Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 03-01-17, 06:58 PM   #426
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
有機會撞到半月板吧...
輕微撕裂咪抖6weeks
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-17, 07:00 PM   #427
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
點都好過全季報銷 ge ...

希望 playoff 前出得返啦

真心唔想影響 playoff 可觀性 ... 有時真係覺得 NBA 打 82 場 season 好多餘

我比較驚咖哩回復唔到
KT比上季個感覺仲唔穩定,雖然數據唔係跌好多
但係兩個都熄火就好難搞
如果戰績差無左主場優勢,係西岸血戰都幾...

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 03-02-17, 11:27 AM   #428
搖搖
永遠的毛毛王子↓

水鳥無表弟就贏波.....

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 03-03-17, 03:13 PM   #429
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
GS 如果跌到落去第 2 打 OKC 就 GG 了
希望 klay + curry 可以快 d 拎返手感啦!
可能 green 都要射返多 d 波

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-17, 02:21 PM   #430
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
騎士單場入左25球 3分.....

又破左紀錄

此篇文章於 03-04-17 02:24 PM 被 魚伕 編輯。
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-17, 07:51 PM   #431
ipchow
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
GS 如果跌到落去第 2 打 OKC 就 GG 了
希望 klay + curry 可以快 d 拎返手感啦!
可能 green 都要射返多 d 波
一時習慣唔到冇主將在場
ipchow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-17, 05:08 PM   #432
Shadow 神
混沌與光明的創造者

Jrue Holiday 俾人話完唔盡力之後呢幾場好似打得好左??
(睇 stat only ...)

GSW 今日對 knicks 都炒唔到,之後對其他隊都唔知點頂
點守住個 1st seed ...

wii friend code: 3580 5742 2557 1699
舊 03-06-17, 09:25 PM   #433
Penny仔

一路覺得火箭同騎士其實不下於big 4勇士
甚至更穩陣

harden 同 lbj 可以直接入你中路,
而且呢2隊都有強大reb 球員
炮手就靠數量取勝
舊 03-07-17, 10:05 AM   #434
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Penny仔 查看文章
一路覺得火箭同騎士其實不下於big 4勇士
甚至更穩陣

harden 同 lbj 可以直接入你中路,
而且呢2隊都有強大reb 球員
炮手就靠數量取勝
未入Lou Will之前我都覺得勇稍勝箭, 入左就絕對不比勇差
騎就本身都覺得好過勇, trade deadline之後根本傲視成個league

舊 03-07-17, 10:12 AM   #435
Penny仔

Bogut出左一分鐘都冇....就撞斷左脛骨
唔知話佢黑仔好,定玻璃好

CAVS可能買斷佢再簽另一個
larry sanders應該可以簽的...

此篇文章於 03-07-17 10:17 AM 被 Penny仔 編輯。
舊 03-07-17, 10:38 AM   #436
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
勇士:.....計画通り

不過無左Bogut對Cavs無乜損失,
本身都唔需要依賴內線既防守硬度

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-17, 11:50 AM   #437
Shadow 神
混沌與光明的創造者

Kawhi 最後一個 3pt,一個 block shot ...
真係佢想低調都唔得

舊 03-07-17, 11:53 AM   #438
Penny仔

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
勇士:.....計画通り

不過無左Bogut對Cavs無乜損失,
本身都唔需要依賴內線既防守硬度
圍返條數勇士蝕呀
Bogut 應該已經過左D 料比cavs
反而LBJ 冇咩所謂呀, 再簽多件之嘛
正所謂冇成本又可以收料..(成本係老闆出sosad)
舊 03-07-17, 01:17 PM   #439
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
引用:
Kawhi 最後一個 3pt,一個 block shot ...
真係佢想低調都唔得
睇返highlight, 真係超型
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-17, 02:38 PM   #440
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
Bogut出左一分鐘都冇....就撞斷左脛骨
唔知話佢黑仔好,定玻璃好

CAVS可能買斷佢再簽另一個
larry sanders應該可以簽的...
過左1/3 仲可以簽人咩

舊 03-07-17, 04:25 PM   #441
Penny仔

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
過左1/3 仲可以簽人咩
記憶中是可以的,
3月1日後買斷既球員就唔可以打playoff了
由手機版發出
舊 03-07-17, 05:36 PM   #442
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
記憶中是可以的,
3月1日後買斷既球員就唔可以打playoff了
由手機版發出
Ray gun 係時侯啦

舊 03-08-17, 11:13 AM   #443
搖搖
永遠的毛毛王子↓

德佬3萬分
希望佢健康打埋下季

舊 03-09-17, 10:48 AM   #444
Penny仔

今年heat既侍應仔咁勁既....
關鍵時刻係咁入3分
由手機版發出
舊 03-09-17, 01:37 PM   #445
Penny仔

Spurs 今日咁都可以反勝
而家個勢似反cup 追到勇士
勇士今日對boston 感覺都危危乎
舊 03-09-17, 10:19 PM   #446
Shadow 神
混沌與光明的創造者

J.Lin 今日最後個球應該交俾 Lopez 啦 ... 空哂 ...
同埋佢今年射 3pt 個 form 都唔同左,兩隻腳成日會分開

舊 03-11-17, 11:36 AM   #447
Shadow 神
混沌與光明的創造者

GSW 又輸 ...
反而 timberwolves 係 lavine 傷左,allstar 之後 keep 得唔錯
分分鐘搶到第 8 seed??

舊 03-11-17, 12:49 PM   #448
Penny仔

引用:
GSW 又輸 ...
反而 timberwolves 係 lavine 傷左,allstar 之後 keep 得唔錯
分分鐘搶到第 8 seed??
木狼防守好左好多

勇士就不要再說了, 成隊低潮緊
除左等球員自己pick up 返,根本冇野可以做

唔知講笑定認真
Kerr 話聽日主力全休...(Ccurry, klay, Green, AI)

此篇文章於 03-11-17 12:55 PM 被 Penny仔 編輯。
舊 03-12-17, 11:16 AM   #449
Shadow 神
混沌與光明的創造者

GSW 真係收起哂 d 人,感覺上似係怕 curry 更無信心多過要抖 ...
但唔知點解 mcgee 係咁的情況下都係無乜 play time ...

舊 03-12-17, 01:04 PM   #450
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
木狼防守好左好多

勇士就不要再說了, 成隊低潮緊
除左等球員自己pick up 返,根本冇野可以做

唔知講笑定認真
Kerr 話聽日主力全休...(Ccurry, klay, Green, AI)
咁樣係大戰留力洗唔洗罰錢 a

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 40 - CLOSED 阿聰 體育版 1001 11-05-16 12:48 PM
NBA 討論區 VOL. 38 - CLOSED 阿聰 體育版 1002 11-25-15 01:38 PM
NBA 討論區 VOL. 36 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 07-04-14 01:36 PM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM

現在的時間是 07:41 PM

手機版 | APP版