Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 10-17-06, 10:33 PM   #76
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: 下雪邊界
C.Bosh + Haslem <--> Wade + J.Jones

多謝阿邊個大大send左呢個吹俾我

對於一隊零中鋒 + 單PF(山喵隊Morrison...我從來無當過佢係PF )既球隊,希望大家手下留情,唔好vote against呢個trade~
我唔會vote,算fair trade,而且trade總會有人賺
不過你有賺,仲要賺唔小果隻

但我唔明Rienno個出法點係乜...我搵唔到理由點解要咁trade

此篇文章於 10-17-06 10:42 PM 被 Penny仔 編輯。
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-06, 10:42 PM   #77
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
純粹睇rank執仔的話,呢個吹係絕對合理ga
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-06, 10:47 PM   #78
Penny仔

引用:
純粹睇rank執仔的話,呢個吹係絕對合理ga
所以我冇vote...
舊 10-17-06, 11:01 PM   #79
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
之前好似想同Rienno trade...
好似一直都唔見,定係一早俾人reject左??
咩msg都冇既??

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-06, 11:39 PM   #80
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
其實我想問下我地vote對個trade有影響的嗎?
唔係果個人自己決定reject定接受就ok的嗎?

另外我之前reject左一個想用bonzi wells trade我chris kaman的人...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-06, 11:47 PM   #81
Penny仔

引用:
作者: kin~kin
其實我想問下我地vote對個trade有影響的嗎?
唔係果個人自己決定reject定接受就ok的嗎?

另外我之前reject左一個想用bonzi wells trade我chris kaman的人...
為左避免玩家之間利益輸送....所以玩家有權投票否決不合理交易
只要有1/3玩家投票反對,交易就會自動取消

以L. Wright <> G. Wallace為例,even玩家雙方同意交易,
但就被大家投票否決左了
舊 10-17-06, 11:49 PM   #82
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: Penny仔
為左避免玩家之間利益輸送....所以玩家有權投票否決不合理交易

以L. Wright <> G. Wallace為例,even玩家雙方同意交易,
但就被大家投票否決左了
明白
即係擺得上去俾大家投票, 相方已經同意左個交易?
舊 10-17-06, 11:54 PM   #83
Penny仔

引用:
作者: kin~kin
明白
即係擺得上去俾大家投票, 相方已經同意左個交易?

不過用呢種方式都有其壞處,有d玩家為左唔比對手威脅自己,會盲目去否決交易
舊 10-18-06, 12:33 AM   #84
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:

但就被大家投票否決左了
...我自己好似都有投到aaa

舊 10-18-06, 12:40 AM   #85
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

註冊日期: Feb 2005
唔知係咪時運高…我見唔到任何交易的動作,想veto下雪都唔得。

呀!睇到啦…

Chris Bosh <---> Dwyane Wade 呢個真係有d唔著數喎…我指係下雪唔著數喎。

U Haslem <---> Ju Jones ~~ 呢個就同等啦。

不過各花入各眼啦。

可能Rienno 認為 PJ 同 大賓 2大中鋒已經夠玩,主攻得分啦。不過得2個中鋒都有D危。

我咁多Centre 又唔見有人同我trade~~~~

此篇文章於 10-18-06 12:47 AM 被 daikoko 編輯。
daikoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-06, 12:49 AM   #86
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:

不過用呢種方式都有其壞處,有d玩家為左唔比對手威脅自己,會盲目去否決交易
明白晒, thx
舊 10-18-06, 01:05 AM   #87
下雪邊界

如果四個仔今年打番上季咁既成績,我無著數ga (reb除外... )
不過如果今個bosh打起既話,...
舊 10-18-06, 01:18 AM   #88
Penny仔

Ju Jones.....今季可能打第10人(排係barbosa,jj,kt,banks後面)
連出場時間都冇保障啊xd
舊 10-18-06, 01:43 AM   #89
POISON

想大清血
但個個高佬都覺得差唔多唔敢放
S. Marbury
G. Giricek
D. Stevenson
L. Odom
T. Duncan
M. Okur
S. O'Neal
N. Krstic
P. Brown
C. Frye
C. Mihm
J. Stackhouse
M. Blount
個個差唔多都唔知點排

舊 10-18-06, 02:08 AM   #90
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
作者: POISON
想大清血
但個個高佬都覺得差唔多唔敢放
S. Marbury
G. Giricek
D. Stevenson
L. Odom
T. Duncan
M. Okur
S. O'Neal
N. Krstic
P. Brown
C. Frye
C. Mihm
J. Stackhouse
M. Blount
個個差唔多都唔知點排
trade 走 O'neal 啦,拖低你的FT %
仲要加埋Tim Duncan ~~~ FT一定低爆。

等我propose 個trade 俾你先。

舊 10-18-06, 03:17 AM   #91
電車
Crazy Gamer
無錢用

註冊日期: Aug 2002
點解會同下雪 trade 呢?

