Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 11-01-06, 02:29 PM   #151
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: kin~kin
bynum有d suprise
唔知會唔會係一兩場貨仔?
睇下mihm同brown傷幾耐,不過bynum一早比人add左
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-06, 02:31 PM   #152
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Penny仔
睇下mihm同brown傷幾耐,不過bynum一早比人add左
rienno有眼光

我個diaw今日
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-06, 04:31 PM   #153
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
買odom果個今日發達
....電腦第二pick選佢番黎係正確的

stranger好波
一開波搶到第二番黎

此篇文章於 11-01-06 04:37 PM 被 POISON 編輯。
POISON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-06, 05:54 PM   #154
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: POISON

stranger好波
一開波搶到第二番黎
唔知kobe出番黎保唔保持到水準
不過kobe今季開始前講過話唔會再做 ' ball hawk '
舊 11-01-06, 06:50 PM   #155
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
唔知kobe出番黎保唔保持到水準
不過kobe今季開始前講過話唔會再做 ' ball hawk '
Kobe 就算無左得分,其他數據應該會更加全面。
特別係 Lakers 果班新仔個個都有料到,所以 Kobe 既數據應該都會漸趨平均及穩定。
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-06, 06:55 PM   #156
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
我睇晒 Bynum 有出場既 pre-season game,覺得呢個後生仔幾好波,所以喳喳林 add 左佢。

不過學 penny 咁講, Mihm 同 K.Brown 出反黎 Bynum 唔知仲有無得企?
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-06, 08:05 PM   #157
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

如果bynum一路keep住好表現, 又唔愁jackson唔用佢
始終佢先係lakers 0既未來中鋒
舊 11-02-06, 07:08 PM   #158
Penny仔

今年standing睇唔到總出場次數?
舊 11-02-06, 07:19 PM   #159
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

註冊日期: Feb 2005
引用:
今年standing睇唔到總出場次數?
咪係…唯有次次按maximum play

話時話…今日點會出左Bibby 架?又話有傷,搞到我出左Telfair

好在KG同 Redd 救番D數據。

舊 11-03-06, 12:33 PM   #160
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
<完全未理過
又神奇地拿左個第2@@其實邊度睇個人拿幾多分...

引用:
作者: POISON

stranger好波
一開波搶到第二番黎
好彩冇聽你老點

此篇文章於 11-03-06 12:35 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-06, 01:03 AM   #161
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

第一次玩, 有個問題想問下

假如我其中一個計分位的球員今日冇波打, 而bn位(唔計分)位的球員有波打
咁我將bn位果個replace左計分果個, 咁果日係咪多一個人有分呢?
如果係咁咪差唔多每晚都要將d人調黎調去?

定係係唔係都計82場就算?
舊 11-04-06, 01:13 AM   #162
Penny仔

引用:
第一次玩, 有個問題想問下

假如我其中一個計分位的球員今日冇波打, 而bn位(唔計分)位的球員有波打
咁我將bn位果個replace左計分果個, 咁果日係咪多一個人有分呢?
如果係咁咪差唔多每晚都要將d人調黎調去?

定係係唔係都計82場就算?
總之除左bench外,所有位置都計分,每個位有82個quota
要取分,自然要放有波打既球員落去計分位度
舊 11-04-06, 01:19 AM   #163
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
總之除左bench外,所有位置都計分,每個位有82個quota
要取分,自然要放有波打既球員落去計分位度
thx

另外係咪只有bn唔計分? util都計的?
舊 11-04-06, 01:22 AM   #164
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
thx

無錯~只有bn唔計分~
Util係百搭位,咩position既仔都放得入去,當然都計分啦~
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-06, 01:36 AM   #165
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 下雪邊界
無錯~只有bn唔計分~
Util係百搭位,咩position既仔都放得入去,當然都計分啦~
今日Cassell 著火~ 你就好啦。

舊 11-04-06, 01:44 AM   #166
Penny仔

引用:
thx

最緊要睇住quota做人,唔好亂出球員
舊 11-04-06, 01:53 AM   #167
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

明白~唔該晒咁多位

引用:
每個有82次, 應該唔會徙的不是嗎
舊 11-04-06, 01:58 AM   #168
下雪邊界

引用:
引用:
作者: daikoko
今日Cassell 著火~ 你就好啦。
好甚麼?
我諗住livingston今季可能坐正,
而且兩連戰...火星人應該有心無力打第二場
所以無出到

引用:
明白~唔該晒咁多位

無錯,每個位置都有82個quota...
不過你數下你隊波有幾多個人、邊多個計分既位置先啦
舊 11-04-06, 02:00 AM   #169
下雪邊界

-del-
舊 11-04-06, 02:03 AM   #170
Penny仔

引用:
明白~唔該晒咁多位

每個位有82個quota,唔係每個球員有82個quota嘛
可以取分的位置有10個(pg,sg,g,sf,pf,f,c,c,util,util)
而你隊波有13個球員,所以原則上quota係唔夠分
舊 11-04-06, 02:09 AM   #171
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

oh...icic
即係每次出咩人, 都要諗過度過先
因為每個位置都有82個quota, 如果出錯人就會徙左個quota

但我d人裡面, 明天冇打center位的有份比賽
假如我留番冇打的人在c 位, 會否都計我用左個quota呢? 定係我要將兩個c都方番落bn度先唔計我用左?

thx~
舊 11-04-06, 02:22 AM   #172
Penny仔

引用:
oh...icic
即係每次出咩人, 都要諗過度過先
因為每個位置都有82個quota, 如果出錯人就會徙左個quota

但我d人裡面, 明天冇打center位的有份比賽
假如我留番冇打的人在c 位, 會否都計我用左個quota呢? 定係我要將兩個c都方番落bn度先唔計我用左?

thx~
唔會計的,冇比賽/冇出場球員,留番係計分位都唔會有問題
所以唔需要特登放落bench
舊 11-04-06, 02:24 AM   #173
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
唔會計的,冇比賽/冇出場球員,留番係計分位都唔會有問題
所以唔需要特登放落bench
明白晒, 唔該
舊 11-04-06, 11:27 PM   #174
Easyman
Senior Gamer
巴斯光年

註冊日期: Nov 2005
近排我隊波打得勁差....

Easyman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-06, 12:06 AM   #175
下雪邊界

Easyman,
近排?今日先至係第3日賽程咋喎

另,全靠3pt同FT%
今日終於爆番上黎

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Virtua Fighter 5圖片及影片 神祕人1號 街機遊戲討論版 152 07-17-06 03:19 PM
[任何機種] NBA 2k3 & NBA Live 2003討論區 Orphan 攻略及心得交流區 184 11-28-02 02:28 PM

現在的時間是 02:00 PM

手機版 | APP版