Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 10-10-10, 10:56 PM   #451
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: POISON 查看文章
我記得上季季尾你好似連Granger都送左出去tim

不過次次睇人team都家覺得人地既人勁過自已架喇
起碼我上年定今年望住自已隊爛隊........覺得唔包尾係目標了
Granger 真係激死我,第一輪揀既人打出第四輪既身價。放佢係一半憤怒一半失望,結果佢之後竟然同我鹹魚返生。

今年季前唔覺得會有好多潛力股走出黎,啲新仔打季前無乜驚喜,打得好既都已經揀走晒。但係感覺季中會有好多交易,特別呢一兩年有幾隊攪軍備競賽都幾成功既情況下,可能 NYK 有機會換勁人入黎爭冠軍,加埋 Melo/ CP3 唔知季中會唔會情緒爆發話想走.....
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-10, 11:00 PM   #452
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Beanhoho 查看文章
Penny大有個舊太陽陣, Nash+A米+馬利安, S.Jackson+Rip Ham
睇落好勁
Penny 係高手,印象中呢幾年佢除左上年之外......都係頭三。

Checked.....係上年同前年之外,都係頭三......
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 11:20 PM   #453
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: rienno_ccw 查看文章
Penny 係高手,印象中呢幾年佢除左上年之外......都係頭三。

Checked.....係上年同前年之外,都係頭三......
我唔係高手
我覺得自己玩的太過保守.....雖然可保前列位置,但就好少贏

呢2-3年因為要返工,仲要搞到執唔切FA,
有時諗住lunch hr login in執下FA,點知潛力股已經比人執晒
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-10, 11:36 PM   #454
Easyman
Senior Gamer
巴斯光年

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Penny仔 查看文章
我唔係高手
我覺得自己玩的太過保守.....雖然可保前列位置,但就好少贏

呢2-3年因為要返工,仲要搞到執唔切FA,
有時諗住lunch hr login in執下FA,點知潛力股已經比人執晒
其實以你隊波既實力, 選人選得好好, 只係得分能力不足夠, 但今年應該又在3甲之內!

Easyman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-10, 07:40 PM   #455
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: Easyman 查看文章
其實以你隊波既實力, 選人選得好好, 只係得分能力不足夠, 但今年應該又在3甲之內!
A米, Duncan, S Jackson, Rip Ham 都叫得分能力不足

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-10, 07:54 PM   #456
Penny仔

引用:
A米, Duncan, S Jackson, Rip Ham 都叫得分能力不足
Rip 同 S Jack 唔算穩陣
duncan 今年得分應該唔高

top 25 得分球員 我得2個,算少了
舊 10-13-10, 08:18 PM   #457
Easyman
巴斯光年

引用:
Rip 同 S Jack 唔算穩陣
duncan 今年得分應該唔高

top 25 得分球員 我得2個,算少了
要搵到D黑馬補強

舊 10-13-10, 11:08 PM   #458
Easyman
巴斯光年

GAF ARMS想同我TRADE :

Darren Collison + Danny Granger = Deron Williams + Mike Conley

我覺得你地一定會反對....

舊 10-13-10, 11:20 PM   #459
才子
量地總監

死囉, 我得個kobe食糊, 如果佢有咩差池我就食蕉了

(`・ω・´)
舊 10-13-10, 11:24 PM   #460
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: Easyman 查看文章
GAF ARMS想同我TRADE :

Darren Collison + Danny Granger = Deron Williams + Mike Conley

我覺得你地一定會反對....
差不多啦,我無意見..........
Collison又唔係保証有數據出

舊 10-13-10, 11:41 PM   #461
Easyman
巴斯光年

引用:
差不多啦,我無意見..........
Collison又唔係保証有數據出
Collison << 我認同, 好大既未知數, 助攻要有8個以上先放得走我個DW

舊 10-13-10, 11:43 PM   #462
才子
量地總監

Darren Collison + Danny Granger ...
我覺得有隱憂

(`・ω・´)
舊 10-15-10, 11:27 PM   #463
才子
量地總監

我前日明明drop Grant Hill, add Jose Calderon, 點解成個transection消失左

(`・ω・´)
舊 10-24-10, 06:55 PM   #464
Penny仔

引用:
我前日明明drop Grant Hill, add Jose Calderon, 點解成個transection消失左
因為你爭輸左
draft 完之後/manager放走球員,頭2日FA會當Waivers計
add Waivers 係用Waiver piority 決定的,而非鬥快

而一開始Waiver piority就是draft order 的倒序,
manager add完Waiver 後, 果位manager Waiver piority就會排到最後,如此類推

而Waiver piority 首頁standing 有顯示的
舊 10-27-10, 10:53 PM   #465
才子
量地總監

我想問下如果冇比賽的球員是否拉到BN, 推有比賽的球員上去?

(`・ω・´)
舊 10-27-10, 11:00 PM   #466
Penny仔

引用:
我想問下如果冇比賽的球員是否拉到BN, 推有比賽的球員上去?
原則上是的

但由於每一個位置只有82場quota(除左BN啦),所以請小心使用
舊 10-28-10, 10:04 AM   #467
Penny仔

woo, nash+amare 夾埋合共送給我18次turnover
舊 10-28-10, 02:05 PM   #468
才子
量地總監

我已經確定左我入左最少3條廢柴

(`・ω・´)
舊 10-28-10, 06:26 PM   #469
POISON

後悔了..........
第二pick左Al係錯的
中鋒唔怪得無人要yao啦

舊 10-28-10, 06:34 PM   #470
Penny仔

引用:
後悔了..........
第二pick左Al係錯的
中鋒唔怪得無人要yao啦
聽日對suns,肯定賺得返
舊 10-28-10, 06:40 PM   #471
才子
量地總監

第三pick左Hedo已經準備打入冷宮

太陽冇內線, 搏Robin Lopez搶多d籃板, 點知太陽放棄左籃板
B. Haywood打bench, 仲以為執到寶

雖然打左2日, 但已經睇得出以上三條廢柴的前景
好彩臨尾執返Delfino希望幫到下手

(`・ω・´)
舊 10-29-10, 07:11 PM   #472
POISON

引用:
聽日對suns,肯定賺得返
事實上....jazz擺邊個大前落去都得,中鋒只是輔助

舊 10-30-10, 12:17 AM   #473
Easyman
巴斯光年

我對隊波好失望!

舊 10-30-10, 07:18 PM   #474
才子
量地總監

其實d分點計出黎?係唔係爭搶分就得??

(`・ω・´)
舊 10-30-10, 07:38 PM   #475
Penny仔

引用:
其實d分點計出黎?係唔係爭搶分就得??
http://basketball.fantasysports.yaho...7093/standings

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Virtua Fighter 5圖片及影片 神祕人1號 街機遊戲討論版 152 07-17-06 03:19 PM
[任何機種] NBA 2k3 & NBA Live 2003討論區 Orphan 攻略及心得交流區 184 11-28-02 02:28 PM

現在的時間是 06:44 PM

手機版 | APP版