Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 04-04-14, 09:35 PM   #426
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
brock 太重, 我諗佢出唔到LAST RIDE / TOMBSTONE
用american badass都ok喎, 但咪又出唔到last ride
由手機版發出
我對brock 寄予厚望

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-14, 12:48 AM   #427
Nelly

覺得今次HoF係 WWE 贖罪

Jake 同 Scott Hall

舊 04-07-14, 10:48 AM   #428
美堂蠻
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
我不能接受:(
21:1

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-14, 11:53 AM   #429
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 美堂蠻 查看文章
我不能接受:(
21:1
唔係吓化
點解要咁益Brock? Brock係好但都只係一個FA,分分鐘今次嬴完Brock拍吓屁股走人,UT就真係輸得好無謂

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-14, 01:05 PM   #430
Nelly

下年hall of fame undertaker

由手機版發出

此篇文章於 04-07-14 01:15 PM 被 Nelly 編輯。
舊 04-07-14, 01:06 PM   #431
Nelly

早就估到
Gg

望圖應該有出到last ride and tombstone

由手機版發出

此篇文章於 04-07-14 01:12 PM 被 Nelly 編輯。
舊 04-07-14, 01:17 PM   #432
Nelly

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
唔係吓化
點解要咁益Brock? Brock係好但都只係一個FA,分分鐘今次嬴完Brock拍吓屁股走人,UT就真係輸得好無謂
Brock 唔會返MMA 架啦 俾人打到豬頭丙都唔驚咩
只係唔知未來走勢
由手機版發出
舊 04-08-14, 01:11 AM   #433
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
點解會咁!!!!!!!!!!!!!!!!!!

堅唔開心

PAD: 229 362 054

此篇文章於 04-08-14 01:18 AM 被 凍檸茶 編輯。
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-14, 02:23 AM   #434
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
無睇劇透,果刻完全呆左
反正都要的話我寧願係Cena
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-14, 10:03 AM   #435
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
無睇劇透,果刻完全呆左
反正都要的話我寧願係Cena

再者我情願比駙馬爺,之后比我憎佢一世,都仲好啲
由手機版發出
舊 04-08-14, 01:32 PM   #436
green
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:

再者我情願比駙馬爺,之后比我憎佢一世,都仲好啲
由手機版發出
我寧願俾CM PUNK

其實WM30的比賽, 個人感覺都係一般, SHIELD個場快過打針, 仲短過場女摔........
其餘比賽結果都好正路, 除了大家都不能接受結果的那場外
green 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-14, 06:39 PM   #437
Nelly

點解大家都覺得ut 會嬴?
我見佢RAW 俾BROCK F5完就覺得今次玩完啦

Paul Heyman 真係正 b

RAW: Evolution 又返來啦 8D+HHH+RKO

此篇文章於 04-08-14 07:05 PM 被 Nelly 編輯。
舊 04-08-14, 07:18 PM   #438
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

太突然,加上劇情鋪排唔夠
如果F5>kick out>F5>kick out>F5 pin/Kimura lock鎖暈
會有說服力好多

WM29 hammer+super kick+pedigree都死唔去啦...
舊 04-08-14, 11:47 PM   #439
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
太突然,加上劇情鋪排唔夠
如果F5>kick out>F5>kick out>F5 pin/Kimura lock鎖暈
會有說服力好多

WM29 hammer+super kick+pedigree都死唔去啦...
其實佢個tombstone都出得保護brock

舊 04-09-14, 12:11 AM   #440
Nelly

引用:
其實佢個tombstone都出得保護brock
前幾年啲tombstone都係差唔多, 同kane一樣
保護得好明顯

舊 04-09-14, 04:01 PM   #441
Nelly

RIP Ultimate Warrior

被肯定一生心願就與世長辭

由手機版發出

此篇文章於 04-09-14 08:09 PM 被 Nelly 編輯。
舊 04-09-14, 04:34 PM   #442
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

2日前係Raw仲好精神喎
舊 04-09-14, 06:39 PM   #443
Nelly

一切都係命...

舊 04-10-14, 10:42 PM   #444
凍檸茶
The One
青龍使用者

SHOCKING

舊 04-14-14, 06:40 PM   #445
Nelly

原來WWE有搵STING 簽約

公司入面都冇幾個知道 UT要21-1
UT/ BROCK/ HEYMAN /HHH /S.MCMAHON /V.MCMAHON
REF. 都唔知

此篇文章於 04-14-14 06:43 PM 被 Nelly 編輯。
舊 04-15-14, 02:06 PM   #446
STi
Game Master

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagWeSTi67
其實有冇可能係用破紀錄呢個條件引Brock長留係WWE?
雖則話呢個係虛銜,但意義比你做champ更大更吸引。

舊 04-15-14, 05:06 PM   #447
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: STi 查看文章
其實有冇可能係用破紀錄呢個條件引Brock長留係WWE?
英雄所見略同,
不過Brock會唔會因為咁肯長留wwe我就好懷疑

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-14, 08:05 PM   #448
Nelly

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
英雄所見略同,
不過Brock會唔會因為咁肯長留wwe我就好懷疑
不過佢唔留WWE仲可以去邊先?

舊 04-15-14, 08:23 PM   #449
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: STi 查看文章
不能同意你更多

oh my god
sting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

舊 04-23-14, 10:13 AM   #450
STi
Game Master

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagWeSTi67
咁希望如咁多位ching所言, Brock會長留係WWE.
另外, 而家又好似將The Shield轉做face.
同埋都算幾力捧, 用Evolution重組再加Kane去拱照佢地咁滯.
就算唔係拱照, 都已經係將佢地拉到同一個lv咁.

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 12:51 PM

手機版 | APP版