Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 04-05-16, 01:31 PM   #576
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: green 查看文章
仲有dean ambrose件外套都幾特別, 有日文鬥魂同個死字

至於WM, 個人覺得最好睇都係IC冠軍賽, 戰果都幾意外, 至於主賽就頗悶, ROMAN慣例由頭俾人噓到尾......真係俾佢轉反算啦
個人觀感
符合期望:IC,女子title,UT Shane
期望以下: Dean Brock,New Day,Y2AJ
從無期望:WWE Championship

舊 04-06-16, 01:10 AM   #577
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
SHANE 好睇
IC / Y2AJ 唔錯
女子title,Dean Brock,New Day 我飛咗
WWE Championship算把啦

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-16, 03:42 PM   #578
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

新一代(NXT上黎班)女子其實唔錯,加埋萬惡Bella Twins退休,
Divas變返Womens,女子組別有救

舊 04-07-16, 01:07 PM   #579
green
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
新一代(NXT上黎班)女子其實唔錯,加埋萬惡Bella Twins退休,
Divas變返Womens,女子組別有救
同意, 其實今年WM場女子三重冠軍賽都唔差, 而且CHARLOTTE同SASHA BANKS有台型亦有技術, 都幾睇好佢地
記得NXT有過一場女子三十分鐘鐵人賽(SASHA有份打), 都好好睇,幾刺激
green 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-16, 11:57 PM   #580
凍檸茶
The One
青龍使用者

你地講完, 先走去睇,
真係唔錯

舊 04-08-16, 01:14 PM   #581
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

http://www.ign.com/articles/2016/04/...restlemania-32
繼撒亞人後下次想cos食戟一色學長(裸圍裙)...

舊 04-09-16, 01:52 PM   #582
凍檸茶
The One
青龍使用者

由無聊進化到變態
(有稱讚既意味)

舊 06-22-16, 12:54 AM   #583
green

MONEY IN THE BANK
ROMAN REIGNS居然係無干擾下堂堂正正被人打低, 好意外
更意外係DEAN AMBROSE竟然攞到冠軍, 雖然點睇佢個冠軍都唔會攞得耐
舊 07-20-16, 09:06 PM   #584
凍檸茶
The One
青龍使用者

Broken Matt

舊 08-28-16, 11:00 PM   #585
凍檸茶
The One
青龍使用者

AJ VS CENA 唔錯

舊 08-31-16, 01:00 PM   #586
green

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
AJ VS CENA 唔錯
成個SUMMER SLAM最好睇係呢場

其他比賽其實幾悶, 雙打冠軍和美國冠軍賽更係鬧劇

另BROCK現在的打法又係好單調, 全場就係不停背摔, 同埋佢劇情實力實在過強了, 搞到場場比賽都一面倒, 有點無聊

此篇文章於 08-31-16 01:11 PM 被 green 編輯。
舊 08-31-16, 03:51 PM   #587
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
成個SUMMER SLAM最好睇係呢場

其他比賽其實幾悶, 雙打冠軍和美國冠軍賽更係鬧劇

另BROCK現在的打法又係好單調, 全場就係不停背摔, 同埋佢劇情實力實在過強了, 搞到場場比賽都一面倒, 有點無聊
話就話Brock要將佢打造成UFC fighter既風格,不過講真而家睇佢都幾悶,
佢以前既Belly to Belly同Knee crush仲有霸氣多啲,
從來唔覺得佢既German Suplex有幾好睇,一味靠橫力,角度又唔高、腰擺角度又太硬,
連Power bomb都無埋,真係把鬼

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-16, 11:37 AM   #588
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

舊 09-12-16, 11:09 AM   #589
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章

不過好明顯佢心態上未ready,一開波就俾人拖入角落地面戰屈住嚟打,第一波反應太慢

我的雜談小屋
舊 09-14-16, 04:31 AM   #590
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

勝敗乃兵家常事,但準備左近兩年而輸得咁難睇就幾令人失望

舊 09-14-16, 01:02 PM   #591
green

睇左少少精華, 見PUNK幾乎由頭到尾俾人壓住係下面打, 好似無咩還擊過

其實見佢不停將首戰延期, 都估佢進展麻麻, 但無諗過實際會咁弱勢

我都係想佢回歸摔角, 佢係摔角界算係頂級好手, 但係UFC就.........
舊 09-14-16, 05:10 PM   #592
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
睇左少少精華, 見PUNK幾乎由頭到尾俾人壓住係下面打, 好似無咩還擊過

其實見佢不停將首戰延期, 都估佢進展麻麻, 但無諗過實際會咁弱勢

我都係想佢回歸摔角, 佢係摔角界算係頂級好手, 但係UFC就.........
其實邊有「精華」可言呢,又一開波到俾人拖落地下打都係2分鐘內既事,成場都已經好「精華」架啦喎(笑)

我的雜談小屋
舊 11-14-16, 10:24 AM   #593
STi
Game Master

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagWeSTi67
估唔到以宣傳隻game為由, 拉番場12年前未完嘅賽事出黎重賽.
Goldberg對Brock

舊 11-14-16, 11:37 AM   #594
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
作者: STi 查看文章
估唔到以宣傳隻game為由, 拉番場12年前未完嘅賽事出黎重賽.
Goldberg對Brock
本來都期待,
但諗諗吓以而家WWE既standard.....唉,算數吧啦

我的雜談小屋
舊 11-14-16, 12:21 PM   #595
STi
Game Master

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
本來都期待,
但諗諗吓以而家WWE既standard.....唉,算數吧啦
其實12年前果場摔迷都好期待.....

舊 11-20-16, 03:26 PM   #596
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

每次睇完NXT takeover都有一個感想:
TNA到底仲有什麼價值?

場Tag Team Championship正正正

舊 11-21-16, 12:16 PM   #597
STi
Game Master

專登俾錢入場/WWE Network睇SS Brock vs Glodberg果場嘅fans
有冇想落埋場打鑊或者車爆個電腦嘅衝動....

舊 11-21-16, 01:48 PM   #598
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
專登俾錢入場/WWE Network睇SS Brock vs Glodberg果場嘅fans
其實WCW時Goldberg的比賽就係咁...
只係個jobber係個摧毀左Cena,Orton,HHH同Undertaker嘅Lesnar...

Network俾左個任睇到RR嘅優惠我,過期前取消不收費,無事

此篇文章於 11-21-16 01:51 PM 被 北条加蓮 編輯。
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-16, 11:01 PM   #599
green

引用:
聽講係因為GOLDBERG有傷先搞到咁短, 不過比賽短到唔夠兩分鐘又玩秒殺就真係太誇

之前WWE花咁多時間將BROCK捧成怪獸, 但而家咁搞法, 我覺得就浪費左之前的心血, 就算GOLDBERG有傷打唔到太耐, 都可以鋪排好D, 唔需要玩秒殺吧, 你叫UT、RKO呢班BROCK的犧牲品情何以堪
舊 11-23-16, 04:06 PM   #600
STi
Game Master

引用:
聽講係因為GOLDBERG有傷先搞到咁短, 不過比賽短到唔夠兩分鐘又玩秒殺就真係太誇

之前WWE花咁多時間將BROCK捧成怪獸, 但而家咁搞法, 我覺得就浪費左之前的心血, 就算GOLDBERG有傷打唔到太耐, 都可以鋪排好D, 唔需要玩秒殺吧, 你叫UT、RKO呢班BROCK的犧牲品情何以堪
有傷都唔係咁玩卦....
不過真係唔好搞rematch, 唔想兩個聲望咁高嘅俾wwe玩臭個朵

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 10:57 AM

手機版 | APP版