Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
~清談館~>日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.4
Hitomi 11:13 PM 11-15-12
上一回 : 日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.3

上個topic已爆...請各位在此繼續..
Hitomi 11:18 PM 11-15-12
作者: Hunter:
thx
不過個FD唔去, 一個人要諗諗
錢有限, 住宿得SUPER HOTEL, 東橫 揀
我只會在溫泉區BOOK貴少少GE 旅館酒店
一般區我都係BOOK CHEAP酒店
SUPER 東橫我都嫌佢貴添

作者: irismong:
日本好多呢D BLOG
香港人咁好心機咁樣追動漫景點真係比較少

作者: 拉辛斯基:
仲未搵到 11月23,24號 關西住宿 睇黎都要訓街 或者 網吧
我走去JALAN八下~真係FULL晒~
不過11月中下旬呢D日不嬲都係咁~~
大阪算好~10月頭搵都仲有酒店
京都仲顛...要6-7月要搵要BOOK...8月已經無咩好揀...
money 11:22 PM 11-15-12
作者: PTX-003C:
這個.....時間金錢有限, 如果唔係實去一次木崎湖
木崎湖本身9月個時諗住去
不過冇時間 冇去到
黎緊1月就一定會去長野

作者: Hitomi:
我唔知正MUD所以下次夜晚去下

之前X登有條友係跟住動漫D地方...去左好好好好多地方~
好有心機影好好好好多相再搵埋圖對照
~我諗有過百張呢類景點相
連唔係動漫迷GE我都睇到拍爛手掌
呢幾年不斷做緊
Hitomi 11:31 PM 11-15-12
作者: money:

呢幾年不斷做緊
我見識少

見X登果個人係去一個月日本不斷影+搵呢D點兼用埋同一角度所以覺得堅係好顛
拉辛斯基 11:39 PM 11-15-12
回上個POST板友

連棺材都爆晒啦

會唔會連網吧都爆架啦
irismong 11:45 PM 11-15-12
作者: 拉辛斯基:
回上個POST板友

連棺材都爆晒啦

會唔會連網吧都爆架啦
我一搵樂天, 上野果堆都仲有BOR
拉辛斯基 11:55 PM 11-15-12
我一搵樂天, 上野果堆都仲有BOR
係關西 WO
魔法小王子 11:50 PM 11-15-12
YEN仔 9.55
irismong 11:52 PM 11-15-12
作者: 魔法小王子:
YEN仔 9.55
快D去返9.2 XDD
又買一堆
魔法小王子 11:57 PM 11-15-12
快D去返9.2 XDD
又買一堆
快D跌啦T_T
clanyuen1 12:23 AM 11-16-12
請問換日元係計買入定買出價?
今日見買入923,買出975...
BOYBOYBOY 12:41 AM 11-16-12
作者: clanyuen1:
請問換日元係計買入定買出價?
今日見買入923,買出975...
低數字那個同你買,高數字那個同你換
即係1萬YEN=923 同你收返每一萬
掉返轉,你要買1萬就要975
amn_dl811 02:25 AM 11-16-12
想問一下 1月2日/3日 高山同埋白川鄉D舖頭會唔會關很多?

PS:28至31/12會住有明太陽道...
leotam3 09:04 AM 11-16-12
係機場,希望唔會太凍
由手機版發出
BOYBOYBOY 07:12 PM 11-16-12
今日百年換9.59
YEN跌一跌又多餐飯食
魔法小王子 12:00 AM 11-17-12
去大阪一個人住,有冇又平又好的住宿推介?
Hunter 12:17 AM 11-17-12
作者: 魔法小王子:
去大阪一個人住,有冇又平又好的住宿推介?
SUPER HOTEL, 東橫INN
我自己無住過, 不過好多人推介呢2間

如果出年去京阪神, 又真係無人陪
我一個人應該都會住SUPER HOTEL

http://www.superhotel.co.jp/

我都想知大家有無其他推介?

題外話, 睇番VOL.3 先知來我同你都係今年6月去過日本

魔法小王子 12:58 AM 11-17-12

上年6月衝2場CON XDDD
今次真係純去睇景~
Hitomi 01:36 AM 11-17-12

SUPER HOTEL, 東橫INN 多港台人BOOK~~但呢兩唔算係平~
又包早餐~SUPER HOTEL早餐堅係掂

不過平過佢位置又唔錯酒店本身又ok的仍有其他選擇
多d上jalan / 樂天(日文版)望下吧~以價錢排位佢地唔係最平果堆(平而差果d當然無視)
PTX-003C 02:21 AM 11-17-12
大阪我今次住New Osaka Hotel
有冇人住過? 價錢我覺得唔錯
irismong 02:48 PM 11-17-12
見到大家11月都去日本
我又想去呀
嗚 T^T
PTX-003C 01:37 AM 11-18-12
見到大家11月都去日本
我又想去呀
嗚 T^T
just do it

===========================
而家先問個好蠢的問題...
B-Mobile 果D 卡插華為果D Wi-Fi 蛋都用到架嘛?
有人同我講可能用唔到....焦慮中
irismong 01:44 AM 11-18-12
作者: PTX-003C:
just do it

===========================
而家先問個好蠢的問題...
B-Mobile 果D 卡插華為果D Wi-Fi 蛋都用到架嘛?
有人同我講可能用唔到....焦慮中
4, 5, 10月都去完...
11月又去... 就真係去得有D太密喇~ =3="

可能用唔到, 因為要SETTING
魔法小王子 01:52 PM 11-18-12
4, 5, 10月都去完...
11月又去... 就真係去得有D太密喇~ =3="

可能用唔到, 因為要SETTING
咁12月就唔覺得太密 XDDDDD
com1010hkjp 01:32 AM 11-19-12
plan緊1月7日去日本

去5日

想問下1月7日後市面的商店係唔係正常開門?
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面