Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-29-15, 08:08 PM   #1
D-KM-Lam
Junior Member

註冊日期: Jun 2009
ANISON DREAM STAGE 討論串 (v2?)

果晚睇完ADS真係好感動
但因為之後就同朋友一齊遠征日本都冇時間上來吹下水

今日同朋友一齊去完Ray既新碟簽名event
又見到Ray bb真係好開心
一心諗住上來分享下
點知成個post唔見左

今日真係開心死

此篇文章於 07-29-15 08:11 PM 被 D-KM-Lam 編輯。
D-KM-Lam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-15, 08:10 PM   #2
brunhild
Crazy Gamer
選擇恐懼症

註冊日期: Sep 2007
原來你都有去?
果日早知搵食食飯

Ray bb真係好好fap
brunhild 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-15, 08:12 PM   #3
たまご
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDTamagoHK
嘩新碟event 都遠征
之前未接觸過ray 但佢果日真係唱會得幾好

xxx さんの発言 (11:44): 前日改xlr線,之前買落之辣雞好頹..... 但靚雞又三佰銀起跳
Tamago さんの発言 (11:45): 痴線 有錢人係唔同d, 我呢d 用辣雞都係廿蚊果d 黎
xxx さんの発言 (11:45): 一分錢一分貨
Tamago さんの発言 (11:45): 咪又係咁用 三舊水熱風槍都買到啦
たまご 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-15, 08:17 PM   #4
brunhild
Crazy Gamer
選擇恐懼症

引用:
作者: たまご 查看文章
嘩新碟event 都遠征
之前未接觸過ray 但佢果日真係唱會得幾好
x2
上次深圳追工藤真由時順手睇Ray,果時只係覺得幾好Fap
今次ADS真係一鳴驚人,真係唱得好好聽

唔覺唔覺好似打推左Ray bb
舊 07-29-15, 08:28 PM   #5
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
討論區v1去左邊??

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-15, 08:29 PM   #6
たまご
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDTamagoHK
引用:
作者: brunhild 查看文章
x2
上次深圳追工藤真由時順手睇Ray,果時只係覺得幾好Fap
今次ADS真係一鳴驚人,真係唱得好好聽

唔覺唔覺好似打推左Ray bb
大家四圍遠征都好犀利
聽講ray ads前一日都有係廣州的開show
大大有無去睇?

話時話果日啲音響真係唔掂
fs 果陣尖到丫

xxx さんの発言 (11:44): 前日改xlr線,之前買落之辣雞好頹..... 但靚雞又三佰銀起跳
Tamago さんの発言 (11:45): 痴線 有錢人係唔同d, 我呢d 用辣雞都係廿蚊果d 黎
xxx さんの発言 (11:45): 一分錢一分貨
Tamago さんの発言 (11:45): 咪又係咁用 三舊水熱風槍都買到啦
たまご 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-15, 08:30 PM   #7
brunhild
Crazy Gamer
選擇恐懼症

引用:
作者: たまご 查看文章
大家四圍遠征都好犀利
聽講ray ads前一日都有係廣州的開show
大大有無去睇?

話時話果日啲音響真係唔掂
fs 果陣尖到丫

果日牧野

引用:
作者: 美堂蠻 查看文章
討論區v1去左邊??

要問下money巨巨喇
舊 07-29-15, 08:33 PM   #8
D-KM-Lam

註冊日期: Jun 2009
引用:
討論區v1去左邊??
我都想知
早幾日都有睇緊個post
頭先一上來就唔見左了

舊 07-29-15, 08:46 PM   #9
fantast
God of Gamer
↘SSR子宮3♪

註冊日期: Jan 2005
XBox Live GamertagFantasts
引用:
討論區v1去左邊??
引用:
作者: D-KM-Lam 查看文章
我都想知
早幾日都有睇緊個post
頭先一上來就唔見左了
去左天台

2014/8/25 4:10am, 2014/9/6 4:30am, 2014/11/28 3:00pm, 2015/4/4 2:30pm, 2015/6/25 4:33am
2015/7/29 6:05pm, 2015/8/12 8:00am, 2015/8/22 12:00pm, 2015/9/4 11:20pm, 2015/9/6 4:29am
2015/9/7 1:16pm, 2016/3/19 3:01pm, 2016/4/18 10:26am, 2016/6/3 10:37am
fantast 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-15, 03:58 PM   #10
aricwong
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2004
等ED放果晚的大合照真係等到頸都長埋喇...
去左咁多次九展睇演唱會D音響都係不濟,其實搬去理大賽馬會綜藝館搞都唔錯,果次同理大漫SOC合作果個演唱會都幾好聲丫~
aricwong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-15, 04:14 PM   #11
ken0112

