Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 12-18-11, 11:15 AM   #501
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
frye 上左架啦喂

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-11, 11:20 AM   #502
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 才子 查看文章
你pick Jordan 果個round時,
我都打算pick Jordan

你pick狀元時, 我又係打算pick佢

我第一round 本身想要howard, 點知比上家pick左, 之後anthony同D william 是旦pick一個,
之後見Griffin仲係度啦啦聲pick埋

但我team 好多人上年有傷
禾最喜歡 pick 狀元,質素最有保證。

其實禾都有諗過最尾揀 Kwame Brown,話晒人地掉七百萬美金去投資......

另,最衰係你,如果唔係禾就差唔多齊晒 Clippers 成個正選... (如果 Butler掂既話)...或者 09-11 三個狀元都在我隊!
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-11, 11:24 AM   #503
才子
量地總監

引用:
作者: Greenhead 查看文章
禾最喜歡 pick 狀元,質素最有保證。

其實禾都有諗過最尾揀 Kwame Brown,話晒人地掉七百萬美金去投資......
琴晚揀J Green,
今朝肯定爆血管

今季少左3條team, pick人反而難pick左

拎野黎同我換Griffin啦~!!!

(`・ω・´)
舊 12-18-11, 11:28 AM   #504
Greenhead

引用:
琴晚揀J Green,
今朝肯定爆血管

今季之少左3條team, pick人反而難pick左
我都覺得係。。。因為 overall 大家都勁左,只要一 draft 啱人的話其他隊基本無得追。

例如上年果個 Red Flag 有 LBJ + Love + 唔知邊個?...打到第二位但竟然 qouta 加埋仲有幾十人未出....

條友唔係季中揸流灘應該一早大家都無得追。
舊 12-18-11, 12:02 PM   #505
才子
量地總監

red flag上年有Marcus Thornton 爆SEED!!

上年第二的超級兄弟唔同我地玩了....

(`・ω・´)
舊 12-18-11, 02:12 PM   #506
Greenhead

引用:
red flag上年有Marcus Thornton 爆SEED!!

上年第二的超級兄弟唔同我地玩了....
我記錯第二係 Red Flag
舊 12-18-11, 02:43 PM   #507
才子
量地總監

引用:
作者: Greenhead 查看文章
我記錯第二係 Red Flag
我頭先都係, 睇返先知係第三, 佢好似last day跌去第三的...

(`・ω・´)
舊 12-18-11, 05:31 PM   #508
才子
量地總監

原來我今年個陣容比上年好左好多, 上年原來pick果時幫大家清左唔少垃圾

(`・ω・´)
舊 02-16-12, 01:53 PM   #509
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
比電腦抽都-6 上到第三, 隊野真係平均到吾平均, 想問下邊個打邊個? 剩係識penny & poison

舊 02-16-12, 02:30 PM   #510
才子
量地總監

才子=bimmer

(`・ω・´)
舊 02-16-12, 03:22 PM   #511
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: sgouki 查看文章
比電腦抽都-6 上到第三, 隊野真係平均到吾平均, 想問下邊個打邊個? 剩係識penny & poison
你center 位-20場都排緊第3
我諗你要用多d center位,唔係季尾可能淨低好多quota
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 06:20 PM   #512
才子
量地總監

引用:
作者: Penny仔 查看文章
你center 位-20場都排緊第3
我諗你要用多d center位,唔係季尾可能淨低好多quota
咪鬼溫馨提示啦你

我決心要搶走你個助攻王寶座

(`・ω・´)
舊 02-16-12, 11:44 PM   #513
Penny仔

重磅交易
舊 02-17-12, 12:40 AM   #514
才子
量地總監

引用:
作者: Penny仔 查看文章
重磅交易
我reject!!

(`・ω・´)
舊 02-17-12, 08:02 AM   #515
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
反正我reb輸到9彩'''''
一舖博一博

舊 02-18-12, 05:26 PM   #516
sgouki
gakky奸爸dee

今日出果幾件超有效率.

舊 02-18-12, 09:44 PM   #517
Penny仔

Deal唔到......

其實我覺得ok
舊 02-18-12, 11:58 PM   #518
才子
量地總監

trade得成就 LBJ + Anthony 同Team,

明顯有"籃球問題"啦

(`・ω・´)
舊 02-19-12, 12:31 AM   #519
POISON

其實我想問

到底個deal有乜問題?a
要講有問題,我先前個deal仲大問題啦(拖________

舊 02-19-12, 11:55 AM   #520
sgouki
gakky奸爸dee

冇計,若果仲係尾幾果陣應該冇人理, 而家實比人"啄"住.

舊 02-19-12, 01:30 PM   #521
才子
量地總監

堅決反對LBJ + ANTHONY 同隊!!

如果trade得成對我有D威脅

(`・ω・´)
舊 02-21-12, 04:23 PM   #522
POISON

你地有無睇錯排名架
LBJ + ANTHONY 同隊唔係排緊第一架wo

舊 02-21-12, 09:55 PM   #523
才子
量地總監

如果比左LBJ你, 你個assist會追上黎

再trade我都會堅決投反對票

(`・ω・´)

此篇文章於 02-21-12 09:57 PM 被 才子 編輯。
舊 02-22-12, 12:54 AM   #524
Penny仔

我只睇交易本身內容,只要唔太過份的話我唔會理的
我唔會理你trade完之後隊波強左定弱左,大佬.....trade得梗係補強架啦
至於呢單deal,我覺得合理

不過league一早set 左圍內1/3反對就可以否決交易
咁就真係冇辦法,制度如此
舊 02-22-12, 01:22 PM   #525
才子
量地總監

個deal其實合理, 不過呢2隊個排位係我附近, 驚deal左會做底我

(`・ω・´)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Virtua Fighter 5圖片及影片 神祕人1號 街機遊戲討論版 152 07-17-06 03:19 PM
[任何機種] NBA 2k3 & NBA Live 2003討論區 Orphan 攻略及心得交流區 184 11-28-02 02:28 PM

現在的時間是 03:04 PM

手機版 | APP版