Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-20-05, 02:10 AM   #1
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
高達世紀展05+模型挑戰賽+GUNDAM WAR大賽---26/12-01/01

GundamExpo 2005

一年一度的高達世紀展2005 [Gundam Expo 2005],將於12月份假紅磡國際都會舉行,
屇時將會推出多種限量版模型,更有大量精美紀念品發售。高達Fans請勿錯過。

同時進行 2005年模型亞洲盃挑戰賽 + GUNDAM WAR 大賽

此篇文章於 12-20-05 02:33 AM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-05, 02:15 AM   #2
mudhole
Ultimate Gamer
さとし

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsatoshi_negi
聽講玉置成實妹妹係咪好似都會黎ar ???

舊 12-20-05, 02:18 AM   #3
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: mudhole

NO.6 有D玄機~~~!

舊 12-20-05, 02:47 AM   #4
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

註冊日期: Mar 2004
今年終於都唔係 1:1 高達手喇!

個 1:1 Z高達駕駛倉唔知俾唔俾坐上去影相呢?a
Hoffman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-05, 11:16 AM   #5
美堂蠻
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
引用:
我可以100%肯定地同你講-----------係!!!!!!!!!!!

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-05, 11:28 AM   #6
teamkiller
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 美堂蠻
我可以100%肯定地同你講-----------係!!!!!!!!!!!
點解唔去會展AGS度攪呢 ......
硬係要去埋曬D鬼影都唔多隻的商場

舊 12-20-05, 11:35 AM   #7
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: teamkiller
點解唔去會展AGS度攪呢 ......
硬係要去埋曬D鬼影都唔多隻的商場
會展貴好多!!! 而且有其他EXPO訂了!!!

都會 都好呀! 交通仲方便!

舊 12-20-05, 06:31 PM   #8
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
Waaa~~ Nami~~~~~ Should go should go~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-05, 06:49 PM   #9
mudhole
さとし

引用:
係?!
知唔知佢咩時間會出現ar ???

舊 12-20-05, 10:46 PM   #10
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
點解今年唔去愉景新城舉辦
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-05, 12:45 AM   #11
美堂蠻
蛇夫座的使者

引用:
係?!
知唔知佢咩時間會出現ar ???
30號

簽名我奏w架啦

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

舊 12-21-05, 01:33 AM   #12
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: chuntaky
點解今年唔去愉景新城舉辦
因為不方便!

紅磡都叫全香港的中部啦!

今年我都帶金仔去拍照先~~~!

舊 12-21-05, 01:59 AM   #13
mudhole
さとし

引用:
30號

簽名我奏w架啦
WAWA~~~
太好la ~~~

一定要去~~~
如果有得同佢合照就更好la ~~~

舊 12-21-05, 04:34 AM   #14
阿啦媽me
Junior Member

註冊日期: Nov 2005
紅磡好遠 oh no
阿啦媽me 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-05, 09:20 AM   #15
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
問題係邊一日呢

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-05, 10:51 AM   #16
美堂蠻
蛇夫座的使者

引用:
作者: Hayami
問題係邊一日呢
引用:
30號

簽名我奏w架啦
速水,留意上面

舊 12-26-05, 10:36 PM   #17
KIM
GAF足球隊金虎拾號

28去~~~1:1機倉ok麼??

舊 12-26-05, 10:44 PM   #18
williamsiusuper

註冊日期: May 2004
引用:
作者: KIM
28去~~~1:1機倉ok麼??
冇gouf機倉wo

舊 12-26-05, 10:47 PM   #19
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: williamsiusuper
冇gouf機倉wo
是 吉翁 定 鋼蛋機倉先?

舊 12-26-05, 10:55 PM   #20
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
玉置成實幾時會有表演?

有冇MG Zeta2.0?

安東尼さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-05, 10:56 PM   #21
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 安東尼
玉置成實幾時會有表演?
d人話30~~~!

你又岩?

快d幫我投票呀~~~

舊 12-26-05, 11:09 PM   #22
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
引用:
作者: KIM
d人話30~~~!

你又岩?
Seed雖然故事麻麻,

但音樂不錯。

而且玉置成實也算人靚聲甜

安東尼さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-05, 12:05 AM   #23
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 安東尼
玉置成實幾時會有表演?

有冇MG Zeta2.0?
大量...

舊 12-27-05, 01:19 AM   #24
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
今日本來去飲,,,,,,,,
但重有時間....所以去商場行下la......
點知......去左高達個展(之前完全唔知)
冇什麼特別好睇....
只是睇Z Vol 2.0,女,1/144透明百式(個盒好正!)
買左隻杯(自護公國~~萬歲~~)+2種CD-R([沙]專用 & 高達)
唔知馬沙專用個隻CD-R是否三倍速,容量,燒碟速度三倍.........?!?!?

舊 12-28-05, 04:48 PM   #25
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
我尋日居然去左(話說睇完kingkong之後係黃埔碌過去)
個展都ok既,砌哂(!?冇10成都有9成,唔計特別版)歷代mg系列既完成品
seed系列既完成品(1/144,1/100,1/60都有,不過好似冇砌燈籠)
跟住又係d模型王大賽既作品,
但以上既野要埋到去睇有一定難度.....

mg zeta ver.2 =$ 335
mg mk II ver.2 = $270

白色pg strike $940
記得既就係咁多囉

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:03 PM

手機版 | APP版