Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-25-17, 12:56 AM   #151
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
結果呢幾日唔得閒打,冇拎到
其實我係想chaffee嗰車人坐落去拎嗰5萬
因為嗰車人冇skip架輕坦玩得好痛苦

bia sia以前唔通用所以先諗住儲5個
點解車長最大效益?
因為有囡囡聲?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 04:54 AM   #152
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
到底SC係咪咁勁
幾個UTUBER GAMEPLAY都覺得係

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 10:41 AM   #153
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
作者: ビスケット 查看文章
結果呢幾日唔得閒打,冇拎到
其實我係想chaffee嗰車人坐落去拎嗰5萬
因為嗰車人冇skip架輕坦玩得好痛苦

bia sia以前唔通用所以先諗住儲5個
點解車長最大效益?
因為有囡囡聲?
9.20.1 bug到出彩
XVM gg, 準星mod gg, 全部sound mode gg
戰役都有bug 我招既囡囡唔見左

車長個燈泡係全game最有用既skill

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
到底SC係咪咁勁
幾個UTUBER GAMEPLAY都覺得係
我見到sir foch 都鬧到媽媽聲
尋晚我無mod用打左成晚SPG
依家有11個order努力打多個就可以只做TD同HT mission就拎得架obj260

此篇文章於 10-25-17 10:44 AM 被 sephirothmk3 編輯。
sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 01:04 PM   #154
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

哎燈泡呢
其實我覺得隻game冇咗呢個skill會好玩啲
唔係話佢唔好用而係有時真係太老屈
試過幾次明明係我伏人,對方喺啲應該唔會著燈嘅位著咗燈
有經驗嘅即刻就估到我喺邊
打多一陣知我應該冇人幫就直頭過黎食我
有時打到殘局啲輕坦探頭試一試即縮
著咗燈就知道邊個位有伏
跟住就大把方法收拾你

mission送嗰啲迷彩諗住o禁出黎睇下咩樣
點知原來一o禁就當你用咗
嗚呀
舊 10-25-17, 02:08 PM   #155
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
哎燈泡呢
其實我覺得隻game冇咗呢個skill會好玩啲
唔係話佢唔好用而係有時真係太老屈
試過幾次明明係我伏人,對方喺啲應該唔會著燈嘅位著咗燈
有經驗嘅即刻就估到我喺邊
打多一陣知我應該冇人幫就直頭過黎食我
有時打到殘局啲輕坦探頭試一試即縮
著咗燈就知道邊個位有伏
跟住就大把方法收拾你

mission送嗰啲迷彩諗住o禁出黎睇下咩樣
點知原來一o禁就當你用咗
嗚呀
你輕坦無燈泡點玩
著燈都係2~3秒之後既事
見到燈先反應會出事嫁

舊 10-26-17, 12:10 AM   #156
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

一晚完成左8個SPG mission
終於有12個order可以解3條線 lol

舊 10-26-17, 01:17 AM   #157
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

我全部車都冇燈泡架
靠玩家第六感一直在玩命架咋

mission個介面改到咁花碌反而難睇過以前
同埋LT15無啦啦當我過咗
update完之後我明明未打過輕坦
舊 10-26-17, 01:49 AM   #158
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
我全部車都冇燈泡架
靠玩家第六感一直在玩命架咋

mission個介面改到咁花碌反而難睇過以前
同埋LT15無啦啦當我過咗
update完之後我明明未打過輕坦
點解會全部車無燈嫁
我得SPG無特別練燈泡

wot 同wows 都出左Halloween event 有排忙

此篇文章於 10-27-17 04:02 PM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 11-04-17, 03:20 PM   #159
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

係咪上個禮拜放置play今個禮拜點肝都唔會肝到個南瓜章返黎架啦?a
舊 11-08-17, 11:43 AM   #160
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
係咪上個禮拜放置play今個禮拜點肝都唔會肝到個南瓜章返黎架啦?a
南瓜章無用
個event又做得差
前幾日排都排唔入
相對船果邊個halloween event整得堅惦
另外183又來買一送一 快D碾啦

舊 11-08-17, 01:29 PM   #161
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

諗住拎黎當紀念品啫,有就有冇就算,之前好多event我都冇打齊啲章
做得差又真,我玩咗幾場已經唔太想入

183嗚呀,爬呢條線的話我連挑戰者條線都要爬快啲
開咗conway的話隻龜就直接有頂炮用,慳返6萬exp
而家玩緊at15我覺得差唔多係成條線最痛苦個位
舊 11-08-17, 03:46 PM   #162
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
諗住拎黎當紀念品啫,有就有冇就算,之前好多event我都冇打齊啲章
做得差又真,我玩咗幾場已經唔太想入

183嗚呀,爬呢條線的話我連挑戰者條線都要爬快啲
開咗conway的話隻龜就直接有頂炮用,慳返6萬exp
而家玩緊at15我覺得差唔多係成條線最痛苦個位
我15/16緊開唔開呢條線
等緊WG賠返我既女車長先會有crew繼續玩英國車

