Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade X『ゼノブレイドクロス』| 發售中
MO 10:35 PM 01-23-13
xenoblade 新作

總監︰高橋哲哉
人設︰田中久仁彦 (xenogears xenosaga)
音楽︰澤野弘之

http://www.nintendo.co.jp/wiiu/direc...html#130123_m3

作者: D-Joe:

haluforever 10:36 PM 01-23-13
驚喜!!!
seed2005 10:37 PM 01-23-13
http://www.nintendo.co.jp/wiiu/direc...html#130123_m3

haluforever 10:40 PM 01-23-13
好似Online 系統
fami~yan 10:41 PM 01-23-13
可唔可以移植番第一集俾我...買唔到喇
蒼森.laio 10:46 PM 01-23-13
高興,但個人認為第一集已經好難超越,希望唔好變左失望.
neo 10:47 PM 01-23-13
http://youtu.be/6GxUMMGyZcM
作者: :

MO 10:50 PM 01-23-13
作者: 蒼森.laio:
高興,但個人認為第一集已經好難超越,希望唔好變左失望.
最緊要用返第1集系統.

睇片今次可以坐變型金剛
neo2046 10:58 PM 01-23-13
個X字似Xenogears logo多過似xenoblade喎
而且又係可以控制機器人
D-Joe 10:59 PM 01-23-13

enishi 11:00 PM 01-23-13
其實個名可能又完全唔同, 網頁仍然係 Monolithsoft 新作
tung999 11:02 PM 01-23-13
作者: neo2046:
個X字似Xenogears logo多過似xenoblade喎
而且又可以控制機器人係
名可能又唔同w xeno 咩咩www
個戰鬥介面就完係係xenoblade咁 連個chain icon都一樣

中途見到有對話框 今次會有得online play?
鈴蘭 11:02 PM 01-23-13
希望高橋唔好暴走得架啦sosad
MO 11:04 PM 01-23-13
作者: enishi:
其實個名可能又完全唔同, 網頁仍然係 Monolithsoft 新作
希望用返xenoblade個朵

而且又可以控制機器人係
Xenogears個名係咪屬於苯大?
Navism 11:08 PM 01-23-13
可能叫 X

武藤遊戲 11:10 PM 01-23-13
作者: MO:

和田洋一SE
柚原このみ 11:12 PM 01-23-13
有機器人即刻好吸引
fantasy俊仔 11:13 PM 01-23-13
而且又係可以控制機器人
logo 是gears 系統暫時睇是blade 加可以用機人!

佢出就是WiiU 出機之時

gears 係SQAURE

SAGA 係NAMCO
bomber 11:18 PM 01-23-13
作者: fantasy俊仔:
logo 是gears 系統暫時睇是blade 加可以用機人!

佢出就是WiiU 出機之時

gears 係SQAURE

SAGA 係NAMCO
仲有Blade 係任記
ist 11:22 PM 01-23-13
可以打字交談加4人組隊
明顯係online game

一定吾係xenoblade 2了

即刻無咩期望
分分鐘收月費orBan IP

直接出隻xenoblade 2好過la
鈴蘭 11:22 PM 01-23-13

Xenogears係屬於SQ....即係而家既SE
呢個亦都係Xenosaga唔敢「直接」同gears有關聯既原因,只係敢偷偷摸摸咁搞曖昧
enishi 11:34 PM 01-23-13
作者: ist:
可以打字交談加4人組隊

即刻無咩期望

如果 4 人隊可能係 MH 式 lobby game, 任記好鍾意 region lock, 但係好少玩 IP ban, 暫時只有 Nintendo Video 因為版權問題而 ban 海外 IP
fantasy俊仔 11:37 PM 01-23-13
作者: 鈴蘭:
Xenogears係屬於SQ....即係而家既SE
呢個亦都係Xenosaga唔敢「直接」同gears有關聯既原因,只係敢偷偷摸摸咁搞曖昧
Xenoblade 比前兩系列的關係距離更遠, 除了都叫Xeno 同有機人(娘)之外都沒接點

但今次用返個紅色交叉, 可能某d 版權問題野同SE 傾掂數?
ZOMA 11:42 PM 01-23-13
一見到對話框就好失望..XD
可能係XenoOnline.
seed2005 11:42 PM 01-23-13
作者: ist:
可以打字交談加4人組隊

即刻無咩期望

我估係好似wii隻last stoy咁有online mode
並唔係online game
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面