Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 10-06-07, 11:43 PM   #401
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
oh,奶野.....pick完先發覺blocks唔夠
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-07, 12:46 AM   #402
Revy
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
返到黎先知原來今日pick人
整左個頹陣

小鎮有你
Revy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-07, 01:35 AM   #403
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
add完之後睇番自己d仔,...更加確定今年係陪跑中堅份子,最多都只係季初出黎搞下事
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-07, 09:45 AM   #404
邦。AxC
Game Master
AxC

註冊日期: Jun 2003
琴晚去去下廁所先記得要draft
一望...而且auto draft 左十個
頹陣....

舊 10-07-07, 10:43 AM   #405
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
年年都係要pick返個傷兵
上年pick左個打兩場就off成季既k. martin
今年就整件未開季已經抖成季既....

呢d就係唔做功課既後果

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-07, 11:04 AM   #406
Penny仔

引用:
作者: 邦。AxC 查看文章
琴晚去去下廁所先記得要draft
一望...而且auto draft 左十個
頹陣....
不過你好似有KG
舊 10-08-07, 07:43 PM   #407
下雪邊界

建議:如果加fantasysports首頁條link響頭post會唔會方便d?因為公司電腦唔方便bookmark任何網頁
舊 10-08-07, 08:14 PM   #408
Penny仔

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
建議:如果加fantasysports首頁條link響頭post會唔會方便d?因為公司電腦唔方便bookmark任何網頁
ok, 已update
舊 10-08-07, 11:08 PM   #409
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
自從第三 round 本來想pick d.howard,因電腦窒窒地攪到自動幫我pick 左 LaMarcus Aldridge 後,我都無乜心機再 pick........ 結果揀左勁多 rookies......
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-07, 08:03 PM   #410
邦。AxC
Game Master
AxC

引用:
作者: rienno_ccw 查看文章
自從第三 round 本來想pick d.howard,因電腦窒窒地攪到自動幫我pick 左 LaMarcus Aldridge 後,我都無乜心機再 pick........ 結果揀左勁多 rookies......
我以為你特登架
仲心諗點解你咁搏tim...

舊 10-14-07, 08:39 PM   #411
Revy

Al Harrington (GS - PF,C)
Stephon Marbury (NY - PG)
Eddy CurryINJ (NY - C)

Mike Bibby (Sac - PG)
Al Jefferson (Min - PF,C)
Nene Hilario (Den - PF,C)

咁都否決a

小鎮有你
舊 10-15-07, 03:21 PM   #412
Penny仔

證明個league參與率高....因為我連否決左都唔知
舊 10-16-07, 12:44 AM   #413
Easyman
巴斯光年

註冊日期: Nov 2005
而家trade果d都好似....

Easyman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-07, 12:56 AM   #414
邦。AxC
Game Master
AxC

可能nba 未開始, 大家都無乜留意掛

我oppose 左
因為好似... 有d送禮wor

舊 10-16-07, 12:58 AM   #415
Revy

我通常睇數據
差唔多既話我以為應該無問題啦 @@

小鎮有你
舊 10-16-07, 01:07 AM   #416
下雪邊界

講開互吹球員呢家野呢...
我諗我暫時都唔會同人吹自己d仔住,起碼常規賽開打之後,過番幾場老豆癮之後先諗下同人長吹定短聚 (draft pick果日坐左成粒鐘,先至生左十幾個仔出黎,點都要睇佢地打番幾場先得 )
舊 10-16-07, 09:48 AM   #417
Penny仔

單trade我覺得ok,bibby舊年已經有點頹
jefferson去到西岸會比上季難打
舊 10-31-07, 10:04 PM   #418
下雪邊界

今日T-back大爆發,希望佢今季可以健健康康啦

另,想問一問今年點樣睇自己各個position各自用左幾多個quota?
我響 My team 個版面入面搵極都搵唔到,其他版面都好似唔見有

另,原來 my team 個版面中右位置果度可以click "classic"揀番上年揀人出場果個版面設計,方便得多
舊 11-01-07, 12:20 PM   #419
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

引用:
另,想問一問今年點樣睇自己各個position各自用左幾多個quota?
我響 My team 個版面入面搵極都搵唔到,其他版面都好似唔見有
我都搵唔到
順便問問冇出場d人仔,會唔會都計quota架??

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
舊 11-01-07, 04:55 PM   #420
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
會唔會set左無計quota?
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-07, 05:57 PM   #421
Penny仔

頭幾日係咁......個quota而家又出現返
舊 11-01-07, 08:50 PM   #422
下雪邊界

引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
我都搵唔到
順便問問冇出場d人仔,會唔會都計quota架??
如果果日無比賽的話,你出果個仔係唔會計Quota
但係有比賽而無落過場的話,你出左就會計數

e.g. Pacers今日有比賽,但係Murphy今日竟然無出過場,而我有出佢喎,咁就蝕左
(尋晚睇news都無講佢傷...頂...)
舊 11-01-07, 09:07 PM   #423
Penny仔

引用:

e.g. Pacers今日有比賽,但係Murphy今日竟然無出過場,而我有出佢喎,咁就蝕左
冇出場都唔會計
你個Murphy都冇計到quota
舊 11-02-07, 11:29 AM   #424
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

引用:

明白哂,thx

舊 11-02-07, 06:43 PM   #425
Penny仔

引用:
作者: rienno_ccw 查看文章
會唔會set左無計quota?
sorry 各位......原來我真係set漏左
而家補返

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Virtua Fighter 5圖片及影片 神祕人1號 街機遊戲討論版 152 07-17-06 03:19 PM
[任何機種] NBA 2k3 & NBA Live 2003討論區 Orphan 攻略及心得交流區 184 11-28-02 02:28 PM

現在的時間是 06:41 PM

手機版 | APP版