其實我睇過自己隊波個 FT / 得分會好少,所以先決定同佢 trade。
諗過 REB 我除左靠大ben外,我搏阿 K.brown 今年會有進步.......

想要得分力強既 guard,只有下雪既先天條件先願意同我 trade.
希望我同下雪都能藉呢個 trade 得到實力上補強。
電車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-06, 03:20 AM   #92
電車
Crazy Gamer
無錢用

註冊日期: Aug 2002
啤利,我已經同下雪 trade wade,而家唔需要 billups 喇,thanks.

大哥哥,B.Davis 有既野 Wade 都有了....... 都唔需要啦,thanks
電車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-06, 05:23 PM   #93
POISON

引用:
作者: daikoko
trade 走 O'neal 啦,拖低你的FT %
仲要加埋Tim Duncan ~~~ FT一定低爆。

等我propose 個trade 俾你先。
POISON (Players to Trade)
T. Duncan
M. Okur

DaIkOkO (Players to Trade)

K. Garnett
T. Murphy

所以我整左個咁既trade俾你拉番高我個ft

舊 10-18-06, 08:09 PM   #94
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
POISON (Players to Trade)
T. Duncan
M. Okur

DaIkOkO (Players to Trade)

K. Garnett
T. Murphy

所以我整左個咁既trade俾你拉番高我個ft
唉~~~~我的centre 已經爆Quota 啦…而且…我認為我係一面倒洩底。

仲有,你隊波冇一個仔上年得分過20,我唔制。

此篇文章於 10-18-06 08:53 PM 被 daikoko 編輯。
舊 10-18-06, 08:21 PM   #95
POISON

引用:
唉~~~~我的centre 已經爆Quota 啦…而且…我認為我係一面倒洩底。
得分同blk你有賺袈

舊 10-18-06, 08:37 PM   #96
下雪邊界

引用:
作者: 電車
大哥哥,B.Davis 有既野 Wade 都有了....... 都唔需要啦,thanks
錯...Wade無B.Davis既三分浪射 ,不過唔緊要...今季無3pt%呢項stats...
舊 10-18-06, 08:48 PM   #97
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
得分同blk你有賺袈
得分咪最多55波 … (21.x + 14.X) ~ (18.x +17.

而且Boozer 今年冇傷,不敢對OK仔寄予厚望。

引用:
錯...Wade無B.Davis既三分浪射 ,不過唔緊要...今季無3pt%呢項stats...
哈哈~~~我就係睇中呢點先pick B.Davis~~~
不過佢FG原來同樣恐怖。

此篇文章於 10-18-06 08:50 PM 被 daikoko 編輯。
舊 10-18-06, 08:52 PM   #98
POISON

引用:
得分咪最多55波 … (21.x + 14.X) ~ (18.x +17.

而且Boozer 今年冇傷,不敢對OK仔寄予厚望。

哈哈~~~我就係睇中呢點先pick B.Davis~~~
不過佢FG原來同樣恐怖。
O'neal+Duncan換個兩個又得唔得aaa

舊 10-18-06, 10:21 PM   #99
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
但我已經有 peja 嘛...
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-06, 12:34 AM   #100
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
O'neal+Duncan換個兩個又得唔得aaa
老實同你講,咁換我都冇興趣…因為罰球%會令我喊。

你都係留番黎晌BLK 度爭番D本錢把啦。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Virtua Fighter 5圖片及影片 神祕人1號 街機遊戲討論版 152 07-17-06 03:19 PM
[任何機種] NBA 2k3 & NBA Live 2003討論區 Orphan 攻略及心得交流區 184 11-28-02 02:28 PM

現在的時間是 01:51 PM

手機版 | APP版