Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-03-12, 11:00 AM   #476
劍仔
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
THX~!

XBOX 360 GAME:
Dark Souls 中文特別版 $348
Final Fantasy XIII-2 中文版 $399,日文版$199
Metal Gear Solid HD Collection 行貨英文版 $299
LEGO Harry Potter: Years 1-4 白金版$169
LEGO Harry Potter: Years 5-7 $309
Batman: Arkham City $299
Vanquish 英文版 $189
Castlevania: Lords of Shadow 英文版 $199

KINECT GAME:
Sesame Street: Once Upon a Monster 英文版$268
Carnival Games: Monkey See, Monkey Do 無盒下載卡版$85
Kinectimals(連熊人DLC加強版),中英合版 $136
Kinect Joy Ride $169
雖遲左半個月先講, 因為2月中已經做緊e個價
不過講返我留意到既最平價先

Final Fantasy XIII-2 中文版 $378 限定版(唔肯定係唔係最平)

Kinectimals(連熊人DLC加強版),中英合版 $99 (我諗應該係最平了)
Kinect Joy Ride $99 (同上)
劍仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-12, 11:02 AM   #477
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 劍仔 查看文章
雖遲左半個月先講, 因為2月中已經做緊e個價
不過講返我留意到既最平價先

Final Fantasy XIII-2 中文版 $378 限定版(唔肯定係唔係最平)

Kinectimals(連熊人DLC加強版),中英合版 $99 (我諗應該係最平了)
Kinect Joy Ride $99 (同上)
$99果兩隻係邊度買先?有興趣。

舊 03-03-12, 11:10 AM   #478
劍仔

引用:
$99果兩隻係邊度買先?有興趣。
好景上電梯右手邊果間, 佢係特價既全新同2手game放埋一齊, 所以唔睇2手game係搵唔到果2隻game搵價
舊 03-03-12, 11:13 AM   #479
IDGAF
The One

引用:
好景上電梯右手邊果間, 佢係特價既全新同2手game放埋一齊, 所以唔睇2手game係搵唔到果2隻game搵價
果間好似係"黑店"的位置嚟

THX…

舊 03-03-12, 11:21 AM   #480
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
orz. YA coupon gift campaign ended... -.-

http://www.yesasia.com/global/zh_TW/free-coupons.html

Anyone has YA coupon, pls PM me. Many thx

舊 03-03-12, 11:25 AM   #481
劍仔

引用:

THX…
黑店黎咩? 真係唔知, 我只係佢到買過幾隻game
平時行過都好多人幫襯
好景我會係睇e間(左右2邊應該係同一間黎, 好似叫Game Sxxxxxxx ), 涼粉同涼粉對面個阿姐果間

此篇文章於 03-03-12 11:29 AM 被 劍仔 編輯。
舊 03-03-12, 01:42 PM   #482
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:

THX…
hardware黑店, 買game都ok, 有時個價都唔算貴. 但如果係我, 一定行過隔離果條巷睇左先.

舊 03-04-12, 01:24 PM   #483
IDGAF
The One

引用:
黑店黎咩? 真係唔知, 我只係佢到買過幾隻game
平時行過都好多人幫襯
好景我會係睇e間(左右2邊應該係同一間黎, 好似叫Game Sxxxxxxx ), 涼粉同涼粉對面個阿姐果間
多年前一定係,
不過,玩GAME開PARTY時都有討論過,
近年好似已從良,不過有選擇下都唔會去買嘢。

