Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 11-23-06, 08:58 PM   #276
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
放Josh Howard, Hughes, G Wallace...要center
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-06, 02:15 AM   #277
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
唔好意思, penny大~ reject左你要diaw個trade
因為今年wallace好似走走地樣, 而diaw又岩岩打番起

再加上個人喜好, 我幾中意diaw的

好彩al jefferson復出得早, 止下血...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-06, 11:46 PM   #278
Penny仔

引用:
作者: kin~kin
唔好意思, penny大~ reject左你要diaw個trade
因為今年wallace好似走走地樣, 而diaw又岩岩打番起

再加上個人喜好, 我幾中意diaw的

好彩al jefferson復出得早, 止下血...
唔緊要,Trade就係咁玩
我而家坐擁AK47, Hill, Lewis, G Wallace, Howard,邊用得晒

你唔勤力D add 人就冇得追架喇,呢個Game係要多勞多得
舊 11-25-06, 01:11 AM   #279
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Penny仔
我而家坐擁AK47, Hill, Lewis, G Wallace, Howard,邊用得晒

你唔勤力D add 人就冇得追架喇,呢個Game係要多勞多得
近排超級忙.....
遲下仲會唔0係香港添
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-06, 04:32 PM   #280
Penny仔

引用:
作者: kin~kin
近排超級忙.....
遲下仲會唔0係香港添
日日放工返工屋企已經add唔到人....心頭好成日比人add左
舊 11-25-06, 05:08 PM   #281
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: daikoko
面部浮腫兼十分痛,走籃時,面部會成為攻擊目標,以致不能入球,命中率下降云云…
http://sports.yahoo.com/nba/players/3094/news
你講多一次
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-06, 06:34 PM   #282
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
果然應該一早放棄感情pick人....
搵Marbury打咁耐衰足咁耐

而家想換SG/SF番黎

舊 11-25-06, 09:43 PM   #283
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: POISON
果然應該一早放棄感情pick人....
搵Marbury打咁耐衰足咁耐

而家想換SG/SF番黎
我有成6件@@...你想要邊過 ?

舊 11-25-06, 09:50 PM   #284
POISON

引用:
作者: chow263
我有成6件@@...你想要邊過 ?
已send

舊 11-26-06, 03:45 AM   #285
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 下雪邊界
車…有鬼用,你擺左佢入雪櫃。

舊 11-26-06, 03:47 AM   #286
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
作者: POISON
已send
個trade有d問題喎。

舊 11-26-06, 09:50 PM   #287
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

最近Dalembert狀態低沈。。。

舊 11-27-06, 12:17 AM   #288
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
Penny仔:
我幫唔到你呀
之前我放大z入trading block想換個有份量既pf
不過依家我有lee,garbojosa,gomes....暫時止到血
特別係lee...佢平均每場俾到 ~10 pts, 10+ reb 我,我已經好開心

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-06, 12:36 AM   #289
Penny仔

引用:
作者: 啤梨王子
Penny仔:
我幫唔到你呀
之前我放大z入trading block想換個有份量既pf
不過依家我有lee,garbojosa,gomes....暫時止到血
特別係lee...佢平均每場俾到 ~10 pts, 10+ reb 我,我已經好開心
你應該要搶救stl,blk多過reb
舊 11-27-06, 12:40 AM   #290
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

引用:
你應該要搶救stl,blk多過reb
不過howard幫我唔到呢

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
舊 11-27-06, 12:50 AM   #291
Penny仔

引用:
作者: 啤梨王子
不過howard幫我唔到呢
我提議你trade走個center,去換後場球員
拋center去換pf本身個方向錯左,
而且除非你拋出去果個係姚明,否則應該換唔到pf

Simmons唔好要啦,冇用的
舊 11-27-06, 01:03 AM   #292
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

引用:
我提議你trade走個center,去換後場球員
拋center去換pf本身個方向錯左,
而且除非你拋出去果個係姚明,否則應該換唔到pf

Simmons唔好要啦,冇用的
最弊大z今年既表現換唔到d咩好仔呢
換既同埋依家後場d仔唔差太遠
我不如keep住大z...加上岩岩場波又打得好

舊 11-27-06, 02:18 AM   #293
下雪邊界

好多人都要blk同reb~
我就想補下stl同ast,(仲有score)
近期金州個Andris Biedrins好堅
唔知道如果我放佢出黎,會換到d咩貨色呢
舊 11-27-06, 09:21 AM   #294
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
好多人都要blk同reb~
我就想補下stl同ast,(仲有score)
近期金州個Andris Biedrins好堅
唔知道如果我放佢出黎,會換到d咩貨色呢
how about Monster Ellis?

舊 11-27-06, 10:23 PM   #295
下雪邊界

Penny...我send番個角落吹俾你呀...
仲有...你俾我果個吹...
舊 11-27-06, 10:39 PM   #296
Penny仔

引用:
Penny...我send番個角落吹俾你呀...
仲有...你俾我果個吹...
因為今年Wallace d波太海鮮
舊 11-28-06, 02:49 AM   #297
下雪邊界

引用:
因為今年Wallace d波太海鮮
佢d 3分真係幾海鮮ga,不過同前幾年相比,reb同blk都算係堅野黎ga (無法啦...大班走左... )
舊 12-01-06, 12:48 AM   #298
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:

好多small forward 呀……
同NYK異曲同工之妙。

舊 12-01-06, 01:03 AM   #299
POISON

引用:
作者: daikoko
好多small forward 呀……
同NYK異曲同工之妙。
排出黎一齊打就話啫
計分既話有乜所謂

舊 12-03-06, 11:29 PM   #300
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

Mourning 今年不及上年咁及時雨……
但係Block 依舊有水準

如果佢今日唔Block 7個波…今日blk 數據幾近癱瘓。

仲有…S Jackson~~~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Virtua Fighter 5圖片及影片 神祕人1號 街機遊戲討論版 152 07-17-06 03:19 PM
[任何機種] NBA 2k3 & NBA Live 2003討論區 Orphan 攻略及心得交流區 184 11-28-02 02:28 PM

現在的時間是 05:56 PM

手機版 | APP版