Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後
影音館>BD討論區 (05)
HON HON 12:44 PM 12-23-12
作者: W!LL:
入埋向西2D+書, 呢個版就快斷貨
尋日入左呢個版本, 老細話大把貨......
HON HON 06:20 PM 12-22-12
啱啱拎左隻要搵人幫手買到既靚野......

HON HON 06:23 PM 12-22-12
整多隻先.....

irismong 10:12 PM 12-22-12
今日入手物~

D碟咁樣就1300 - -
D錢真係唔值錢 =_=
W!LL 11:18 PM 12-22-12
wa, 老闆有冇平俾你
我星期五都响佢度買左千幾蚊野, 兩隻yy bd, 林憶蓮限量黑膠, 向西bd, 彭玲cd
大出血!!!
irismong 02:42 AM 12-23-12
wa, 老闆有冇平俾你
我星期五都响佢度買左千幾蚊野, 兩隻yy bd, 林憶蓮限量黑膠, 向西bd, 彭玲cd
大出血!!!
有呀~ 不過隻YY好似無你咁平, 你370?
我買完都唔記得幾錢=.=
總數1300囉
W!LL 07:14 PM 12-27-12
STEP UP 港版有齊3D+2D+SF喎
C.Ryo 07:41 PM 12-27-12
STEP UP 港版有齊3D+2D+SF喎
美版透白slim內盒 + 透明膠printed cover外套 + DTS NEO X 11.1 + Digital Copy, Pre-order 的話未計 shipping US$ 20 有找 /

其實因港版 step up 3 無出 3D, 先前入返美版 step up 3D 先順手訂revolution, 點知出貨仲有價減
W!LL 10:30 PM 12-28-12
日遜開箱~
日遜

柴崎幸 11:56 AM 12-29-12
日遜開箱~
日遜

套Pokemon好靚呀!雖然我唔係fans,但覺得好有收藏價值。
請問你訂要幾多錢?
C.Ryo 12:03 PM 12-29-12
日遜開箱~
勁豐收

FF BDM 正
安全地帶 得唔得? 見佢地今年30th live 出 DVD 又唔知出唔出 BD, 等下先 a
ポケモン boxset 算係史上最抵嘅日動 BD SET 鳥, 可惜對呢套無愛 /
W!LL 12:28 PM 12-29-12
作者: 柴崎幸:
套Pokemon好靚呀!雖然我唔係fans,但覺得好有收藏價值。
請問你訂要幾多錢?
淨係套比卡超退稅後未計運費約26000yen
雖然好癲, 可惜係fans見佢首次blu-ray化無計
因為係好鐘意魔女宅急便, 所以入日版, 預訂果陣扣稅做到4600yen
呢度連運費總數54xxx, 11月頭落order果陣仲係過10算
到26/12寄出後佢先扣我信用卡的話, 應該跌落破左9算了
作者: C.Ryo:
勁豐收

FF BDM 正
安全地帶 得唔得? 見佢地今年30th live 出 DVD 又唔知出唔出 BD, 等下先 a
ポケモン boxset 算係史上最抵嘅日動 BD SET 鳥, 可惜對呢套無愛 /
安全地帶畫面都幾清, 無乜雜訊, 可惜條聲得LPCM 2.0 (48/16)
呢隻我先買左日版雙Live CD, 已經覺好好聲, 覺得隻BD版再靚聲小小啦
新果隻DVD版都要7900YEN, 買唔落手...見唔係環球出, 唔知出唔出BD
安全地帶學埋香港演唱會D衰野, 一出唔係一次過DVD/BD出哂

ps. 你隻mr children blu-ray幾錢左右?
Marco 10:22 AM 01-24-13
2月1日出 TAKEN 2 鐵盒 Blu-ray,又要捕定 v
HON HON 03:42 PM 01-24-13
作者: Marco:
2月1日出 TAKEN 2 鐵盒 Blu-ray,又要捕定 v
我已放棄港鐵, 買台鐵好過....
Marco 04:39 PM 01-24-13
作者: HON HON:
我已放棄港鐵, 買台鐵好過....
其實我都半放棄中,我連 The Bourne Legacy 都未買

不過 TAKEN 2 真心好睇,值得去撲下
HON HON 05:38 PM 01-24-13
其實我都半放棄中,我連 The Bourne Legacy 都未買

不過 TAKEN 2 真心好睇,值得去撲下
撲到咪好囉, 撲唔到諗返轉頭好似好白痴咁...

加上台鐵多張咭紙, 起碼有誠意過港鐵...

係貴小小, 但我寧願坐响度等下都唔想咁趕.
Marco 01:27 AM 01-31-13
留左,但唔知有冇啦
有就要,冇就台鐵算了

本來諗住買 Cloud Atlas 美版,點知 delay 到去 6月11日先出到
ryuka 12:51 AM 02-02-13
今日入左 taken 2 鐡盒
ok好睇,仲收錄第二結局
Marco 07:54 PM 02-02-13

連第一集入手
HON HON 08:24 PM 02-02-13
TAKEN2鐵盒見仲有街貨賣......

不過個盒好輕, 唉.
Marco 08:25 PM 02-02-13
作者: HON HON:
TAKEN2鐵盒見仲有街貨賣......

不過個盒好輕, 唉.
感覺上同 TDK 一樣多貨

當然啦,入面只有一隻 BD
唔似 Prometheus 咁聚手
HON HON 10:59 PM 02-03-13
感覺上同 TDK 一樣多貨

當然啦,入面只有一隻 BD
唔似 Prometheus 咁聚手
唔關事, 係用料渣左.....
Marco 08:09 PM 02-08-13
話說,頭先落MK已經搵唔到美版 ARGO
Hon Hon / WiLL 你地o個邊會有嗎 ?

Here Comes The Boom 又冇
HON HON 09:23 PM 02-08-13
話說,頭先落MK已經搵唔到美版 ARGO
Hon Hon / WiLL 你地o個邊會有嗎 ?

Here Comes The Boom 又冇
以我所知188都應該無, 因為有CHING尋日去搵話賣晒.

聽日我落MK睇下有無再話你知.

我搵左人幫手買ARGO FUTURE SHOP版, 有中字, 所以美版唔買住.
W!LL 07:16 PM 02-09-13
ARGO响188好似見到 不過無留意呢套戲, 無望佢幾錢
今個星期只係入左呢隻
作者: :

第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後

返回主題版面