舊 03-04-12, 01:30 PM   #484
IDGAF
The One

引用:
作者: sena123 查看文章
不是BUG,向來的做法,我試過N次了

根據之前的經驗佢有嘢未齊通常都會等埋"遲緩"果件先一齊寄出。
係今次特別D先寄出其中一樣。

可能,無你呢D"大戶"買咁多嘢…待遇唔一樣啦。

不過,早兩日都收到隻Carnival Games: Monkey See, Monkey Do 了。

舊 03-04-12, 04:30 PM   #485
劍仔

引用:
多年前一定係,
不過,玩GAME開PARTY時都有討論過,
近年好似已從良,不過有選擇下都唔會去買嘢。
我都係近幾年先去旺角, 所以e方面真係唔太清楚

我都係見d game賣得平過其他地方先去買

唯一係佢到買既hardware就係e家用緊既 美版cow3版無線藍芽耳機

因為果時行貨未有, 得佢有得買, 個有線mic又壞左, 又趕住同fd玩gow3, 唯有"焗"買

引用:
根據之前的經驗佢有嘢未齊通常都會等埋"遲緩"果件先一齊寄出。
係今次特別D先寄出其中一樣。

可能,無你呢D"大戶"買咁多嘢…待遇唔一樣啦。

不過,早兩日都收到隻Carnival Games: Monkey See, Monkey Do 了。
其實我都試過PA分開寄黎, 不過都2年幾前...冇記錯, 第2次係PA買野

落左order 1日先send個e-mail話其中一件冇貨, 話寄住一年比我先

之後隔左一星期另一年貨先寄到, 不過都好, 我又用左張$5 coupon買野, 佢又送左2張$5 coupon比我
舊 03-06-12, 12:08 PM   #486
c9234

Call of Juarez: The Cartel $132
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-457z.html

Super Street Fighter IV $132
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-3muh.html

PS3
Call of Juarez: The Cartel $132
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-457y.html

Lord of the Rings: Aragorn's Quest $132
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-3s77.html
c9234 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-12, 09:13 PM   #487
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
PA coupon, 用左講低聲就得~~

OU-VIP-SLV
08 Mar 2012 expire
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-12, 03:53 PM   #488
twinsen626
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: ahleung 查看文章
PA coupon, 用左講低聲就得~~

OU-VIP-SLV
08 Mar 2012 expire
Thanks for your coupon.
twinsen626 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-12, 09:28 PM   #489
shingo18

註冊日期: Nov 2002
邊度仲有 Metal Gear Solid 4 日版買呀?????

thanks~~~
shingo18 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 03:58 AM   #490
tong21093126
Junior Member

註冊日期: Jun 2011
PS3
Call of Juarez: The Cartel 而家仲多唔多人玩呢?
tong21093126 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 12:45 PM   #491
祖羅.祖班納
God of Gamer
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
請問PLAYASIA而家幾錢先唔洗運費?THX

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 12:50 PM   #492
c9234

引用:
作者: 祖羅.祖班納 查看文章
US$25
舊 03-09-12, 01:00 PM   #493
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: 祖羅.祖班納 查看文章
引用:
作者: c9234 查看文章
US$25
但我上個月尾先買左次 US$22, 都唔駛運費既?
舊 03-09-12, 03:32 PM   #494
J.kidd
Game Master

註冊日期: Aug 2002
XBox Live Gamertagtoby5
知唔知出左 MLB 2K12 未? (360版)
J.kidd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 03:43 PM   #495
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: J.kidd 查看文章
知唔知出左 MLB 2K12 未? (360版)
台灣既發售日係 6/3, 應該出左
http://xboxlife.tw/show.php?fid=2&tid=2569
舊 03-12-12, 06:57 PM   #496
pkpkjai

註冊日期: Mar 2006
求一張pa COUPON

買d game番黎都冇時間玩
pkpkjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 07:04 PM   #497
IDGAF
The One

引用:
作者: pkpkjai 查看文章
求一張pa COUPON
剛好有多出的。

25/03/2012到期的USD $60-$5 PA COUPON

NO-RXQ-CKZ

舊 03-12-12, 10:19 PM   #498
pkpkjai

註冊日期: Mar 2006
引用:
剛好有多出的。

25/03/2012到期的USD $60-$5 PA COUPON

NO-RXQ-CKZ

seems someone already used it
thanks anyway.
if anyone got spare, please pm me...

買d game番黎都冇時間玩
pkpkjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-12, 01:05 AM   #499
c9234

引用:
作者: pkpkjai 查看文章
seems someone already used it
thanks anyway.
if anyone got spare, please pm me...
收PM,我給你一個
舊 03-13-12, 01:53 PM   #500
c9234

PS3
Assassin's Creed: Brotherhood $140
http://www.play-asia.com/SOap-23-28-...j-70-3uwd.html

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:14 PM

手機版 | APP版