Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-26-15, 03:01 AM   #451
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
真係唔好話升到必殺技lv10....連出一張都唔知要打到幾時-.-

同時又要升復活のF隊

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-15, 10:33 AM   #452
janicebb
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
終於出到第一張,見得最多係尾關,但真係好睇彩數,1個?都易捉啲(好彩隻菲利唔算大力)

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-15, 08:24 PM   #453
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
打左ZHARD十幾次菲利都無跌隻俾我, 打到好悶.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-15, 10:33 PM   #454
soda
Senior Gamer
遊HEA王

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDgoldtama777
XBox Live GamertagSODA777
終於出左一張...真係力已盡

轉眼又出多張, 唔通易出左

足小: 127885748

此篇文章於 04-28-15 12:07 AM 被 soda 編輯。
soda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-15, 03:02 PM   #455
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

劇場版event第二彈。運營你到底有幾喜歡菲利呀w

舊 04-28-15, 03:14 PM   #456
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
重覆又重覆...入地圖未必見到...見到未必停到...停到打到又未必出到...遊戲玩到咁都唔知為乜

舊 04-28-15, 05:51 PM   #457
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

終於食飯打左兩舖就出左一隻, 真係想喊出黎.

又翻炒隻機械人菲利.

舊 04-28-15, 08:29 PM   #458
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

先不說復活的F

另一邊我打左菲利爸10場 一隻都冇⋯⋯⋯

舊 04-28-15, 09:02 PM   #459
bear bb
abc123

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagtingting
菲利老爹唔係無卡出咩?
bear bb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-15, 09:12 PM   #460
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: bear bb 查看文章
菲利老爹唔係無卡出咩?
增加機械菲的排出率嘛

雖然我唔覺得有增加過就是啦

舊 04-28-15, 09:34 PM   #461
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

第十一場菲利爸終於出⋯⋯⋯

轉番去打復活的F

舊 04-28-15, 09:39 PM   #462
bear bb
abc123

打左4隻菲利重未出,過幾日又出新event

Sr悟空素材重未打哂..

好煩

Sr力悟空又未得閒買
舊 04-28-15, 09:45 PM   #463
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: GN00508771 查看文章
第十一場菲利爸終於出⋯⋯⋯

轉番去打復活的F
我打一次HARD有菲利爸, 一次ZHARD有機械菲利.

又要打覺醒素材.....

舊 04-28-15, 10:01 PM   #464
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

仲差速菲利.....三難呀...(難出 難跌 難踩)

舊 04-28-15, 10:37 PM   #465
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
各位,我有朋友去左日本
除左電影戲飛送sr悟空外
仲有咩書呢家買到又有人送?thx!

舊 04-28-15, 10:57 PM   #466
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
各位,我有朋友去左日本
除左電影戲飛送sr悟空外
仲有咩書呢家買到又有人送?thx!
可否托你朋友要鳥山明本書仔?
要睇套戲至有得送, 好想要...

如果你想要咭, 4月同6月號既VJUMP都有得送各一張.

舊 04-28-15, 11:05 PM   #467
soda
Senior Gamer
遊HEA王

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDgoldtama777
XBox Live GamertagSODA777
又開桃白白..駛唔駛咁多個一齊阿...

足小: 127885748
soda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-15, 07:12 AM   #468
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

終於拎返桃白白, 打一場ZHARD就有...

舊 04-29-15, 08:48 AM   #469
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: soda 查看文章
又開桃白白..駛唔駛咁多個一齊阿...
之前唔夠打...
而家可以拎返粒石

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-15, 04:07 PM   #470
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

好似有BUG

SSR青頭空同SR特典青頭空 發動唔到LINK skill

舊 04-30-15, 05:11 PM   #471
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

開ser一抽 SSR金毛達⋯⋯⋯⋯

另外超神激戰呢個技能多左一堆黃金53萬⋯

舊 04-30-15, 07:15 PM   #472
bear bb
abc123

終於打左隻速菲利

又要繼續努力打醒覺素材
舊 04-30-15, 11:30 PM   #473
神名レオ
Game Master
紅蓮團

今次見大家都中到好野
儲多幾十粒石呢家日同佢死過!(啲HARD ZHARD未打晒)

舊 05-02-15, 01:37 AM   #474
神名レオ
Game Master
紅蓮團

個新覺醒系統
究竟係一般嘅菲利,可以進化到黃金菲利
定係只不過將你隻升爆左嘅ssr菲利,突破成ur?
唔係好睇得明......

舊 05-02-15, 03:20 AM   #475
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
我重未出到速菲利...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 01:55 AM

手機版 | APP版