Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-29-17, 02:52 PM   #8126
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
你中意啦
你地之前先話積塵2凸好易殺
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 02:55 PM   #8127
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我而家都仲係見積塵就避的
而家突3 梟博士仲係差少少可以一招ko突爆嘅佢....突爆就應該可以6,7成打積塵射陣...

引用:
作者: ShinDou 查看文章
@@原來盾奶黃食唔到射奶黃﹖
係,限定都食唔到正裝版.....
由手機版發出

此篇文章於 04-29-17 02:58 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 03:01 PM   #8128
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
我都係咁耐都未打過凸2以上開左分身既積塵,因為根本手上冇機殺得到佢 XD 淨係會用新31屈下冇分身既積塵 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 03:10 PM   #8129
yorkyork

註冊日期: May 2010
咁即係你自己都有個底佢4凸勁唔勁啦,
不過限凸係你既你自己決定啦
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 03:14 PM   #8130
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
突2積塵再突爆古爛衫囉...始終古爛衫實用度一定top3
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 03:26 PM   #8131
ShinDou

愁哥最煩係打唔到分身,而家好多混色陣,如果用愁哥開砲又要砌晒盾隊黎打,對面1有隻拳貫通就好易俾佢屈番轉頭,愁哥又慢得濟唔可以好似胸鳥咁單隻已經煩到人

不過1個月先1粒限凸,真係儲得黎又出左其他勁機啦﹖
舊 04-29-17, 03:42 PM   #8132
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
精霸兩粒都拎唔到??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 03:44 PM   #8133
ShinDou

冇打精霸幾個月了,連開頭D石都唔執,之前仲打果陣卡左係55

其實而家有紫Z係咪已經過到﹖XD

而家先1473排578
舊 04-29-17, 06:46 PM   #8134
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
冇打精霸幾個月了,連開頭D石都唔執,之前仲打果陣卡左係55

其實而家有紫Z係咪已經過到﹖XD

而家先1473排578
55有冰龍就夠打喇。
除非對面係落埋完美西嘅4射全迴陣,如果唔係感應命中part黑妹絆解即啪鳥係未見過miss字
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 06:50 PM   #8135
ShinDou

55之後其實仲要咩機先過到晒﹖
舊 04-29-17, 06:54 PM   #8136
Crazy Gamer

引用:
55之後其實仲要咩機先過到晒﹖
60要古仔為首嘅cit大迴避,65要特殊燒或者一部裝甲無效。
70要stun加cit
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 06:58 PM   #8137
ShinDou

60我好似有幾隻CRI特大回,65我好似冇特殊燒,1部冇效好似都冇,即係都係唔駛打﹖XD

STUN加CRI好似好少機有﹖
舊 04-29-17, 09:16 PM   #8138
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
根據日本友站資料今次強敵完全唔關恐龍戰隊事...
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 09:43 PM   #8139
Crazy Gamer

引用:
作者: qqabc 查看文章
根據日本友站資料今次強敵完全唔關恐龍戰隊事...
今次係31號做獎品,抽大器綠晶uc,另加兩隻銀河美少年(雖然有個係女性)
保底pool係12妹黑獨角
舊 04-29-17, 10:04 PM   #8140
ShinDou

做咩係咁出大器UC﹖仲有好多主角系都冇大器 @@
舊 04-29-17, 10:24 PM   #8141
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-30-17, 07:18 PM   #8142
ShinDou

開左POOL了

水晶UC招必有得拆罩拆特殊甲咁正,咁D GGGG又會唔見晒了,都算係好事黎,要打佢好鬼煩 XD

新美少年射機克番射機都正喎,又有1開波行動特大UP

美少女就拳機克番拳

反而12妹隻報喪好廢下,好似第1次30石廢到咁﹖

得83石,唔知儲唔儲得切111石,要5日後先派多5石,今晚應該都派6,7粒石,即係會有94石,仲爭17石,唔知個活動會派幾多,都係1石都唔抽住,夠111先射先

此篇文章於 04-30-17 07:24 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-30-17, 10:17 PM   #8143
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
今次連1石都唔想抽
Hea打算

舊 04-30-17, 10:47 PM   #8144
qqabc

引用:
作者: 6078 查看文章
今次連1石都唔想抽
Hea打算
同感
完全無興趣
舊 04-30-17, 10:54 PM   #8145
ShinDou

呢2星期真係少左俾人洗,埋單1458排982,不過手上太少機好多陣都唔夠打,好煩,而家差唔多淨係屈到D胸鳥 XD

SSR確定中左ARX8 @@ 應該60LV開到超強運掛﹖XD

此篇文章於 04-30-17 11:08 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-30-17, 11:11 PM   #8146
qqabc

引用:
呢2星期真係少左俾人洗,埋單1458排982,不過手上太少機好多陣都唔夠打,好煩,而家差唔多淨係屈到D胸鳥 XD

SSR確定中左ARX8 @@ 應該60LV開到超強運掛﹖XD
拳既好似係65

btw又來無R機直接由SR砌上去屈人抽-.- 先唔會中計
舊 04-30-17, 11:21 PM   #8147
ShinDou

今次我中射ARX8,之前中過拳ARX7真係要65先開超強運,冇理由食限凸咁晒,又抽唔到多隻,玩死 XD

應該唔駛驚凸唔爆,我記得近幾次120之後超易跌

今次新自護係白,用紫打白係咪相克會加攻﹖加幾多度﹖

此篇文章於 04-30-17 11:24 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-30-17, 11:22 PM   #8148
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

ch01炎上中

4連擊

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-30-17, 11:27 PM   #8149
ShinDou

4連擊﹖炎上﹖
舊 04-30-17, 11:30 PM   #8150
qqabc

引用:
今次我中射ARX8,之前中過拳ARX7真係要65先開超強運,冇理由食限凸咁晒,又抽唔到多隻,玩死 XD

應該唔駛驚凸唔爆,我記得近幾次120之後超易跌
佢今次改咗做81開始跌多D好野而唔係120, 所以先驚overall會唔會難跌咗...

當然唔會換啦留來換SP卷好過

不過佢又送好多SR... 完全諗唔明世奸想點...

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 12:58 PM

手機版 | APP版