Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 11-05-06, 12:12 AM   #176
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
成班高佬居然都無乜BLK
罰球命中率低同3分少預左...連2分命中率都低就真係'''

舊 11-05-06, 12:53 AM   #177
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

註冊日期: Feb 2005
我隊波今日打得好差…

Redd 得果15 分…可憐的FG (5/14)
Bibby 命中率好過尋日…但11個Turn over~~
Murphy 搶得2個籃板咁大把!﹖

hopeless~~~~

舊 11-05-06, 02:08 AM   #178
Easyman
Senior Gamer
巴斯光年

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 下雪邊界
Easyman,
近排?今日先至係第3日賽程咋喎

另,全靠3pt同FT%
今日終於爆番上黎

我就係無3pt同FT%....

Easyman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-06, 02:10 AM   #179
Easyman
巴斯光年

引用:
作者: daikoko
我隊波今日打得好差…

Redd 得果15 分…可憐的FG (5/14)
Bibby 命中率好過尋日…但11個Turn over~~
Murphy 搶得2個籃板咁大把!﹖

hopeless~~~~

turn over我年年都包大尾
宿命....

舊 11-05-06, 02:16 AM   #180
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Easyman
turn over我年年都包大尾
宿命....
我年年都TO高

TO係主力既象徵
你TO高,證明你add仔有眼光!
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-06, 02:17 AM   #181
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
我個diaw.....唉...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-06, 02:19 AM   #182
Easyman
巴斯光年

引用:
作者: 下雪邊界
我年年都TO高

TO係主力既象徵
你TO高,證明你add仔有眼光!
希望係咁啦
得分我唔似上年咁勁架啦
未必同人鬥到....
樣樣都差D野咁

舊 11-05-06, 02:20 AM   #183
Easyman
巴斯光年

引用:
作者: kin~kin
我個diaw.....唉...
換比我囉~

舊 11-05-06, 02:22 AM   #184
Easyman
巴斯光年

話時話
有無人對Bonzi Wells 有興趣?

舊 11-05-06, 02:25 AM   #185
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
換比我囉~
你有冇c位益下我
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-06, 08:35 AM   #186
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
兩日夾埋扣左20分@@

舊 11-05-06, 01:56 PM   #187
POISON

引用:
作者: chow263
兩日夾埋扣左20分@@
...你有變過陣咩
bn有勁人又唔用

舊 11-05-06, 02:13 PM   #188
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
作者: POISON
...你有變過陣咩
bn有勁人又唔用
英文名苦手

舊 11-05-06, 03:01 PM   #189
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
英文名苦手
睇得多就識
仲易記過中文名

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-06, 03:03 PM   #190
POISON

引用:
作者: 啤梨王子
睇得多就識
仲易記過中文名
我記得點讀不過唔識串
中文就....好難記
引用:
英文名苦手
你bn名單邊個有分你睇到架

BN Gerald Wallace
BN Kyle Korver
BN Smush Parker

我諗你放番呢3個出黎啦
(Cha - SG,SF) @Mem L, 96-83 .455 .333 0 12 7 1 3 1 4
(Phi - SF) @Orl W, 105-103 .769 1.000 4 28 1 0 1 0 3
(LAL - PG) Sea W, 118-112 .444 1.000 2 11 3 1 0 0 1
呢3度加埋你無左50分

Randy Foye 係放落bn既好選擇

此篇文章於 11-05-06 03:07 PM 被 POISON 編輯。
POISON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-06, 03:04 PM   #191
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
我記得點讀不過唔識串
中文就....好難記
我都唔識串,有d讀都唔識讀
不過知乜水囉

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-06, 03:06 PM   #192
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
作者: 啤梨王子
睇得多就識
仲易記過中文名
就係睇得少囉...報紙10份8份都冇英文名...[除了南華]
我又唔玩nba live...

舊 11-05-06, 03:08 PM   #193
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
我記得點讀不過唔識串
中文就....好難記

你bn名單邊個有分你睇到架

我諗你放番呢3個出黎啦
(Cha - SG,SF) @Mem L, 96-83 .455 .333 0 12 7 1 3 1 4
(Phi - SF) @Orl W, 105-103 .769 1.000 4 28 1 0 1 0 3
(LAL - PG) Sea W, 118-112 .444 1.000 2 11 3 1 0 0 1
呢3度加埋你無左50分

Randy Foye 係放落bn既好選擇
我之前先話左我唔識睇分 ...

舊 11-05-06, 03:12 PM   #194
POISON

引用:
Abbreviation What it Means
GP Games Played
GS Games Started
MIN Minutes Played
FGA Field Goals Attempted
FGM Field Goals Made
FG% Field Goals Percentage
FTA Free Throws Attempted
FTM Free Throws Made
FT% Free Throws Percentage
3PTA 3-point Shots Attempted
3PTM 3-point Shots Made
3PT% 3-point Shots Percentage
PTS Points Scored
OREB Offensive Rebounds
DREB Defensive Rebounds
REB Total Rebounds
AST Assists
ST Steals
BLK Blocked Shots
TO Turnovers
A/T Assist/Turnover Ratio
PF Personal Fouls
DISQ Times Fouled Out
TECH Technical Fouls
EJCT Ejections
FF Flagrant Fouls
http://basketball.fantasysports.yaho...tat_categories

此篇文章於 11-05-06 03:19 PM 被 POISON 編輯。
POISON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-06, 04:25 PM   #195
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
你咁樣....冇人幫到你架喎
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-06, 07:43 PM   #196
Easyman
巴斯光年

Dwight Howard 佢打center點解只可用pf位...

舊 11-05-06, 09:00 PM   #197
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
Dwight Howard 佢打center點解只可用pf位...
遲下應該會更新
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-06, 10:11 PM   #198
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

註冊日期: Feb 2005
繼尋日的噩夢後,今日隊波又再打多次「好波」。

Bibby FG 4-15
Baron FG 1-9 FT 0-3
Murphy 0 reb . 12pts 但已經係全隊最高分。

舊 11-06-06, 12:09 PM   #199
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
...你有變過陣咩
bn有勁人又唔用
響冇變過陣既情況下,尋日拿返16分

不過...今日3個BN人拿40分...嘔血中

此篇文章於 11-06-06 12:14 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-06, 12:11 PM   #200
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

delete= =

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Virtua Fighter 5圖片及影片 神祕人1號 街機遊戲討論版 152 07-17-06 03:19 PM
[任何機種] NBA 2k3 & NBA Live 2003討論區 Orphan 攻略及心得交流區 184 11-28-02 02:28 PM

現在的時間是 01:19 PM

手機版 | APP版