Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-25-06, 09:09 AM   #1
李偉樂
Junior Member

註冊日期: Jul 2004
武裝鍊金

我想問係咪已經完結左=_________=
好似完得太快大家覺唔覺??
李偉樂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 10:14 PM   #2
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 李偉樂
冇記錯好似會有最終回特典 (好似連載左@@)
但文傳點處理就另一個問題
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 10:48 PM   #3
snakelsh
Crazy Gamer
三字頭...

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 綾小路雷太
冇記錯好似會有最終回特典 (好似連載左@@)
但文傳點處理就另一個問題
特典只不過係單行本唔夠位先加上去,
不過咁快完真係可惜,
還是畫返劍心續篇才有轉機吧...

舊 02-26-06, 12:53 AM   #4
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
比人腰斬梗係完得快啦

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-06, 11:21 PM   #5
李偉樂
Junior Member

註冊日期: Jul 2004
講真我覺得個故事幾好
都唔明點解要咁快完=__________=
李偉樂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-06, 11:37 PM   #6
pwacock
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
講真我覺得個故事幾好
都唔明點解要咁快完=__________=
聽講好似係因為唔收得
不過呢套的人氣真係好唔得吓
好多人對呢套的認識就只係和月伸宏所作的
pwacock 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-06, 11:56 PM   #7
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
和月快啲食老本畫劍心...否則都係冇行...

舊 02-27-06, 03:36 AM   #8
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
武裝其實好好睇~
只係人氣制度下先俾人腰斬~
和月好應該離開少年jump~搵新發展啦~

現在第十期出最終回又未必夠頁數齊一期~
唔知會唔會加返一直無在單行本出現的彌彥之逆刃刀呢?

此篇文章於 02-27-06 03:39 AM 被 Asurada 編輯。
Asurada 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-06, 12:10 PM   #9
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
佢應該好好反思自己既畫風適合咩故事.....
Oscarzero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-06, 10:21 PM   #10

註冊日期: Jun 2004

蝶野萬歲

其實他那個人做人個故仔都好好睇

幪面超人(Kamen Rider).
6124 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-06, 06:00 PM   #11
leemm9900
夜遊人

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: snakelsh
特典只不過係單行本唔夠位先加上去,
不過咁快完真係可惜,
還是畫返劍心續篇才有轉機吧...
等真結局La

亡者只能在終結的地方等待至終・・・
leemm9900 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-23, 08:04 AM   #12
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
然後西脇伸宏 又提起

武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:19 PM

手機版 | APP版