Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-04-10, 12:45 PM   #26
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
加左漫畫版無既吐槽
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-10, 12:48 PM   #27
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
唔識日文果然好多野都唔識笑

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-10, 01:35 PM   #28
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 如月刃 查看文章
會長好工口
天空同老師先係最工口

舊 07-04-10, 02:45 PM   #29
ty1106
Game Master
おれいも

註冊日期: Mar 2009
捏... (大番x?、瑪x亞的凝望、乙xむつみ?)

Q版都算 最攪笑係スズ幾乎次次都得個天靈蓋上鏡

陽子把聲請搵Bra
聡美鍾意做乙女?
黑子變0左靜肅版
我們的配角王(白石稔),參上!

鍾意ED多過OP
ty1106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-10, 03:32 PM   #30
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
消音同馬賽克,工口生徒會
的確係好片,但稍欠流暢(不過都預左)
預告講埋會做漫畫第幾頁好體貼

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-10, 03:56 PM   #31
ゆり

唔知係件熟肉有問題定我部機有問題

我2部機睇都有少少部份有lag機咁

此篇文章於 07-04-10 04:01 PM 被 ゆり 編輯。
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-10, 04:48 PM   #32
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
原作是四格?

舊 07-04-10, 05:08 PM   #33
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
唔知係件熟肉有問題定我部機有問題

我2部機睇都有少少部份有lag機咁
我op果頭都有d lag

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-10, 05:13 PM   #34
小嘉
The One

引用:
作者: 尼路 查看文章
原作是四格?
係....
舊 07-04-10, 06:05 PM   #35
神鋼重工
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 尼路 查看文章
原作是四格?
近排真係好多用四格改篇,早有Paniponi Dash、Lucky Star,近有K-ON、B型H系,同埋多數hit得起
神鋼重工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-10, 06:24 PM   #36
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 神鋼重工 查看文章
近排真係好多用四格改篇,早有Paniponi Dash、Lucky Star,近有K-ON、B型H系,同埋多數hit得起
唔怪得d分鏡咁似lucky star

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生
不再探究知識,但願安享天年
是好事還是壞事?
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-10, 07:36 PM   #37
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
笑到肚痛 會長工口度好高
天才+金髮+雙馬尾 成個三千院凪咁
學校門口0個段鐵壁cg.....只可以話 その技術 無駄に使い

舊 07-04-10, 11:21 PM   #38
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
第1話

又係爆笑既一套
而且玩咗漫畫冇既neta

男主角吐糟未停過...

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-10, 02:18 AM   #39
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: mikemike 查看文章
唔識日文果然好多野都唔識笑
識日文, 聽解完全冇障礙, 但真係睇左一整集都笑唔出

舊 07-05-10, 03:18 AM   #40
小嘉
The One

咁我都無笑
只係好歡樂咁睇

天空D工口度唔會比會長差

此篇文章於 07-05-10 03:24 AM 被 小嘉 編輯。
舊 07-05-10, 08:47 AM   #41
ゆり

食左第2件熟肉

果然係第1件生肉有問題先lag機

舊 07-05-10, 09:26 AM   #42
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
作者: 小嘉 查看文章
咁我都無笑
只係好歡樂咁睇

天空D工口度唔會比會長差
天空的工口度啊...
她已經沒救的了..
(從小時開始)
wang2009hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-10, 09:31 AM   #43
ゆり

引用:
作者: wang2009hk 查看文章
天空的工口度啊...
她已經沒救的了..
(從小時開始)
我覺得轟同學同女僕都好糟糕

舊 07-05-10, 09:53 AM   #44
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
我覺得轟同學同女僕都好糟糕
這部的女角..
除了小鈴,三葉和小時外..

都沒救的了wwwww

話說..
漫畫出現了作者另一本作品的女主角天野了w
(女子大生家庭教師)
動畫有機會做到那嗎
wang2009hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-10, 10:07 PM   #45
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
連貫性真係爭d,有d跳黎跳去既感覺
加上廢話太多
作為4格改編真係差左d

黑子依舊好黑子sosad

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 05:52 PM   #46
ty1106
Game Master
おれいも

註冊日期: Mar 2009
第2話 繼續黃色爆肚
新角色 ─ 一之瀨凪小林画伯 參上
ty1106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 08:48 PM   #47
小嘉
The One

睦美把聲好棒讀
舊 07-11-10, 10:06 PM   #48
ゆり

引用:
作者: 小嘉 查看文章
睦美把聲好棒讀
感覺好唔似原作既性格

舊 07-11-10, 10:38 PM   #49
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
引用:
感覺好唔似原作既性格
點解我覺得幾萌

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 10:44 PM   #50
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
#2一開波就已經開左學一個月 仲出埋顧問同柔道部部長
開頭俾ムツミ萌倒
#4出到風紀委員都唔定