Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-13-10, 04:15 PM   #76
david
The One

註冊日期: Mar 2002
似乎畫面更上一層樓,TEXTURE更加DETAIL。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-10, 01:09 PM   #77
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
30sec teaser trailer
http://games.uk.msn.com/gaming/previ...ntid=155459087
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-10, 09:38 AM   #78
ahleung
The One
Bannnned

New Villain announced: Hugo Strange
舊 12-12-10, 11:34 AM   #79
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
今次劇本係邊個寫
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-10, 01:11 PM   #80
王小虎
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 沙翁 查看文章
今次劇本係邊個寫
一樣,Paul Dini。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-10, 06:46 PM   #81
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
請問幫人打針果個係乜水呀? 原著有?

期待,
2011 一定要買的其中一隻game
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-10, 07:00 PM   #82
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: diabloex 查看文章
請問幫人打針果個係乜水呀? 原著有?

期待,
2011 一定要買的其中一隻game
http://en.wikipedia.org/wiki/Hugo_Strange
舊 12-12-10, 07:22 PM   #83
now_loading
VanHelsing

哦, 唔該ahleung
舊 12-14-10, 08:14 PM   #84
rubyyu
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
個Trailer真係成個電影trailer…真係好勁…如果官方設定Batman套衫跟番基斯套batman就無得彈了!
rubyyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-10, 01:15 AM   #85
initial

3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
cg 同真人真係無咩分別.

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-11, 02:23 AM   #86
王小虎

fan-made Co-op trailer
http://www.kewego.fr/video/iLyROoafzzNy.html
引用:
PS.官方話係假的,話係fan-made的。
http://www.computerandvideogames.com...ut-is-it-real/

此篇文章於 01-27-11 07:34 PM 被 王小虎 編輯。
舊 01-27-11, 03:25 AM   #87
shodanng
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: 王小虎 查看文章
真係估唔到有co-op
但batman係單獨一人先有孤獨英雄感
有同伴都係羅賓同batgirl啦
點都輪唔到死敵小丑

小丑冇batman咁多高科技裝備
會唔會有其他優勢取代呢?

PC StarCraft 2:
Character Name: Dan, Character Code: 972

iOS Game Center
id: shodanng

add完我請揚聲你係邊位網友
因為唔想同邊位玩完都唔知
shodanng 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-11, 08:31 AM   #88
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: shodanng 查看文章
真係估唔到有co-op
點都輪唔到死敵小丑

打交時會用到batman特殊裝置, 主要係蝙蝠標, 鋼抓(拉敵人過來), 斗蓬(暈眩技). 連炸彈都極少用. 其他角色要有裝置出到呢d招其實唔難.

舊 01-27-11, 09:48 AM   #89
沙翁
Crazy Gamer

引用:
真係估唔到有co-op
點都輪唔到死敵小丑

其實段片只係用番哂上集joker d招...
不過見到bat同joker出合體技個感覺真係好怪

引用:
作者: wing 查看文章
打交時會用到batman特殊裝置, 主要係蝙蝠標, 鋼抓(拉敵人過來), 斗蓬(暈眩技). 連炸彈都極少用. 其他角色要有裝置出到呢d招其實唔難.
上集小丑正正就係冇咁多呢d招
舊 01-27-11, 11:35 AM   #90
Bzzz
Junior Member
~LA~

註冊日期: Jul 2006
co-op joker and batman!!

此篇文章於 01-27-11 11:36 AM 被 Bzzz 編輯。 原因: spell
Bzzz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-11, 12:28 PM   #91
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
有CO-OP
希望唔只joker 用
Catwoman ,Harley Quinn 應該都走唔甩呱

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-11, 01:32 PM   #92
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
其實上一集好唔好玩?難唔難白金?
有D興趣,睇下買唔買番上集嚟玩先.....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-11, 06:49 PM   #93
shodanng
Crazy Gamer

引用:
作者: GP03D 查看文章
基本爆機唔難
但要解哂謎語人既野就要花D時間同精神
我個時靠自己
搵到差最後一排會走既牙就搵哂所有謎語人既野
最後來回場境多次都搵唔到
最終頂唔順要上網睇攻略

