Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 11-11-16, 11:33 AM   #101
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
Mcgee終於唔駛打垃圾時間
其實佢pick完射手再roll in, 應該會好多波接.......

AD朋友隊開齋了
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-16, 12:18 PM   #102
Penny仔

KD 連續20分記錄要斷了
不過咁樣斷冇咩所謂吧
舊 11-11-16, 12:34 PM   #103
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: Penny仔 查看文章
Mcgee終於唔駛打垃圾時間
其實佢pick完射手再roll in, 應該會好多波接.......

AD朋友隊開齋了
其實一路唔明點解mcgee要打垃圾時間...

舊 11-11-16, 05:30 PM   #104
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
KD 連續20分記錄要斷了
不過咁樣斷冇咩所謂吧
斷左係好事
連我KD都斷紀錄 你DG呢條茂利咪再追TRIPLE DOUBLE

舊 11-12-16, 12:31 PM   #105
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
到底班ref. / 聯盟有幾憎NYK....
Melo搶個波唔係大動作再講兩句就連送兩個T '''

舊 11-12-16, 08:17 PM   #106
Penny仔

引用:
作者: POISON 查看文章
到底班ref. / 聯盟有幾憎NYK....
Melo搶個波唔係大動作再講兩句就連送兩個T '''
Melo一向冇金身
冇都算喇仲要被針對........
舊 11-15-16, 12:57 PM   #107
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
雖然今日只係對Nets,但係Clippers又大炒…
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 10:28 AM   #108
Penny仔

引用:
作者: kin~kin 查看文章
雖然今日只係對Nets,但係Clippers又大炒…
今年後備好左,起碼易用D
Speights 同Felton 呢D一落場就交貨

勇士真係走寶...Speights肯平續都唔要
舊 11-16-16, 02:34 PM   #109
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
今年後備好左,起碼易用D
Speights 同Felton 呢D一落場就交貨

勇士真係走寶...Speights肯平續都唔要
唔系高人工先唔簽咩~
平續都唔留人
要Speights 好過west la

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 03:00 PM   #110
Penny仔

引用:
作者: DC 97 查看文章
唔系高人工先唔簽咩~
平續都唔留人
要Speights 好過west la
clippers 都只係比底薪佢
傳聞勇士冇打算留佢sosad

勇士應該想搵個可以set 炮台既內線, 多過想keep多一支炮
只係West似乎冇幾多剩低...
舊 11-16-16, 05:12 PM   #111
JMi

註冊日期: Feb 2011
我覺得係輸左總要求變而搵個人開刀系列 lol

舊 11-16-16, 09:09 PM   #112
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

Luke Walton 真係將Julius Randle當Draymond Green咁用…而Randle今日真係triple double
舊 11-17-16, 11:17 AM   #113
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
最好的結局,鄧肯馬刺21號戰衣「榮休」:
http://sports.now.com/home/other/details?id=16577658775

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-16, 11:48 AM   #114
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 阿聰 查看文章
最好的結局,鄧肯馬刺21號戰衣「榮休」:
http://sports.now.com/home/other/details?id=16577658775
唔知KOBE會點呢?
KG同Ray Gun應該都值得掛起佢地number

舊 11-17-16, 11:49 AM   #115
sunnypigdog
滅絕小五郎

呢隊GSW真係好無冠軍相, 贏十幾分之下又俾TOR迫到最後係close game

舊 11-17-16, 12:24 PM   #116
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
唔知KOBE會點呢?
Kobe應該榮休球衣 + 銅像啦 (Shaq都有銅像),
Ray真係難講啲,佢最後反水走去Heat真係幾樣衰吓,
我覺得Bos未必肯原諒佢俾佢榮休球衣,
Bucks反而仲有得諗

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-16, 12:57 PM   #117
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

Kobe實有,KG分分鐘有兩隊(Wolves、Celtics),Ray Gun就…難講d

另外…今日Clippers受考驗了
舊 11-17-16, 01:07 PM   #118
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
唔知KOBE會點呢?
KOBE實有,隨時8號24號雙掛。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-16, 01:51 PM   #119
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

Clippers追到3分,個bench第二節敗家,被Grizzilies拉開到16分,第三節尾第四節頭由個bench追返…
舊 11-17-16, 02:23 PM   #120
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

關鍵時刻連續兩個turnover…
舊 11-17-16, 02:37 PM   #121
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: kin~kin 查看文章
Kobe實有,KG分分鐘有兩隊(Wolves、Celtics),Ray Gun就…難講d

另外…今日Clippers受考驗了
KG真係值得兩隊
Kobe就真係希望可以休哂兩個number

舊 11-19-16, 02:28 PM   #122
Penny仔

Holiday終於復出
搞掂近況唔係幾ok既blazers
舊 11-20-16, 11:15 AM   #123
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
curry枝炮又冇左準星

舊 11-21-16, 01:19 AM   #124
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

Holiday 出兩場表現幾好,成隊波得佢同AD係NBA級數球員

Evans都係0既,佢都好似就出得,剛剛復操…有返佢兩個AD開心好多

睇見Solomon Hill咁都可以千萬年薪,點解個GM仲未炒?
舊 11-21-16, 09:38 AM   #125
Penny仔

AD: holiday我真的很愛你.jpg

勇士果邊輪住著火....然後再加KD穩定輸出
KD 今季FG% 有57%, 實在太過份, 而家呢個系統佢打得太舒服...可以輕輕鬆鬆接波

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 40 - CLOSED 阿聰 體育版 1001 11-05-16 12:48 PM
NBA 討論區 VOL. 38 - CLOSED 阿聰 體育版 1002 11-25-15 01:38 PM
NBA 討論區 VOL. 36 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 07-04-14 01:36 PM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM

現在的時間是 01:47 PM

手機版 | APP版