Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-08-16, 12:30 AM   #2076
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: tao08 查看文章
打完可唔可以幫打9-10岩穿
你hunter名叫咩?a
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 12:31 AM   #2077
tao08
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
你hunter名叫咩?a
入唔到,應該full左
tao08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 12:43 AM   #2078
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
入唔到,應該full左
off完開過房

話說阿鈴入o左你都未入m9

放人,打完幾round lv 10搵周公拜年

此篇文章於 02-08-16 01:57 AM 被 滅龍士 編輯。
舊 02-08-16, 01:23 AM   #2079
nomezero
Game Master

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDnome0818
我只係咁岩開機見到你有on所以入
完全冇睇呢邊……

舊 02-08-16, 01:56 AM   #2080
滅龍士
MHWs↓

Del/

此篇文章於 02-08-16 01:20 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 02-08-16, 10:51 AM   #2081
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
想請問下,岩岩轉用神島玩,點set 先可以係下mon 快速調合?

轉頭就搵到....

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=05786&snA=131517

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞

此篇文章於 02-08-16 11:58 AM 被 initial 編輯。
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 12:25 PM   #2082
tao08
Crazy Gamer

引用:
20.5686.4857.6190

猴年恭喜發財寶纏早場,除咗lv2同7之外全拆全KO優先。誠徵洗/扑頭黨搞掂個硬下巴/
你解哂寶纏未,我都想解
舊 02-08-16, 12:34 PM   #2083
滅龍士
MHWs↓

引用:
你解哂寶纏未,我都想解
依家lv4,預你今晚幾點打?/

此篇文章於 02-08-16 01:20 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 02-08-16, 04:21 PM   #2084
tao08
Crazy Gamer

引用:
依家lv4,預你今晚幾點打?/
今日出去搵食,大概11點應該ok,我差lv9同10

此篇文章於 02-08-16 05:09 PM 被 tao08 編輯。
舊 02-08-16, 11:30 PM   #2085
滅龍士
MHWs↓

del

此篇文章於 02-09-16 01:03 AM 被 滅龍士 編輯。
舊 02-08-16, 11:40 PM   #2086
tao08
Crazy Gamer

引用:
32.8007.1570.3896,pw8888

猴年恭喜發財寶纏夜場,除咗lv7之外全拆全KO優先。誠徵洗/扑頭黨搞掂個硬下巴/
其實我解完,不過照打
舊 02-09-16, 09:36 AM   #2087
Exellen
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
用綠斬武器solo紅兜,有可能贏嗎?

我嘗試用帝王刀打它,但是幾乎是全身彈刀,攻擊正面也是不切實際的打法,然後即使帝王刀的爆破能力,也沒能把它的外殼爆開。

請問用綠斬武器有打贏這傢伙的可能性嗎?

舊 02-09-16, 11:11 AM   #2088
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
如果堅持用太刀 用空戰+陷打前幾LV都ok
後面個D除非你要向難度挑戰

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-16, 12:43 PM   #2089
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
麻片齋騎應該夠做

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-16, 01:25 PM   #2090
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: Exellen 查看文章
用綠斬武器solo紅兜,有可能贏嗎?

我嘗試用帝王刀打它,但是幾乎是全身彈刀,攻擊正面也是不切實際的打法,然後即使帝王刀的爆破能力,也沒能把它的外殼爆開。

請問用綠斬武器有打贏這傢伙的可能性嗎?
用心眼如何?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-16, 03:56 PM   #2091
tao08
Crazy Gamer

睇吓有冇人打

大雪主4-10

00-3565-3285-6953
舊 02-09-16, 06:33 PM   #2092
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
開game果陣睇其他人comment以為大劍入面跳最勁

依家跳大劍係咪大劍最弱

依家solo打獰猛心愛(fulu)都打唔贏, 係咪要solo到集7啲獰猛再加熟知大怪弱點

打二名以及同級嘅野先唔會做地雷
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-16, 08:10 PM   #2093
鷹柳
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
想問鬥技 用貓仲有個兩頭鳥龍出唔到 想問一下 係咪有任務未打
鷹柳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-16, 09:12 PM   #2094
風音
The One

引用:
作者: spikekit 查看文章
開game果陣睇其他人comment以為大劍入面跳最勁

依家跳大劍係咪大劍最弱

依家solo打獰猛心愛(fulu)都打唔贏, 係咪要solo到集7啲獰猛再加熟知大怪弱點

打二名以及同級嘅野先唔會做地雷
呢D野睇就唔就手架姐
不過點都唔會夠無事做弓咁易用又廚囉

⊃天⊂
舊 02-09-16, 09:21 PM   #2095
風音
The One

新春你開我打
41-7900-8251-3823

⊃天⊂
舊 02-10-16, 12:13 AM   #2096
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 風音 查看文章
呢D野睇就唔就手架姐
不過點都唔會夠無事做弓咁易用又廚囉
用埋食茸仲Hea多幾倍

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-16, 02:51 AM   #2097
風音
The One

引用:
作者: LR猫 查看文章
用埋食茸仲Hea多幾倍
有強走的確好好多

⊃天⊂
舊 02-10-16, 05:39 PM   #2098
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
我個FD終於掘到粒通強+5三洞
但溜-2

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-16, 06:00 PM   #2099
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
但溜-2
天殺的溜-2
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-16, 06:03 PM   #2100
nomezero
Game Master

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDnome0818
引用:
但溜-2
重弩咪冇問題囉

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[放]Monster Hunter 4G 何金水 - 阿水 買賣專區 2 10-19-14 11:45 AM
3DSLL Monster Hunter 機身貼紙 monkeylove 買賣專區 1 10-19-13 06:30 PM
賣 Monster Hunter 4 雄火龍裝 Figure 堅尼夫 買賣專區 1 09-18-13 12:19 PM
(賣) monster hunter - 雄火龍戰士 figure 重高達 買賣專區 2 09-15-13 12:00 AM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM

現在的時間是 04:59 AM

手機版 | APP版