Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 05-21-10, 03:03 AM   #26
亞比斯
Insane Gamer
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
引用:
作者: ~ViVi~ 查看文章
我接多兩個mission又俾殺,不過成日俾人見到去報串拉我
殺隻狗都wanted我5蚊......d差佬為5蚊開槍打我
好似要自己去交罰款洗底?
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-10, 03:18 AM   #27
~ViVi~
God of Gamer

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
咁搞笑?但係我係即時有差佬追過黎wo...要走出紅圈範圍先冇事...
其實俾人見到唔緊要,俾$10佢就ok

~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-10, 03:27 AM   #28
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
交錢比佢!?
爛命就一條
有本事來拿(成隊賞金獵人都係比我Loot返轉頭)

頭先返城息機果陣見到有條友拿住把野禁住個女人來插
呢時侯充滿正義咁帶佢遊街

另外打劫銀行得60蚊...
乜鬼野銀行來架

另外個多人合作mode吸取左GTA4既教訓
所以對佢冇咩期望,仲係單機好玩多

此篇文章於 05-21-10 03:30 AM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-10, 09:08 AM   #29
HI-TIM
Junior Member

註冊日期: Sep 2007
我覺得e套比gta4好玩在--地圖大好多
而且係荒野, 比起城市廣闊自由多, 唔似得gta4開車快d都怕撞到架車變垃圾

騎馬一路上不時都會有事件發生, 好似土匪啊, 有條女被狼圍啊, 有囚犯逃走之類
真係好多野到等著做...

動物都做得幾細緻, 比得上非洲映相果隻game
有一次半夜見到好似美州豹(當時好黑,其實係米真係有?

可能係畫面上問題, 晚上黑時加上遠處敵人好難睇到
有一次室內戰入面無燈既, 真係可以伸手不見五指(摸路
唔知話佢真實好定咩
但好在開dead eye時會畫面會一清二楚

講到dead eye, 開始果陣唔知點做到mark著敵人部份連射
原來要劇情到先會解開依個功能...
話說有依招後清敵人真係快好多

我發覺好多時我幫人都會加fame但冇honor, 但個人想做好人多過壞蛋
致少我禁O同人SAY HELLO時佢地會好氣D應我(其實都唔知有冇關系

有wanted既話真係清左會好d
有一次我wanted $25接左個任務要送d野返城(村?)
我一入村就立即見紅圈, 目的地點消失左...

1911年既西部真係亂七八糟...好多罪惡
連食人既變態都有(話說e段劇情有d估唔到既地方

此篇文章於 05-21-10 09:15 AM 被 HI-TIM 編輯。
HI-TIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-10, 12:54 PM   #30
outlineman2003

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDjonathantso
...o....

i always hunt animals......

i havent seen 美州豹

but i hunt a songbird><

but it cant be sold in shop

舊 05-21-10, 12:56 PM   #31
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
呢隻野唔做主線都好多野玩
好似之前隻黑鬼GTA:SA咁

舊 05-21-10, 01:24 PM   #32
yKS
Banned
PIMP

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDAngelus01
XBox Live GamertagAngeluz01
update左Map of all Hideout同Map of all locations等

Under Map and Invisibility Glitch Tutorial

yKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-10, 06:05 PM   #33
yKS
Banned
PIMP

連續兩次救上吊既random events都收敗

第一次手多連要救個人都殺埋而第二次就行埋去諗住按Y救人

點之佢五秒後就斷左氣...跟住先醒起應該玩西部片最鐘意既射斷條繩

講真佢d random events幾搞野

有次路人甲救我載佢點之埋到去佢就拉我落马
舊 05-21-10, 06:28 PM   #34
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
轉自A9...乜有d咁變態既成就架....

今天骑着马闲逛,碰上一个衣着暴露的女人在呼救,我靠,咱是好人啊 冲上去看看什么情况,没想到一会从马车后面冲出来四个彪形大汉,我靠,幸好哥们枪法准,都放倒了,然后用绳索把那个女人给绑起来扔在马的后面,正在想怎么处理这个妞呢,忽然间发现地上有铁轨,陡然间灵感来了,就把妞放在铁轨上,等了好一会才发现火车来了,只见一团血雾帮随着一声惨叫,火车疾驰而过 ,没想到的是竟然解开了一个5点的成就,太邪恶了,真让我不得不对R社膜拜一下!
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-10, 06:45 PM   #35
yKS
Banned
PIMP

係hideout清到最後一個賊時由於係第一次打hideout所以我望多左兩眼

就係果時佢開槍殺左個女人雖然之後我殺埋最後一個賊

但就屈我-200 Honor
舊 05-21-10, 06:52 PM   #36
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
仲諗緊早買早享受定遲買平一舊
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-10, 07:09 PM   #37
yKS
Banned
PIMP

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
仲諗緊早買早享受定遲買平一舊
炒唔得去邊啦鬼頭game

RDR係blockbuster所以一定大把貨

估聽日應該360-390

漏講

係入面見倒韓國人係路邊小解

此篇文章於 05-21-10 07:20 PM 被 yKS 編輯。
舊 05-21-10, 08:08 PM   #38
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
我接多兩個mission又俾殺,不過成日俾人見到去報串拉我
殺隻狗都wanted我5蚊......d差佬為5蚊開槍打我
子彈用不用5蚊先
係的話極度無效率

美版$419入手

舊 05-21-10, 08:18 PM   #39
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: 我係我 查看文章
轉自A9...乜有d咁變態既成就架....