舊 11-08-17, 10:11 PM   #163
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

唔開以後冇得玩183喎
呢條線我覺得真係幾難頂
太龜速成日乜都做唔到
舊 11-08-17, 11:54 PM   #164
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
唔開以後冇得玩183喎
呢條線我覺得真係幾難頂
太龜速成日乜都做唔到
仲有FV4005嘛
呢條線唯一精華就係T9/10

舊 11-10-17, 01:41 AM   #165
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

https://worldoftanks.asia/ja/news/ge...e-921-preview/

AT線有得加厚裝甲!?
舊 11-16-17, 08:06 PM   #166
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

開始捱虎1
而家先知佢谷盡視野有成450m
parts集中谷視野應該唔錯?
反正又冇得裝垂穩

at線buff嗰啲裝甲應該全部喺at2度拆落黎
個個都有糖派得佢俾人nerf
舊 11-17-17, 11:31 AM   #167
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
開始捱虎1
而家先知佢谷盡視野有成450m
parts集中谷視野應該唔錯?
反正又冇得裝垂穩

at線buff嗰啲裝甲應該全部喺at2度拆落黎
個個都有糖派得佢俾人nerf
虎一咁好用點解叫捱
用T8金車打錢先叫痛苦 成日比人拖上T10

舊 11-18-17, 12:59 AM   #168
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
虎一咁好用點解叫捱
用T8金車打錢先叫痛苦 成日比人拖上T10
因為白板
舊 12-22-17, 08:26 AM   #169
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

wows 20抽大箱
豪俠 陸奧 黃河 尼古拉 8k gold 其他全部旗+camo
無我想要既perm acc ☹️

舊 12-22-17, 04:36 PM   #170
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

最近好似冇乜人打坦克?
我肝完183都休息緊
舊 12-22-17, 08:55 PM   #171
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
最近好似冇乜人打坦克?
我肝完183都休息緊
因為金帳完左未買
過唔過來玩船?用同一個acc就得
抽唔抽車果邊既箱? XDD

此篇文章於 12-22-17 08:58 PM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 12-23-17, 08:17 AM   #172
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

可以試下嘅不過下個月先
我月頭壞咗張display,拎上代理居然同我講要寄返廠整5個禮拜
而家冇咗張display要用最頹畫面玩,啲車成舊泥膠咁
如果唔係局住要肝183我呢個月真係連game都唔想開

我聽個fd講話而家wg是但一隻game買p帳就全部game都通用
抽咩箱?聖誕event嗰啲?
舊 12-23-17, 06:17 PM   #173
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
可以試下嘅不過下個月先
我月頭壞咗張display,拎上代理居然同我講要寄返廠整5個禮拜
而家冇咗張display要用最頹畫面玩,啲車成舊泥膠咁
如果唔係局住要肝183我呢個月真係連game都唔想開

我聽個fd講話而家wg是但一隻game買p帳就全部game都通用
抽咩箱?聖誕event嗰啲?
你真係肝咗183出來orz
車/船既金帳通用
所以買一個金帳可以玩晒兩邊
同埋船過邊金帳通常抵D
之前試過一年五折
性價比船既package都係好過車
依家聖誕event去到lv10節日氣氛有4個女組員送
仲有自選T10車7折 T96折...T5or以下唔洗錢
開線買車好抵
船果邊做完mission 送你T7金船+4隻T6銀船 等你可以跳過低階唔洗升

舊 12-25-17, 11:04 AM   #174
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

183好玩呀
不過好似nerf過金彈黎?
呢個穿深用黎打重坦真係幾困擾

今年聖誕樹啲嘢可以扑爛晒黎鍊金
輕鬆過上年好多

咁快俾高tier船我棧我出去坑人咋喎
舊 12-25-17, 06:00 PM   #175
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
183好玩呀
不過好似nerf過金彈黎?
呢個穿深用黎打重坦真係幾困擾

今年聖誕樹啲嘢可以扑爛晒黎鍊金
輕鬆過上年好多

咁快俾高tier船我棧我出去坑人咋喎
以前183金彈有270穿ga
T6唔算高階同埋WOWS有PVE/CPU模式可以玩唔洗去害人
雖然我都成日去T8雷人XD

此篇文章於 12-25-17 09:08 PM 被 sephirothmk3 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
10/25「藍井エイル WORLD TOUR 2015 -ROCK THE WORLD!- IN HONG KONG」開催決定! URA 日本動漫畫討論版 43 12-31-23 07:17 AM
World of Tanks - 15 vs 15, F2P for Xbox Live Gold (Summer 2013) david 電視遊戲討論版 16 12-21-16 07:06 AM
The best game of the RUnet: Tanks Online Onio PC電腦遊戲討論版 1 10-03-10 10:30 PM
The best game of the RUnet: Tanks Online Onio PC電腦遊戲討論版 0 10-03-10 10:20 PM
[ETC] A Hangar, A Pinhole And A World Record: Building The World's Biggest Camera KKH 照相館 0 05-18-06 08:40 PM

現在的時間是 07:53 AM

手機版 | APP版