註冊日期: Aug 2008
有去廣州睇Ray。
可惜廣州場冇back dancers
不過combo曲很有心思
ken0112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-15, 04:16 PM   #12
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: aricwong 查看文章
等ED放果晚的大合照真係等到頸都長埋喇...
去左咁多次九展睇演唱會D音響都係不濟,其實搬去理大賽馬會綜藝館搞都唔錯,果次同理大漫SOC合作果個演唱會都幾好聲丫~
九展D音響冇乜邊次得,反而麥花臣感覺唔錯.
(最重要係場租唔算貴...)

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-15, 04:16 PM   #13
ken0112

Ray x 彩音《境界の彼方》
Ray x 結城アイラ《奏》
舊 07-30-15, 04:17 PM   #14
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
Ray BB好正
由手機版發出
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-15, 04:21 PM   #15
ken0112

的確好正
舊 07-30-15, 04:38 PM   #16
aricwong
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 碧克 查看文章
九展D音響冇乜邊次得,反而麥花臣感覺唔錯.
(最重要係場租唔算貴...)
不過麥花臣好似俾另一間製作公司包左場咁?XD
aricwong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-15, 05:04 PM   #17
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: aricwong 查看文章
不過麥花臣好似俾另一間製作公司包左場咁?XD
遊樂場協會有公開租場條件同費用,有錢有吉場就得.
反而production的門檻較高.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-15, 01:28 AM   #18
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
之前個主題救唔番,sorry

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-15, 01:50 AM   #19
Jonney
フゥーハハハハ

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code3007 9047 8125
PSN  IDwills368
XBox Live Gamertagwills368
2016 ADS
有無竹達彩奈呀,小倉唯呀,戸松遥呀
唔差在Sphere啦
都唔少有號召力的歌手可以考慮

英知を持つ者こそ、最も愚かであること。歴史からも読み取れる。
海に生ける魚は、陸の世界を知らない。彼らが英知を持てば、それもまた滅び逝く。
人間が光の速さを超えるのは、魚たちが陸で生活を始めるよりも滑稽。
これは抗える者たちに対する、神からの最後通告とも言えよう。
Jonney 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-15, 01:52 AM   #20
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
sphere貴丫嘛

請到就好呀
跟台上跳舞的動物園

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-15, 02:45 AM   #21
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
引用:
作者: Jonney 查看文章
2016 ADS
有無竹達彩奈呀,小倉唯呀,戸松遥呀
唔差在Sphere啦
都唔少有號召力的歌手可以考慮
一次過咁多偶像派

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-15, 03:42 AM   #22
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
真心想やなぎなぎ黎,ガゼル聽到佢major debut,不過唔希望係咁既音響...好矛盾orz

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-15, 11:18 AM   #23
Jonney
フゥーハハハハ

引用:
作者: keijoey 查看文章
一次過咁多偶像派
起碼確保到有一定數量人入場J
上年得碧碧係聲優歌手,其他也是本職ANISONG歌手
今年四組全是本職ANISONG歌手,睇個走勢主辦唔似想請聲優www
由手機版發出
舊 08-01-15, 11:28 AM   #24
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: Kewellma 查看文章
真心想やなぎなぎ黎,ガゼル聽到佢major debut,不過唔希望係咁既音響...好矛盾orz
やなぎなぎ黎實去(係香港的話)
其實上次去kalafina時柴灣個場d音響真係唔錯(今次11/8炒左唔係香港)
缺點咪好_遠lor

舊 08-01-15, 01:47 PM   #25
Jonney
フゥーハハハハ

やなぎなぎ <==香港人氣唔算高?
若果召集到幾百個(肯俾錢的)FANS的話,Music Zone 開SOLO還可以。

好似以angela日本人氣唔差,但香港都打唔爆MZ......(汗)
由手機版發出

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[收]Anison Dream Stage 2015 ~阿希 買賣專區 0 07-24-15 11:19 PM
[賣]Anison Dream Stage 2015 $980 A行票 basara4s 買賣專區 0 07-23-15 11:56 AM
DELDEL mike864 買賣專區 1 07-13-15 01:43 AM
收 Anison Dream Stage 2015 $980 indexout 買賣專區 0 05-29-15 10:19 AM
[放] anison dream stage $980 1張 earthpig 買賣專區 4 07-04-14 02:55 PM

現在的時間是 09:16 PM

手機版 | APP版