Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-13-14, 11:55 AM   #1351
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
今集重點唔係終於有對手批評上帝卑鄙咩?
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 12:05 PM   #1352
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
上帝做咩唔用圓

早見你好意思話人哋兄控

此篇文章於 07-13-14 12:08 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 12:10 PM   #1353
nomezero
Game Master

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDnome0818
引用:
作者: Dom031059 查看文章
今集重點唔係終於有對手批評上帝卑鄙咩?
冇左上帝叫雷歐可以固定石碑果段
只睇動畫只會覺得對手批評雷歐卑鄙而唔係上帝

舊 07-13-14, 01:23 PM   #1354
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
妹妹你最冇資格話人兄控。XD
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 02:07 PM   #1355
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
戰場女武神一pair把聲

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 02:41 PM   #1356
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
唔明白 固定石牌戈PART 點解會被叫卑鄙-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 02:45 PM   #1357
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
SHOW唔到個PASSWORD

你當係打籃球時發現對方個籃網打結封左

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 03:11 PM   #1358
nomezero
Game Master

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDnome0818
引用:
作者: GN00508771 查看文章
唔明白 固定石牌戈PART 點解會被叫卑鄙-.-
規則上被輸入魔法露出代碼後唔可以用任何方法將舊石黐返上去
上帝教雷歐既做法係掉落前先固定好
咁就唔算黐返上去了

舊 07-13-14, 03:42 PM   #1359
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
超兄控話人兄控
不過小說入面呢段CUT左
小說既形容精彩好多

下集睇下點處理神VS世人既一幕
小小的高潮位

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 11:22 PM   #1360
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
睇完第三高D理論話99%打得嬴

當堂笑左一下
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 11:40 PM   #1361
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
超兄控話人兄控
不過小說入面呢段CUT左
小說既形容精彩好多
願聞其詳 :-D
由手機版發出
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-14, 10:23 AM   #1362
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
weekend 一口氣睇左 15 集追返上黎

唔會話特別"好睇", 但覺得有個神一般的主角這點好好笑

以往見得太多少年漫畫式的熱血成長型主角, 而家黎個主角威能開到盡的主角, 覺得好新鮮

到底有冇邊集係神冇因為展示左佢能力o既一角而嚇親人架

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-14, 10:25 AM   #1363
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 小嘉 查看文章
睇完第三高D理論話99%打得嬴

當堂笑左一下
神的底牌點只一張
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-14, 10:34 AM   #1364
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: ouki 查看文章
神的底牌點只一張
妖 神邊有底牌

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-14, 11:15 PM   #1365
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 07-14-14, 11:27 PM   #1366
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
第15話

妹妹被吐糟是理所當然的
要到下星期先睇到王子被屈機...

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-14, 11:02 PM   #1367
money
◆.西野司命.◆

TVアニメ『魔法科高校の劣等生』第16話先行カットを紹介。モノリス・コード決勝戦で達也たち一高と一条たち三高が対決! http://t.co/Hz5MurHuT3

舊 07-20-14, 01:34 AM   #1368
money
◆.西野司命.◆

哥哥實在太屈機

舊 07-20-14, 09:53 AM   #1369
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
朱雀作為人類都真係超哂班
可以迫到神出圓+自我修復仲爆埋耳膜
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-14, 10:27 AM   #1370
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 野良猫 查看文章
朱雀作為人類都真係超哂班
可以迫到神出圓+自我修復仲爆埋耳膜
神曰:我唔係遵守遊戲規則的話,早就秒咗你隻雀仔!

不過我就越來越討厭個阿妹呢個角色

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-14, 10:30 AM   #1371
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
阿妹由睇小說開始就憎到而家
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-14, 10:53 AM   #1372
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
今集有幾幕真心笑死

最後妹妹一幕真係爆響口:你喊咩野?
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-14, 11:22 AM   #1373
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
要神讓賽已經算係咁
朱雀已經做得好
但唔夠小說咁熱血

快D講埋九頭龍啦

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-14, 01:04 PM   #1374
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
干比古: 同學的肉體都是怪物嗎?
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-14, 02:38 PM   #1375
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Dom031059 查看文章
干比古: 同學的肉體都是怪物嗎?
香菜:為什麼他沒重傷
達也: 拿 唔係我特別 雷歐都無事啦

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「.hack//」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 157 11-18-22 07:04 PM
[PSV] 魔法科高校の劣等生 Out of Order 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 30 12-16-14 08:22 PM
出售日文輕小說(魔法科高校の劣等生/変態王子と笑わない猫),同人誌 sam55699 買賣專區 3 08-27-14 05:55 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
[動畫] Lass「11eyes」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 239 12-20-12 11:23 PM

現在的時間是 04:18 PM

手機版 | APP版