Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 10-27-06, 12:33 PM   #126
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: danny42yu
I just find out there's new "Trading Block" feature under Players, you can edit who is available to trade in your roster, also you can edit what kind of position players you want, then the manager will easier to prepare the trade under the list.
個ideas係幾好,但應該冇乜人用
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-06, 01:52 AM   #127
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
點解我果兩個empty slot仲未出現allen + west.....
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-06, 02:07 AM   #128
Penny仔

引用:
作者: kin~kin
點解我果兩個empty slot仲未出現allen + west.....
放左係bench度
舊 10-28-06, 02:09 AM   #129
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: Penny仔
放左係bench度
係喎, 傻左添
一眼望落去只留意到兩個empty slot仲0係度而冇睇其他野
舊 10-28-06, 08:29 AM   #130
Easyman
Senior Gamer
巴斯光年

註冊日期: Nov 2005
今年好似特別多正選球員受傷
我果隊就有T. Ford ,B. Wells ,A. Bogut ,Ti. Thomas .....

Easyman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-06, 07:27 PM   #131
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

註冊日期: Feb 2005
Yahoo!fantasy NBA 入面有d片,講左Top 5 don't draft

1. Shaq O'neal
2. Baron Davis <---my son
3. Corey Maggette
4. Chris Webber
5. Jamaal Tinsley

舊 10-29-06, 07:31 PM   #132
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: daikoko
Yahoo!fantasy NBA 入面有d片,講左Top 5 don't draft

最不可能的被交易左出去v

舊 10-29-06, 08:46 PM   #133
Penny仔

引用:

大部份不同意....
shaq肯定比人低估,佢衰極都好過大部份center
你話佢罰球差?大把center同佢差不多...而且玩家可以用其他球員拉番高個%
你同時pick埋duncan,wallace就冇得講啦

Baron今季跟nelson應該會爆...依然係頭5round之選

c-webb又比人低估,佢唔長傷的話會幾好用
上季佢都打左75場

呢堆球員頭3round當然唔好pick,但5round內入都無妨

Tinsley,Maggette就擺明唔應該pick
反而amare, k mart呢2位真係唔好咁早pick,風險太高
舊 10-29-06, 11:16 PM   #134
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
大部份不同意....
shaq肯定比人低估,佢衰極都好過大部份center
你話佢罰球差?大把center同佢差不多...而且玩家可以用其他球員拉番高個%
你同時pick埋duncan,wallace就冇得講啦

Baron今季跟nelson應該會爆...依然係頭5round之選

c-webb又比人低估,佢唔長傷的話會幾好用
上季佢都打左75場

呢堆球員頭3round當然唔好pick,但5round內入都無妨

反而amare, k mart呢2位真係唔好咁早pick,風險太高
慘就慘在Shaq 實在射太多FT呢~~~ 其他Centre 都冇佢咁多。
要補鑊都唔係一時三刻補到。

Baron 恐怖在佢D浪射,低FG% (39.X),仲有經常傷患的危機。

Corey 如果唔傷的話,佢都有平均2x 以上的得分實力。。。

Amare preseason 打得差…不過好難講。
K mart? 你指Kevin or Kenon ?

我本來諗住Murphy 跟住Don Nelson 會勁爆…但係…佢而家爆左個鼻……分分鐘冇得出…

此篇文章於 10-29-06 11:21 PM 被 daikoko 編輯。
daikoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-06, 11:46 PM   #135
Penny仔

引用:
慘就慘在Shaq 實在射太多FT呢~~~ 其他Centre 都冇佢咁多。
要補鑊都唔係一時三刻補到。

Baron 恐怖在佢D浪射,低FG% (39.X),仲有經常傷患的危機。

Corey 如果唔傷的話,佢都有平均2x 以上的得分實力。。。

Amare preseason 打得差…不過好難講。
K mart? 你指Kevin or Kenon ?

我本來諗住Murphy 跟住Don Nelson 會勁爆…但係…佢而家爆左個鼻……分分鐘冇得出…
ft%拉到上中游位置已經ok了
Baron個case, 相信Nelson吧,preseason Baron表現非常好的
就算Corey唔傷,以而家clippers球隊結構佢唔會有太大機會發揮了
amare已經確定季初要打6th man

Murphy行情高左只因為今季佢有chance打center,
數據上我唔預佢有太大improvement
舊 10-30-06, 01:43 AM   #136
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
我全部都同意,
雖然呢五隻仔有態果陣真係識飛咁滯
但係佢地過去幾季全部都有好優良既傷出紀錄
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-06, 01:47 AM   #137
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
maggette, k mart我有哂

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-06, 02:36 AM   #138
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

k mart我先驚
nene同佢實爭位打, 對兩個的數據都冇好處...
舊 10-30-06, 11:41 AM   #139
Easyman
巴斯光年

Shaq O'neal 我都換左回來
不過我好放心
保持數據已經夠

舊 10-30-06, 10:31 PM   #140
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
作者: Easyman
Shaq O'neal 我都換左回來
不過我好放心
保持數據已經夠
你個陣容…我都認為係好強…又係好似上年咁主攻得分…

舊 10-31-06, 12:19 AM   #141
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

大家認為我個陣仲有冇咩欠缺??
其實我想搵個好d 0既center replace haywood, 不過又冇心水...
舊 10-31-06, 12:45 AM   #142
Penny仔

引用:
其實我想搵個好d 0既center replace haywood, 不過又冇心水...
開季先算,有時開左季先知自己隊波爭乜
舊 10-31-06, 07:39 AM   #143
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
Desagana Diop 可能係另類選擇。
同埋今年Haywood同Etan Thomas 機會均等,分分鍾後者會好d。

Joel Przybilla 同 Jamaal Magloire....2 個同一隊我都唔想放棄。

舊 10-31-06, 11:22 PM   #144
Easyman
巴斯光年

引用:
你個陣容…我都認為係好強…又係好似上年咁主攻得分…
不過今屆得分好無乜優勢,得一個計分點,其他得番命中率

舊 10-31-06, 11:52 PM   #145
Easyman
巴斯光年

聽朝開波啦~
加油啦大家

舊 11-01-06, 01:10 PM   #146
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
好在放Mihm同PJ brown落Bn個度係無錯既

舊 11-01-06, 01:13 PM   #147
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: POISON
好在放Mihm同PJ brown落Bn個度係無錯既
BEN GORDON...令我好失望

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-06, 02:02 PM   #148
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

買odom果個今日發達
舊 11-01-06, 02:05 PM   #149
Penny仔

唔記得出人......冇擺barbosa
舊 11-01-06, 02:23 PM   #150
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

bynum有d suprise
唔知會唔會係一兩場貨仔?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Virtua Fighter 5圖片及影片 神祕人1號 街機遊戲討論版 152 07-17-06 03:19 PM
[任何機種] NBA 2k3 & NBA Live 2003討論區 Orphan 攻略及心得交流區 184 11-28-02 02:28 PM

現在的時間是 10:01 AM

手機版 | APP版