Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Apple iPhone/iPad/iPod + iTunes 討論區 XI
JMi 03:35 PM 01-25-14
作者: 加量熱狗:
啱啱轉用iPhone,想問點解從中文轉英文界面嗰時
行事曆同lock機嗰版D年 月 日 星期 依然係中文?

哎,用習慣android係咁係到搵返回鍵。。。
日期format都係要自己轉 應該係international settings度

back係幾方便 apple呢邊唯有不斷home
DC 97 11:25 PM 01-28-14
IPAD 其他用左唔多2G
有咩方法可以DEL(唔JB)
因MAGV D書無得BACKUP~
所以唔太想回復部机
鳳熾魂 07:02 PM 02-03-14
Ipad 有冇D相機apps係好用?想玩下佢個鏡頭
hap3afrien 01:34 PM 02-10-14
想問有無方法用香港visa係美/日app store買野?
如果唔得, 大家推廌咩方法去美/日app store買
jason_kasim 09:44 AM 02-20-14
幾年前用IPAD 1
宜家身痕見IPAD MINI2幾抵玩想買黎玩下
本身買黎想帶去旅行上下網玩下CC
出街玩(電話就用緊NOTE 2)
MINI2係唔係成日彈APP?
now_loading 11:22 AM 02-20-14
作者: jason_kasim:
幾年前用IPAD 1
冇D 咁事
不過我玩Candy Crash 係 flash 版, 因為去到較後..
App 版好耐冇開..
Boni 11:25 AM 02-20-14
new gen. idevive 彈app主要都係OS問題
我iPad >new ipad >iPad mini > iPad 5
覺得係彈得勁左
ZlWS 11:33 PM 02-20-14
作者: jason_kasim:
幾年前用IPAD 1
safari成日彈
朋友5s玩 CC就好疾lol,miniR就ok
ricerice 12:25 PM 02-21-14
部4s前兩日無啦啦自動死機變石而,搞左一大輪搵到線插一插開得返。
呢個會係咩問題導致?係咪就死既先兆。。
jason_kasim 10:16 PM 02-21-14
最後ipad mini r 16g wifi 入手
鍾意佢夠簡潔
鳳熾魂 12:01 PM 02-23-14
想知邊度多mini case想搵唐老鴨俾女朋友
小草 11:59 PM 02-28-14
作者: 鳳熾魂:
想知邊度多mini case想搵唐老鴨俾女朋友
係日本旅行時買左呢個DONALD CASE,其實用DONALD 做CASE 唔多選擇
http://www.strapya-world.com/products/69177.html

香港就唔知邊到有LA
ZlWS 09:33 PM 03-15-14
iPad mini retina up左7.1
Folder dock冇左半透明
Keybroad d 字好粗

Metal Gear NT 08:26 AM 03-16-14
7.1 overall ok
係由app quit返去主畫面冇咗啲icon由外飛返入嚟嗰下transition (Apple說是加速啲動作)
嗰下我覺得幾靚的說,有時特登用五指gesture慢動作quit app
ZlWS 05:31 PM 03-16-14
作者: Metal Gear NT:
7.1 overall ok
係由app quit返去主畫面冇咗啲icon由外飛返入嚟嗰下transition (Apple說是加速啲動作)
嗰下我覺得幾靚的說,有時特登用五指gesture慢動作quit app
反智

folder深色左唔靚
DevilElvis 02:20 AM 03-18-14
想問下有冇D free 嘅 VPN 可以用喺iPad度?因為之後要返大陸幾日,想要翻牆上GAF, facebook

Thanks!!
now_loading 12:01 PM 03-18-14
作者: DevilElvis:
想問下有冇D free 嘅 VPN 可以用喺iPad度?因為之後要返大陸幾日,想要翻牆上GAF, facebook

Thanks!!
我覺得呢個安裝同用都好簡單, 但我好少用VPN, 唔知大陸快唔快...

http://mrmad.pixnet.net/blog/post/16...9C%8B%E3%80%81
monster8 04:51 PM 03-25-14
作者: ZlWS:
反智

folder深色左唔靚
作者: ZlWS:
iPad mini retina up左7.1
Folder dock冇左半透明
Keybroad d 字好粗

你地講果D其實設定度可以SET番出來~
http://www.iphonehacks.com/2014/03/i...-features.html
pet3 09:39 AM 03-28-14
ipad 軟軟 office 系列
免費中
neo2046 12:03 PM 03-28-14
http://briian.com/18909/microsoft-office-for-ipad.html
作者: :
[免費下載] iPad 專用版:Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint, OneNote
作者: 不來恩

期待已久,微軟專門替 iPad 開發的 Microsoft Office 終於可以下載了!

此次總共推出了 Word, Excel, PowerPoint, OneNote 等四套相當常用的軟體讓大家免費下載、安裝,可以讓我們在 iPad 上輕鬆開啟、瀏覽各式 Office 文件,不管是內文排版、圖表、表格或各種表單與設計..等,皆可正常瀏覽。

安裝好 iPad 版的 Microsoft Office 軟體後,我們可以直接從微軟的 OneDrive 網路硬碟服務下載、瀏覽文件內容,或在瀏覽網頁時直接以 Word 或 Excel 等軟體開啟各式文件或試算表…等檔案,整個操作相當簡單,也非常適合觸控螢幕的點選、滑動與操作。

只不過很可惜的是,免費版只包含開啟文件與瀏覽文件等功能,如果要編輯或修改內文的話,得付費加入 Office 365 服務。付費版有相當強大的編輯功能,還支援了多人線上協作、共同編輯與標註、評論等功能,年費大約台幣 3290元。如果不想付費,免費的 Google Docs 就很好用了。

GreenTea 06:45 PM 04-07-14
型係型但太大件收藏自high用

これが究極!千値練さんから発売予定のiDROID型iPhoneケース。これでオメガ・キャンプでも潜入できるぞ!詳細情報は明日に。
小島秀夫 ‏@Kojima_Hideo
https://twitter.com/Kojima_Hideo

Metal Gear NT 07:43 PM 04-15-14
打倒昨天的我了嗎? 應該都真......

ZlWS 01:23 AM 04-18-14
作者: Metal Gear NT:
打倒昨天的我了嗎? 應該都真......

山寨一向跟傳聞去造
一小英口 10:36 AM 04-26-14
iPhone 5 睡眠/喚醒按鈕更換方案

傳送門

各位iPhone 5 壞左sleep 掣既人 (包括我 ) 記得去換!
Metal Gear NT 07:39 AM 04-29-14
iPhone 6薄如iPod touch?
上兩次Unbox Therapy啲料都幾準

第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後

返回主題版面