Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 11-09-06, 09:51 PM   #226
Easyman
Senior Gamer
巴斯光年

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 下雪邊界
唔記得左lu~不過我諗上季唔止我一個收到呢d吹卦

不過講開又講,fair唔fair真係好睇雙方隊型同欠缺d咩,所以rip+curry果單吹我無against到
上年我都收到好多佢既trade....

Easyman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-06, 11:59 PM   #227
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: daikoko
Kevin Martin 係三分鐘熱度
上年Bibby 得分平均21.1,超越左以上你提及的3位仁兄。
當然講平均唔及佢地3位,但發起火上黎,都唔係人咁品。
況且暫時都有d助攻 (7.0)。
唔好講發起火上黎啦,Bibby 今年最大問題係傷患纏身。
再講,Kevin Martin 睇開季走勢已經係 Kings 既新箭頭,得分手,佢遲下會分薄左 Bibby 既得分。
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-06, 12:00 AM   #228
Greenhead

引用:
唔記得左lu~不過我諗上季唔止我一個收到呢d吹卦

不過講開又講,fair唔fair真係好睇雙方隊型同欠缺d咩,所以rip+curry果單吹我無against到
我記得有個吹係同丹皮亞有關...
舊 11-10-06, 12:07 AM   #229
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: rienno_ccw
我記得有個吹係同丹皮亞有關...
O'neal +??for丹比亞+??
我記得好似係咁aaa

舊 11-10-06, 01:12 AM   #230
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: rienno_ccw
唔好講發起火上黎啦,Bibby 今年最大問題係傷患纏身。
再講,Kevin Martin 睇開季走勢已經係 Kings 既新箭頭,得分手,佢遲下會分薄左 Bibby 既得分。
其實上年同今年差唔多,開季都係手指有問題。
不過好在今日都算OK

哈哈,你地唔好咁啦,trade 唔受咪算囉,仲要reject 完唱人。唔trade邊有野玩。
講真,上年單眼皮都唔係好差嗟。

為左避風頭,今年的策略都係唔同人trade,晌垃圾堆執好野。

此篇文章於 11-10-06 01:17 AM 被 daikoko 編輯。
daikoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-06, 02:12 AM   #231
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
出得愚蠢trade offer,就要有比人笑既覺悟
正如nba都有大把GM不時比人恥笑
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-06, 02:14 AM   #232
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
其實上年同今年差唔多,開季都係手指有問題。
不過好在今日都算OK

哈哈,你地唔好咁啦,trade 唔受咪算囉,仲要reject 完唱人。唔trade邊有野玩。
講真,上年單眼皮都唔係好差嗟。

為左避風頭,今年的策略都係唔同人trade,晌垃圾堆執好野。
又唔係話唱0既, 我冇惡意架
不過講出黎大家笑下嗟
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-06, 09:42 AM   #233
Greenhead

引用:
其實不嬲咁玩先正路...
舊 11-10-06, 05:49 PM   #234
Penny仔

camby換oneal....有d過份喎
舊 11-10-06, 05:59 PM   #235
POISON

引用:
作者: Penny仔
肥仔唔係傷左咩..仲有個超高既罰球命中率
camby ...係yahoo個fake左...以為佢打咁耐先有17分

此篇文章於 11-10-06 06:06 PM 被 POISON 編輯。
POISON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-06, 08:25 PM   #236
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
之前試過燎過我換ZaZa 我都唔制…居然可以換到 Camby~~~~~

阿堅堅,呢個trade 咪重衰過我個bibby

舊 11-10-06, 08:31 PM   #237
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
之前試過燎過我換ZaZa 我都唔制…居然可以換到 Camby~~~~~

阿堅堅,呢個trade 咪重衰過我個bibby
差唔多嗟

係kin, 唔係堅
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-06, 09:09 PM   #238
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
有問題
今日見到有單pending既吹,係俠客換甘比
跟住我見到有個proposed吹send左俾我,係甘比換bosh...
樓上果單碧比換亞倫麻煩同我靠邊站
正常情況之下我應該會reject既 ,...

不過我想問...
如果我都accept左呢個吹
響限定時間內又無人against呢兩個吹
咁最後會點?
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-06, 10:07 PM   #239
Penny仔

引用:
有問題
今日見到有單pending既吹,係俠客換甘比
跟住我見到有個proposed吹send左俾我,係甘比換bosh...
樓上果單碧比換亞倫麻煩同我靠邊站
正常情況之下我應該會reject既 ,...

不過我想問...
如果我都accept左呢個吹
響限定時間內又無人against呢兩個吹
咁最後會點?
你應該accept唔到.....(我估)
你不妨幫大家測試下,但有咩後果就閣下自理
舊 11-10-06, 10:13 PM   #240
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
有問題...
我想問下...A. Morrison上場果陣打幾位置ga?
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-06, 10:15 PM   #241
Penny仔

引用:
有問題...
我想問下...A. Morrison上場果陣打幾位置ga?
大概係打sf...
舊 11-11-06, 12:35 AM   #242
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

今日2個金州仔打得幾好,令我d分數上番少少。
尤其「巴帶」有30幾分9助攻兼0失誤,簡直係一粒星。
表現完全壓倒「基保」。

希望晌假掃復出前,可以排到前5名啦。

此篇文章於 11-11-06 08:13 AM 被 daikoko 編輯。
daikoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-06, 09:53 AM   #243
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

A屎米換拉囂?好似好離譜喎。

舊 11-11-06, 10:55 AM   #244
Penny仔

統計數字上Hughes比amare好的
而且入amare風險唔細,我最盡只會出到Hughes
....加上我本身有10-11位球員都打得唔錯,所以我先去試下換amare
其實我咁換後場會幾薄弱下
舊 11-12-06, 12:58 PM   #245
Penny仔

amare 拎完double double就即vetoed
早知係咁我就早一個星期換
舊 11-12-06, 03:32 PM   #246
Easyman
巴斯光年

引用:
amare 拎完double double就即vetoed
早知係咁我就早一個星期換

正如O'Neal 果個trade一樣
數字上差唔多....

舊 11-12-06, 03:34 PM   #247
Easyman
巴斯光年

Dwight Howard 今日表現神勇
生涯第三次雙20~
場場都係咁就發啦~

舊 11-12-06, 10:18 PM   #248
Easyman
巴斯光年

Gerald Wallace比PENNY拎左...
好傷心....

舊 11-12-06, 10:24 PM   #249
POISON

引用:
作者: Easyman
Gerald Wallace比PENNY拎左...
好傷心....
...我都想要...都係拎唔到

舊 11-12-06, 10:42 PM   #250
Penny仔

如果唔係ak47,hill,howard都傷...我都唔會add wallace啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Virtua Fighter 5圖片及影片 神祕人1號 街機遊戲討論版 152 07-17-06 03:19 PM
[任何機種] NBA 2k3 & NBA Live 2003討論區 Orphan 攻略及心得交流區 184 11-28-02 02:28 PM

現在的時間是 07:22 PM

手機版 | APP版