Character Name: Dan, Character Code: 972

此篇文章於 01-27-11 06:51 PM 被 shodanng 編輯。
舊 01-27-11, 07:35 PM   #94
王小虎

段co-op trailer官方話係假的,話係fan made的。
http://www.computerandvideogames.com...ut-is-it-real/
舊 01-27-11, 10:24 PM   #95
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
好好玩! 仲有BATMAN既氣氛!!!!
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-11, 10:54 PM   #96
wing
格鬥低手

引用:
超好玩, 超乎合原著精神. 隻game一出, 外國好多傳媒話佢係史上最好玩/最高分的漫畫人物改編遊戲, 我覺得真係名符其實.

爆故事好易.
解o西謎語人的謎題都好易, 因為真正難的只有幾個, 而且game內可以執到地圖顯示所有未解謎題的位, 加埋youtube, 你實可以解o西.

但要達到全白金其實一 d都唔易, 因為challenge mode 其中有幾版係超變態, 要好冷靜先可以通版, 要絕少犯錯先可以超高分拿成就/盃.

舊 01-27-11, 11:12 PM   #97
now_loading
VanHelsing

上一集係PS3, XB360 機主都必玩的
而且好好玩的Super Hero game 真係冇乜幾何
舊 01-28-11, 12:52 AM   #98
shodanng
Crazy Gamer

引用:
作者: wing 查看文章
超好玩, 超乎合原著精神. 隻game一出, 外國好多傳媒話佢係史上最好玩/最高分的漫畫人物改編遊戲, 我覺得真係名符其實.

爆故事好易.
解o西謎語人的謎題都好易, 因為真正難的只有幾個, 而且game內可以執到地圖顯示所有未解謎題的位, 加埋youtube, 你實可以解o西.

但要達到全白金其實一 d都唔易, 因為challenge mode 其中有幾版係超變態, 要好冷靜先可以通版, 要絕少犯錯先可以超高分拿成就/盃.
因為真正難的只有幾個
加埋youtube, 你實可以解o西

其實你提呢兩點
已經等於難解哂謎語人既野
差一兩個都係解唔哂
個下先最慘
可能好多玩家最終唯有乖乖睇攻略

舊 01-28-11, 08:55 AM   #99
wing
格鬥低手

引用:
因為真正難的只有幾個
加埋youtube, 你實可以解o西

其實你提呢兩點
已經等於難解哂謎語人既野
差一兩個都係解唔哂
個下先最慘
可能好多玩家最終唯有乖乖睇攻略
no la....

就算唔睇攻略, 其實都並非真係咁難, 因為有地圖話你知未解的謎題係exactly邊度, 而真正唔易解的謎題, 我覺得真係只有某個chamber內收得好埋的一個spirit石碑. 我因為懶所以睇youtube, 但如果有心唔靠攻略, 俾d心機花d時間周圍撞其實唔係真係好難. 如果你都解o西謎題, 應該會明白我想講乜.

果d 咩freeflow 40 combos, perfect combo, 其實只要練習下, 再搵一版適合的關, 要拿到都唔難.

我認為真正難o既係challenge mode.... 果d打鬥.....或者你係高手可以輕易解決, 但我睇埋好多攻略同心得, 練左好耐試左無數次, 都輸在 shock ans awe (extreme) 呢版, 莫講話要拿到好成績了.

此篇文章於 01-28-11 09:01 AM 被 wing 編輯。
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-11, 10:31 AM   #100
沙翁
Crazy Gamer

希望今集story mode少d道風口就夠

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Batman - The Dark Knight Rises W!LL 電影版 974 12-10-16 10:09 PM
Batman Arkham Asylum [已售] imgahou 電視遊戲討論版 601 08-05-11 08:53 PM
2010 南非世界盃 討論區 泰利 國家隊討論區 8563 07-31-10 01:02 PM
[ETC] Grand Theft Auto: Harbour City Leaked 神祕人1號 電視遊戲討論版 3 04-01-09 08:45 PM
Batman: Arkham Asylum 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 3 12-17-08 02:48 AM

現在的時間是 12:15 PM

手機版 | APP版