今天骑着马闲逛,碰上一个衣着暴露的女人在呼救,我靠,咱是好人啊 冲上去看看什么情况,没想到一会从马车后面冲出来四个彪形大汉,我靠,幸好哥们枪法准,都放倒了,然后用绳索把那个女人给绑起来扔在马的后面,正在想怎么处理这个妞呢,忽然间发现地上有铁轨,陡然间灵感来了,就把妞放在铁轨上,等了好一会才发现火车来了,只见一团血雾帮随着一声惨叫,火车疾驰而过 ,没想到的是竟然解开了一个5点的成就,太邪恶了,真让我不得不对R社膜拜一下!
你LAG了…

http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=184

而且,頭POST都有講…

http://www.gaforum.org/showpost.php?...15&postcount=2

Dastardly: 5G
Place a hogtied woman on the train tracks, and witness her death by train.

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-10, 08:42 PM   #40
eatingking
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
我今日同幾個fd 玩online, 入左去free roam,
裡面有d圖示, 果度原來係有電腦睇場..
請問依d 係咪就以前講果d coop mission
如果係..咁都幾雞, 因為得幾個場,好快爆
eatingking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-10, 09:05 PM   #41
Anson225
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
引用:
作者: eatingking 查看文章
我今日同幾個fd 玩online, 入左去free roam,
裡面有d圖示, 果度原來係有電腦睇場..
請問依d 係咪就以前講果d coop mission
如果係..咁都幾雞, 因為得幾個場,好快爆
I believe Coop is not yet released, its in the future DLC
the thing u saw is just some random hideout that you can eliminate with your friends in free roam

舊 05-21-10, 09:11 PM   #42
西野村中一條河
Game Master

想問下點樣一對一對射個陣點玩?

我唔識點抆槍...

舊 05-21-10, 09:26 PM   #43
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
有無人拎到殺手衫喇

我做唔到最尾兩個task....
搵唔到人決鬥
同搵人件未搵得哂

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-10, 09:34 PM   #44
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
點用繩老笠人?
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-10, 09:38 PM   #45
西野村中一條河
Game Master

引用:
作者: STRIFE 查看文章
點用繩老笠人?
掟中佢後按死射制行埋去又會再有指令

舊 05-21-10, 10:34 PM   #46
~ViVi~

3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
引用:
作者: 怪人 查看文章
子彈用不用5蚊先
係的話極度無效率:
十幾蚊得5粒
不過其實我未買過彈...d槍戰mission一地都係彈

btw,
換左套衫玩poker可以出千,特登輸左諗住睇下點....原來會有1on1槍戰,
最好笑係有一場係唐人揭發左我,事發時佢 :" 出千,你個xx丫"

~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-10, 10:41 PM   #47

引用:
十幾蚊得5粒
不過其實我未買過彈...d槍戰mission一地都係彈

btw,
換左套衫玩poker可以出千,特登輸左諗住睇下點....原來會有1on1槍戰,
最好笑係有一場係唐人揭發左我,事發時佢 :" 出千,你個xx丫"

換左套衫玩poker可以出千??

which outfit???

舊 05-21-10, 10:42 PM   #48
yKS
Banned
PIMP

死人銀行後門唔lock搞到我唔小心行左入去之後比人追九條街

同係野外諗住座埋營火大會度啦點之其他人隻马岩岩係我隔厘

所以一按制座就變左偷人地隻马...跟住又比人追九條街

係用马走佬期間又唔小心連人帶马撞落去警長度

搞到又多幾個開槍既人追我...最後搞到要比$100洗底費先冇事

但原來比錢公務員係會-200 honor結果救人成個鐘既honor打回原形

同用槍嚇人又會-honor
舊 05-21-10, 10:46 PM   #49

引用:
作者: yKS 查看文章

搞到又多幾個開槍既人追我...最後搞到要比$100洗底費先冇事

但原來比錢公務員係會-200 honor結果救人成個鐘既honor打回原形

i have been like that once....

i just destroy the gangs.....

and then someone steals my horse

i shoot him

then...- honor><

舊 05-21-10, 10:47 PM   #50
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: yKS 查看文章

問定先,因為我知自己實會奶野

邊度俾洗底費?
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:11 PM

手機版 | APP版