Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-22-17, 02:20 PM   #151
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
你地係咪上集睇完失左憶ww
真綾殺人時有隻黑色,使魔咁既野
相信係發動完言靈能力產生既
只要有人肯同佢嘴炮就無問題
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 02:45 PM   #152
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
引用:
作者: HakiK 查看文章
你地係咪上集睇完失左憶ww
真綾殺人時有隻黑色,使魔咁既野
相信係發動完言靈能力產生既
只要有人肯同佢嘴炮就無問題
由手機版發出
佢係要對方覺得佢說謊才能把謊言變成真實
你越同佢鬥嘴就越死得快
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 02:49 PM   #153
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
引用:
作者: gingq7 查看文章
可能JK體術都好勁呢...
正如機人駕駛者, 點估倒佢可以一腳踢倒兩個持鎗軍人?
人機使有點像武裝機甲果種坐得上機神你的身體也必唔同果種設定體格較強應該也不難解釋
黑暗JK來自獵奇小說文劇講鬼怪相信體術格鬥她應該不會係專家吧
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 02:50 PM   #154
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
所以知道佢能力同場又冇其他人就根本只係著通人
一係作者死都唔信佢係角色照咀炮
一係比佢暗殺
就算死肥宅成年男性氣力始終會比jk大
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 04:41 PM   #155
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 真!DC 查看文章
點解你地講d內容我好似冇睇過
果d一秒閃過留言畫面?
真綾個角色冇物理攻擊能力點殺到作者?
點睇佢能力都係比人知到就冇用既類型

去到政府規模調查都咁耐先搵到軍服姬資料
調查成員一個宅宅都冇嗎w
其實去2ch發個文問角色可能一陣有人答到你w
由手機版發出
果一秒用左半分鐘逐格去睇
跟著重睇第一集頭3分鐘就會清楚發生咩事

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 04:56 PM   #156
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: s2001154 查看文章
佢係要對方覺得佢說謊才能把謊言變成真實
你越同佢鬥嘴就越死得快
所以無問題係指真綾xd
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 10:51 PM   #157
Tano
God of Gamer
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
又剛好9人
魔法少女是守序善良

但真綾定軍服娘係混沌邪惡

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-17, 01:53 AM   #158
casio

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Tano 查看文章
又剛好9人
魔法少女是守序善良

但真綾定軍服娘係混沌邪惡
軍服姬應該係守序惡
不過個人覺得魔法少女應該係中立善,女騎士先係守序善

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-17, 07:45 AM   #159
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
知道佢能力的話直接唔出聲一拳打爆佢就得啦

但人地依家自己做埋作者話唔定會將個能力放到無限大

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-17, 10:01 AM   #160
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
小說家有幾多戰鬥能力............
西尾都打唔贏忍野扇啦www

舊 05-23-17, 10:08 AM   #161
gingq7

註冊日期: May 2008
但個作家係上吊死, 可能真係俾JK嘴炮到自殺, 未必有用到超能力
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-17, 10:45 AM   #162
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
之前試過改設定冇用啦
話要出埋書比大眾認知先得
而家作者死左會停刊吧
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-17, 11:13 AM   #163
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
咁又未必,只要放上討論區大大個標題話作者死前絕密原稿公開一樣做到廣傳效果.....如果前提真係只需要大量讀者認知就成立....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 08:52 AM   #164
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
原來軍服姬是像ARCHER子這樣將原本的人物再創作的角色

「最少要留下頭和右手!」果然是作家

……魔法少女不會就這樣退場了吧……

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 10:20 AM   #165
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
真綾配奸得嚟好正

未集夠氣就想出スターライトブレイカー

如果未便當之後會換支扣彈的魔法棒?

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 12:31 PM   #166
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
魔法少女用生命貫徹自已的信念..那怕沒有主角光環
女騎士在原世界的遺憾又要延續一次嗎
希望奇蹟與魔法都存在吧

白毛今集表情唔錯

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 04:54 PM   #167
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

註冊日期: Aug 2004
再見魔法少女

舊 05-28-17, 06:10 PM   #168
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
問題係就算係依邊死左,佢原本套動畫都係會照播

所以有無繼承記憶然後結局拉大隊黎救場既可能性

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 07:56 PM   #169
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
洗唔洗咁樣講幾句就哮喘咁...廢到呢....
魔法少女貫徹始終

舊 05-28-17, 08:23 PM   #170
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: STRIFE 查看文章
洗唔洗咁樣講幾句就哮喘咁...廢到呢....
魔法少女貫徹始終
咁先破到毒舌

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 09:27 PM   #171
gingq7

註冊日期: May 2008
斷係呢個位, 我反而覺得魔法少女未駛死住
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 10:00 PM   #172
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
最少要留下頭和右手……我反而覺得你地真係好大仇口得來又唔想對方死
魔法少女係紅a?

舊 05-29-17, 12:42 AM   #173
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
引用:
作者: 尼路 查看文章
最少要留下頭和右手……我反而覺得你地真係好大仇口得來又唔想對方死
魔法少女係紅a?
因為唔知佢想落幾重手
最少都要留一留手先
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-17, 01:28 AM   #174
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
呢個超大量近鏡, 定格對話
連邊到可以慳到錢都計埋咁堅?

舊 05-29-17, 04:29 AM   #175
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
軍服最貼切的是black rock shooter吧

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB1] INSIDE ( creators of LIMBO. June29) 信長 電視遊戲討論版 14 01-31-23 11:09 PM
收 Creators Labo #025 Evangelion Ayanami Rei Ver.2 genies123 買賣專區 0 12-27-15 03:31 AM
[動畫] 広江礼威「BLACK LAGOON」連載再開 money 日本動漫畫討論版 35 02-25-14 05:53 PM
[業界] 稲船敬二氏,中 裕司氏などがモバゲーで競演する「Super Creators」企画発表 neo2046 電視遊戲討論版 0 07-26-11 01:28 AM
[TVB] 叻歌正傳- 22:00-22:30 OCT 11 initial Neo Entertainment TREND 6 10-09-08 02:42 PM

現在的時間是 07:45 PM

手機版 | APP版