Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 10-31-12, 08:27 AM   #101
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
今年公司報名...可以幫guest報埋...
下年睇下幫唔幫到各位手...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-12, 11:40 AM   #102
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: 搖搖 查看文章
分開兩日黎報名, 個server一樣比人谷爆左

下年係咪要分組報 sosad
仲係connecting

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-12, 08:03 AM   #103
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
郵寄都一日就爆, 有無咁快啊

沉日都係A.L.係屋企報名
夜晚好似已經full左

舊 11-02-12, 08:33 AM   #104
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
郵寄都一日就爆, 有無咁快啊

沉日都係A.L.係屋企報名
夜晚好似已經full左
成功報左...a
第幾組呀...a

舊 11-02-12, 08:41 AM   #105
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
成功報左...a
第幾組呀...a
比完錢之後error
之後check status 話成功左,不過未有email
過兩日先打去問下

十公里1組
上年唔記得2定3組,都好多散步人仕....

舊 11-02-12, 09:37 AM   #106
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
比完錢之後error
之後check status 話成功左,不過未有email
過兩日先打去問下

十公里1組
上年唔記得2定3組,都好多散步人仕....
第4組...第4組同之前第3組d人一字排開掗左1/2條馬路...
無力跑,無問題...咪排開黎行丫嘛...頂佢丫

此篇文章於 11-02-12 09:39 AM 被 Busconcamp 編輯。
舊 01-12-13, 02:06 AM   #107
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

終的起心肝練左跑幾日…
10Km用上60分鐘…
未來1個月就要練加快平均速同跑個半鐘時間…
希望有恆心下而達標~

舊 02-10-13, 08:29 PM   #108
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
月尾就係比賽日喇, 大家備戰如何

膝傷, 停操成個幾月, 當日預咗上巴士

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-13, 02:55 AM   #109
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: syncmaster 查看文章
月尾就係比賽日喇, 大家備戰如何

膝傷, 停操成個幾月, 當日預咗上巴士
完成賽程為目標...
咪夾硬谷

舊 02-12-13, 03:22 PM   #110
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
完成賽程為目標...
咪夾硬谷
無錯, 最低目標為本

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 02-13-13, 01:22 AM   #111
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
我過年前一日傷了左腳....
過年仲要無跌打睇...
依家好可能參加唔到....

大家有冇跌打師父推介!!?
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-13, 02:14 AM   #112
NFish
Junior Member

註冊日期: Feb 2013
小弟想問下跑十公里, 入面有分挑戰組同其他5組,
係唔係唔洗理個人最佳成績,只要2個鐘內完成都會有證書嫁?
麻煩各位師兄幫下我,我搵左好多地方都搵唔到
NFish 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-13, 02:31 AM   #113
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: NFish 查看文章
小弟想問下跑十公里, 入面有分挑戰組同其他5組,
係唔係唔洗理個人最佳成績,只要2個鐘內完成都會有證書嫁?
麻煩各位師兄幫下我,我搵左好多地方都搵唔到
睇返去年大會派發既書仔…
參加任何10Km既參賽者…
2小時內完成…均有證書~

舊 02-13-13, 02:44 AM   #114
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 魚伕 查看文章
過年仲要無跌打睇...

灣仔駱克道間陳志英巧多人睇下…

而灣仔汕頭街有間叫羅國威既…
偶見唔少駕靚車既都去睇佢…
應該ok掛…

至於佢地初四開左未…
你就要先查下喇…

舊 02-13-13, 12:12 PM   #115
魚伕
Moderator

引用:
灣仔駱克道間陳志英巧多人睇下…

而灣仔汕頭街有間叫羅國威既…
偶見唔少駕靚車既都去睇佢…
應該ok掛…

至於佢地初四開左未…
你就要先查下喇…
Thx!
舊 02-14-13, 03:18 PM   #116
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
過年仲要無跌打睇...

偶亦聽說工聯會屬下D中醫鐵打都係幾堅, 多個參考

祝早日康復喇

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 02-14-13, 03:35 PM   #117
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
今年公司報名...可以幫guest報埋...
下年睇下幫唔幫到各位手...
很好
雖然今年冇報到,
跑咗上寶馬山 好辛苦

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-13, 04:00 PM   #118
搖搖
永遠的毛毛王子↓

跌打我睇開陳聰, 係長沙灣龍威對面條巷
我覺得幾好....

不過整親就唔好勉強了...

舊 02-15-13, 11:13 PM   #119
魚伕
Moderator

引用:
作者: syncmaster 查看文章
偶亦聽說工聯會屬下D中醫鐵打都係幾堅, 多個參考

祝早日康復喇
引用:
跌打我睇開陳聰, 係長沙灣龍威對面條巷
我覺得幾好....

不過整親就唔好勉強了...
多謝!
睇左跌打...師父話係勞損....
依家試緊抖多幾日....睇下會唔會有奇跡出現....
舊 02-17-13, 05:39 PM   #120
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

禮拜五係公司開始派發大會既裝備袋…
但只係先派發老板級…
派俾員工既要等禮拜一…

見今日d參加者係維園拎大會既裝備袋…

舊 02-17-13, 06:31 PM   #121
syncmaster
六番隊副隊長

講真, 其實每年派袋都幾唔環保, 偶儲儲下都儲咗唔少

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 02-17-13, 10:22 PM   #122
魚伕
Moderator

引用:
禮拜五係公司開始派發大會既裝備袋…
但只係先派發老板級…
派俾員工既要等禮拜一…

見今日d參加者係維園拎大會既裝備袋…
其實個裝備袋唔係當日拎黎用架咩?
我已經唔記得當時係用咩袋裝番自己個袋....a
舊 02-17-13, 11:29 PM   #123
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
其實個裝備袋唔係當日拎黎用架咩?
我已經唔記得當時係用咩袋裝番自己個袋....a
咁寄存物品一定要用大會個束繩袋架嘛(上年既圖黎)...

舊 02-18-13, 07:58 AM   #124
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

用回白底...但特步玩衫腳漸變淺藍色...果然係"特步,与众不同"...

此篇文章於 02-18-13 08:02 AM 被 Busconcamp 編輯。
舊 02-18-13, 08:02 AM   #125
搖搖
永遠的毛毛王子↓

順眼過上年果件, 不過都係唔會著

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「映画ドラえもん 新・のび太の日本誕生」2016年3月に公開! money 日本動漫畫討論版 75 12-07-23 07:24 AM
[動畫] 「ゼロの使い魔」続巻刊行決定 病床のヤマグチ先生より完結までのプロットが遺されておりました。丨ヤマグチノボルのご冥福を心よりお祈り申し上げます。 Hayami 日本動漫畫討論版 849 10-19-19 10:09 AM
[動畫] <2013年新番組>2013秋 2014冬新アニメ簡介丨(10/3更新) money 日本動漫畫討論版 475 10-08-13 12:15 AM
[多機種] Winning Eleven 2012 / Pro Evolution Soccer 2012 neo 電視遊戲討論版 236 03-24-12 08:09 PM
[ETC] Capcom "Gals Calender 2012" "Heroes Calender 2012" neo 電視遊戲討論版 5 10-20-11 01:02 AM

現在的時間是 11:37 AM

手機版 | APP版