Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 07-14-08, 01:51 PM   #1
withjoy
Junior Member
周圍走四圍去

註冊日期: Jun 2008
酒店自助餐意見比較

各位不妨分享一下係香港邊間自助餐比較抵食 , 以食物質素優先既話~

我去過質素比較好既仕德福山景、旋轉66都好(不過$$都幾高)
而聴好多食自助餐既朋友(尤其buffet club)講都話尖沙咀君悅最好 , 入面有好多野食都係好多酒店冇架 , 不過我就未食過 . . . 各位不妨俾多d意見丫~
withjoy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-08, 03:02 PM   #2
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
洲際
萬豪
香格里啦
君悅

永久black list:
gateway...........

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-08, 06:41 PM   #3
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
經濟系: 仕德福, 恆豐
中階系: 朗豪, 都會海逸
高消費系: 洲際,萬豪

君悅 睇openrice 差左好多
so 唔敢試

舊 07-14-08, 08:23 PM   #4
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
你不如講下你預左食幾錢

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-08, 08:37 PM   #5
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
美麗華都唔錯吖~~~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-08, 08:56 PM   #6
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
城市酒店果間...算物有所值...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-08, 09:17 PM   #7
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
重點問題:
有邊間係用H記雪糕GA
謝解答

舊 07-15-08, 02:40 AM   #8
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDradzinskiJP
引用:
作者: luciferdark 查看文章
重點問題:
有邊間係用H記雪糕GA
謝解答
灣仔 六國

夜晚 188 包加一

不過其他姐 普普通通
拉辛斯基 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 11:39 AM   #9
withjoy
周圍走四圍去

如果講價錢經濟既話 , 我諗粵海酒店都唔錯~
有魚生 , 有芝士焗蠔
都係夜晚$178一個~
舊 07-15-08, 07:37 PM   #10
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: withjoy 查看文章
如果講價錢經濟既話 , 我諗粵海酒店都唔錯~
有魚生 , 有芝士焗蠔
都係夜晚$178一個~
北角果間?
以前唔駛$178(物價上漲)...

舊 07-15-08, 07:45 PM   #11
ChunChiG
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2002
食過香格里拉
個度d 甜品真係一流
其他整體都唔錯
但係d 蠔聽人講好似差d唔夠大隻
(我唔食生蠔....)
ChunChiG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 07:56 PM   #12
垣野
Crazy Gamer
唯美主義

註冊日期: Jun 2002
朗豪-不值一提.d野食唔掂

ヒカル
垣野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 08:33 PM   #13
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 垣野 查看文章
LUNCH OK WO
點差法

舊 07-16-08, 10:12 AM   #14
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
引用:
點差法x2?
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 11:19 AM   #15
withjoy
周圍走四圍去

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
北角果間?
以前唔駛$178(物價上漲)...
唔係北角 , 係尖沙咀寶勒巷果間粵海酒店~
舊 07-16-08, 06:29 PM   #16
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: withjoy 查看文章
唔係北角 , 係尖沙咀寶勒巷果間粵海酒店~
nnn年前食過...
記得當年有巧多巧多蟹蓋...

舊 07-17-08, 02:49 AM   #17
MO

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 小草 查看文章
LUNCH OK WO
點差法
我都食過lunch buffet,
ok啊
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 03:15 AM   #18
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
原價一定唔值

用smt個半價入去就b

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 08:41 PM   #19
誘肉毛球
Ultimate Gamer
哈雷小子...

註冊日期: Dec 2001
Cafe on the park ---綜合而言幾好
尖沙咀廣東道33號中港城皇家太平洋酒店園景翼2樓

紅煙窗 ---平,平,平,味道ok, 而且有movenpick 雪糕食
佐敦彌敦道222號恆豐酒店2樓

詳情請看openrice

日版 wii fc: 6473-9009-5631-9494 [KKK]
誘肉毛球 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 08:45 PM   #20
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 誘肉毛球 查看文章
Cafe on the park ---綜合而言幾好
尖沙咀廣東道33號中港城皇家太平洋酒店園景翼2樓

紅煙窗 ---平,平,平,味道ok, 而且有movenpick 雪糕食
佐敦彌敦道222號恆豐酒店2樓

詳情請看openrice
紅煙窗唔多掂 好少野食 係雪糕ok D
d生蠔仲有”叔"味既
第一輪d野食食完之後會係咁拎d雞亦等既野出唻填位  

網上女性權益守護神
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 10:45 AM   #21
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
講開自助餐~
岩岩book左下個月去洲際~
一生人總要豪一次~

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 11:44 AM   #22
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
講開自助餐~
岩岩book左下個月去洲際~
一生人總要豪一次~
又睇下到時試完值唔值哩個價
dinner or lunch??

網上女性權益守護神
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 12:44 PM   #23
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: sigma 查看文章
dinner

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 05:34 PM   #24
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: luciferdark 查看文章
重點問題:
有邊間係用H記雪糕GA
謝解答
都會海"日"係嫁, 唔知而加係唔係~

引用:
作者: sigma 查看文章
老實講實唔值嫁啦..不過一生人總要豪一次, 哈
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 05:36 PM   #25
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
提提大家, 日航超唔得, 沒野之餘仲要成3xx..超唔值..
佢個雪糕係d好似m記果d..睇完o哂咀..
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:10 PM

手機版 | APP版