Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-20-18, 09:00 AM   #201
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
玩到打完第一隻小頭目,新章轉第三身視點的確有臨場感好多

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-18, 12:11 PM   #202
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
Ssp,$398入手
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-18, 12:19 PM   #203
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
隱藏
阿特柔斯 另外一個名是洛基。他母親是女巨人。續集可能會打奧丁。

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
YES, 一定會跌價...人中之龍極2現在都跌到250啦....
其實我不急...今年內一定會買...呢隻GAME佢係一定會一年折幾次...
不知道有沒有DLC???

此篇文章於 04-20-18 12:28 PM 被 1pi 編輯。 原因: 資訊提交時發生錯誤
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-18, 12:40 PM   #204
1pi

隱藏

鎖鏈雙刃是火屬性,利維坦之斧是冰屬性,冰火應該是互相剋制的關係。

舊 04-20-18, 01:05 PM   #205
氣體蛇
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDfatboki
用iPhone app 你d spoilers 有hidden 等於冇hidden
真係唔該晒

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 04-20-18, 01:54 PM   #206
1pi

引用:
作者: 氣體蛇 查看文章
用iPhone app 你d spoilers 有hidden 等於冇hidden
真係唔該晒

Sent from my iPhone using Gaforum
唔洗客氣

N年前,用過一、兩次GAF app版,真心覺得網頁版先喺王道。棄用之後,不再回頭。
我唔知唔出奇。 但你都唔喺第一日用GAF iPhone app啦
你真喺勇敢,未爆機都敢用iPhone app入嚟睇。

戰場的女武神4,自從我未爆機之後,我都未入過去。
舊 04-20-18, 02:43 PM   #207
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
元朗380

唔係pro機無60fps 無咁爽
好想換機

舊 04-20-18, 03:08 PM   #208
1pi

引用:
作者: hell & heaven 查看文章
元朗380

好想換機
PS4 Pro 底下,一個是插值4K畫質模式。 如果冇4K電視,1080p電視可以行supersampling提升畫質。 算喺穩30fps。 推薦選擇這模式。
另外一個,就喺1080p 浮動60fps模式。 如果不怕頻繁的抖動現象,可以選擇這模式。

PS4底下,預設1080p 算是穩定的30fps。

舊 04-20-18, 03:11 PM   #209
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: 1pi 查看文章
唔洗客氣

N年前,用過一、兩次GAF app版,真心覺得網頁版先喺王道。棄用之後,不再回頭。
我唔知唔出奇。 但你都唔喺第一日用GAF iPhone app啦
你真喺勇敢,未爆機都敢用iPhone app入嚟睇。

戰場的女武神4,自從我未爆機之後,我都未入過去。
拜託大家不要在這裡劇透
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-18, 03:13 PM   #210
1pi

引用:
拜託大家不要在這裡劇透
用[SPOILER]功能就冇問題啦
舊 04-20-18, 03:14 PM   #211
charcsc2000
J神哥

引用:
元朗380

好想換機
葵廣395....
點解元朗咁平...
呢隻GAME我要買PSN先得...已經沒多餘位放碟...
舊 04-20-18, 03:21 PM   #212
1pi

引用:
葵廣395....
點解元朗咁平...
媒體的高分寵兒,真喺唔等特價 入返隻碟版收藏
舊 04-20-18, 03:30 PM   #213
charcsc2000
J神哥

引用:
媒體的高分寵兒,真喺唔等特價 入返隻碟版收藏
呢隻肯定等特價...放心...之前隻地平線買左都未玩過=_="""
佢有6折我都唸住入手...
舊 04-20-18, 03:32 PM   #214
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
葵廣395....
點解元朗咁平...
需要45GB

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-18, 03:35 PM   #215
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: HONDA 查看文章
需要45GB
THX, 比預期少....
舊 04-20-18, 03:38 PM   #216
1pi

引用:
呢隻肯定等特價...放心...之前隻地平線買左都未玩過=_="""
佢有6折我都唸住入手...
我都喺買咗隻地平線完全版,未有時間 開嚟玩。
依隻 GOW完全版嘅碟版,應該唔洗一年就會出。 到時候,完全版嘅碟版再減價,可能就喺入手嘅良機。
舊 04-20-18, 03:59 PM   #217
charcsc2000
J神哥

引用:
我都喺買咗隻地平線完全版,未有時間 開嚟玩。
依隻 GOW完全版嘅碟版,應該唔洗一年就會出。 到時候,完全版嘅碟版再減價,可能就喺入手嘅良機。
但呢隻戰神有DLC咩???
舊 04-20-18, 04:07 PM   #218
1pi

引用:
但呢隻戰神有DLC咩???
將God of War 豪華下載版 + 之後公佈的新擴充內容包 會重新包裝成GOW完全版。

God of War 豪華下載版 (中英韓文版)
豪華下載版內含以下內容:
· God of War遊戲製品版下載
· 死亡誓言盔甲
· 流亡人守護者
· Dark Horse漫畫下載版
· Dark Horse畫集下載版
· 動態主題
舊 04-20-18, 04:20 PM   #219
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
元朗380

好想換機
真平。。。。。港島區都是正價398......(是有一本筆記薄送)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-18, 04:21 PM   #220
charcsc2000
J神哥

引用:
將God of War 豪華下載版 + 之後公佈的新擴充內容包 會重新包裝成GOW完全版。

God of War 豪華下載版 (中英韓文版)
豪華下載版內含以下內容:
· God of War遊戲製品版下載
· 死亡誓言盔甲
· 流亡人守護者
· Dark Horse漫畫下載版
· Dark Horse畫集下載版
· 動態主題
應該不會啦....PSN本身已經有...點會沒啦啦出碟版...
而且預購內容可以散買的, 就睇PSN肯不肯開放...
之前MHW, 龍珠Z都係咁做...
舊 04-20-18, 04:23 PM   #221
1pi

引用:
應該不會啦....PSN本身已經有...點會沒啦啦出碟版...
而且預購內容可以散買的, 就睇PSN肯不肯開放...
之前MHW, 龍珠Z都係咁做...
時間會證明一切。 八個月至兩年 後,可以下結論
舊 04-20-18, 04:44 PM   #222
1pi

隱藏

今集 完成旅程後,洛基會發預知夢,知道咗 幾年後Thor會拆屋,找上門。

舊 04-20-18, 05:49 PM   #223
charcsc2000
J神哥

引用:
時間會證明一切。 八個月至兩年 後,可以下結論
應該等不到咁耐....半年內佢一定5折...到時一定買....
舊 04-20-18, 06:23 PM   #224
padage

註冊日期: Nov 2016
引用:
應該等不到咁耐....半年內佢一定5折...到時一定買....
點解sony game無論幾多獎都係減價收場
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-18, 06:30 PM   #225
1pi

引用:
你的意思是 你會在半年內,買五折咗的基本版? 不等完全版嗎?

早啲玩都好嘅,話晒都喺媒體的高分寵兒。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
God of War: Ascension neo2046 電視遊戲討論版 277 03-27-14 12:47 PM
徵:God of War 4: Ascension DC 97 買賣專區 4 03-31-13 02:30 AM
God of War IV ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 6 12-23-11 02:49 PM
God Of War II nakakula 攻略及心得交流區 25 11-15-07 12:11 PM
[PS2]God of war Q頭 電視遊戲討論版 4 07-23-05 03:21 PM

現在的時間是 07:23 PM

手機版 | APP版