Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>キャプテン翼 ~つくろうドリームチーム~ #60 2017年3月31日14:00(香港時間)正式收皮
tsddr 12:49 PM 01-29-13
抽咗兩張之前遺留落黎既g劵,其中一野中咗呢張,而家中p+係唔係已經係廢野,我見你地個個都尖尖尖......

小嘉 12:56 PM 01-29-13
呢張唔係廢呀

選拔前d p+就真係廢

咁唔排除d勁 wy人仲可以用既

而家p+用得得世選,日選同s卡
zzzdx 12:57 PM 01-29-13
作者: tsddr:
抽咗兩張之前遺留落黎既g劵,其中一野中咗呢張,而家中p+係唔係已經係廢野,我見你地個個都尖尖尖......

小嘉 01:02 PM 01-29-13
我而家係咪買過d+ 黑波就可以變hd+
Gundam MK-2 01:36 PM 01-29-13
作者: tsddr:

可以尖尖尖都只限剛剛嘅臂彎PK杯
而且都唔係個個都尖架,仲有好多苦主
[S]P+的話未算廢
作者: 小嘉:
我而家係咪買過d+ 黑波就可以變hd+
yes
而且特價到31號,之後回復「正常價」
如果夠銀就有換趁手
藍澤千影 02:03 PM 01-29-13
派彩
GJY黑豹
G+S拿度尼
Gundam MK-2 02:47 PM 01-29-13
G>+JY反町,賺左個+
G選>P[S]利雲,不過少左個+
藍澤千影 03:27 PM 01-29-13
http://ytsubasa.klabgames.net/shuffle/detail_41.html
2星期休息杯......
藍澤千影 03:28 PM 01-29-13

不是藍星人 03:30 PM 01-29-13
作者: 藍澤千影:
http://ytsubasa.klabgames.net/shuffle/detail_41.html
我繼續打 yahoo event 就是
Gundam MK-2 03:34 PM 01-29-13
日本無長假,做乜又2星期杯???
派成15支水
藍澤千影 03:35 PM 01-29-13
作者: Gundam MK-2:
日本無長假,做乜又2星期杯???
派成15支水
為了一眾港台中澳玩家可以放新年
ayato 03:38 PM 01-29-13
其實佢出咩杯都係得12碼杯依度先有氣氛~~
okabe 03:52 PM 01-29-13
作者: ayato:
所以尼隻GAME加下只係一個月打5日
其餘時間都係去玩其他GAME把
隻GAME愈攪愈HEA
基本唔值去課金抽卡
Gundam MK-2 03:53 PM 01-29-13
唔知要上15萬的話要爆幾多水?
藍澤千影 03:54 PM 01-29-13
1000支?
Gundam MK-2 03:55 PM 01-29-13
1000支?
一望,90支都唔夠
棄權
小嘉 03:57 PM 01-29-13
2300分杯
陸奧 貴志 04:12 PM 01-29-13
我只有怨念
ayato 04:18 PM 01-29-13
我成日話糞營運右話引退
但係我睇睇,今個月右玩左4500....
藍澤千影 04:21 PM 01-29-13
我成日話糞營運右話引退
但係我睇睇,今個月右玩左4500....
4500元!?
我只是你1/10
ayato 04:23 PM 01-29-13
4500 WEBMONEY 姐我無甘瘋狂 - -
小嘉 04:23 PM 01-29-13
作者: 陸奧 貴志:
我只有怨念
Uccu
不是藍星人 04:24 PM 01-29-13
上次打十萬好似用咗 100 支
藍澤千影 04:26 PM 01-29-13
4500 WEBMONEY 姐我無甘瘋狂 - -
話說有位2個月用4萬的仁兄來了一次就不見了......
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60  ... 最後

返回主題版面