AM   #8134
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
EVENT歌MASTER我仲未過到...
兩手3連SLIDE完全違反人體力學
肯定係史上最難LV25歌

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-17, 12:37 PM   #8135
J+1
望過黎呀!!!!!!

嗰3下ok啦,手速問題?

M+ 我真係唔得...唔係難度問題...就係拉唔到
舊 12-08-17, 01:16 PM   #8136
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: J+1 查看文章
嗰3下ok啦,手速問題?

M+ 我真係唔得...唔係難度問題...就係拉唔到
左手發唔到力
但啱啱搞掂咗了

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 02:27 AM   #8137
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 小光 查看文章
左手發唔到力
但啱啱搞掂咗了
我岩岩已經打到2萬5分
都仲係過唔到個個位

放棄了

舊 12-09-17, 11:47 AM   #8138
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

變左味怪怪的.....
車果然做唔到sexy担當?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-09-17, 05:32 PM   #8139
6eo
美波様!

今次首m+算係易d
雖然我都係打唔到高分過m
舊 12-09-17, 11:16 PM   #8140
sd03021
Crazy Gamer

引用:
作者: 小光 查看文章
EVENT歌MASTER我仲未過到...
兩手3連SLIDE完全違反人體力學
肯定係史上最難LV25歌
相比起同方向三連/四連滑法相比
呢個已經算好

同方向果D真係唔知點滑
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-17, 10:31 AM   #8141
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
第一次m+fc 但唔記得影相..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-17, 01:53 PM   #8142
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

103xx得銅杯

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-10-17, 02:31 PM   #8143
dagege
Senior Gamer
蘿莉萬歲正太死開

註冊日期: Sep 2004
mio限定抽兩次都無SSR
係差唔多完時再抽
白信封軻花邊
mio簽名仲唔係妳
點知係張mio 1.0
好彩都係NEW
如今NG三人1.0都齊喇
感謝CY

ID: 247137411
The Idolmaster Milliom Live! Theater Days
ID: 3TUDGU9T
LoveLive! 學園偶像祭(日版)
ID: 376562903
大叔的音遊實錄
https://twitter.com/dagege_JP
dagege 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-17, 06:56 PM   #8144
lineage19
Crazy Gamer

Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
君のそばでずっと原唱版竟然連MV都唔同
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-17, 08:12 PM   #8145
yorkyork

註冊日期: May 2010
走路工個機戰合作,神活動
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-17, 08:15 PM   #8146
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

係呀....機戰C(灰)G(姑娘)嘛

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-11-17, 01:45 PM   #8147
6eo
美波様!

有生存美波換
又要農 8000 pt
舊 12-11-17, 01:47 PM   #8148
J+1
望過黎呀!!!!!!

闊moon福音..?

舊 12-11-17, 07:25 PM   #8149
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
岩岩先發現自己早期d ev miss左d sr
而佢個交換所又唔直接知自己冇邊幾隻.. 好煩..

仲有scout劵冇得換下位...
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-17, 07:54 PM   #8150
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

所以每次都守下位就唔駛煩\/

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 07:56 AM

手機版 | APP版