Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 01-09-17, 05:49 PM   #1226
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
你地係咪誤會咗?
我係話今次打三國4無用幾萬円咁多
3.59我肯定幾萬啦
由手機版發出
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 05:53 PM   #1227
b_boy
↘呆~

引用:
作者: MR.CD-ROM 查看文章
如果玩幾年
一萬幾千唔出奇
但係佢只係旅行去日本幾日
你唔覺燒得太快
以前香港仲有3.5時我都係2~3個月1張IC
平均每日十場,一d都唔多
由手機版發出
舊 01-09-17, 06:10 PM   #1228
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: b_boy 查看文章
你地係咪誤會咗?
我係話今次打三國4無用幾萬円咁多
3.59我肯定幾萬啦
由手機版發出
的確誤會咗

leo講緊2~3代,b巨就跳咗去4代,好難唔誤會

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 09:22 PM   #1229
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
平均每日十場,一d都唔多
由手機版發出
每日十場都唔多
不過夜晚日本又真係除左去打機就無咩好做

引用:
作者: 風音 查看文章
數都數到
50張ic
每張入34次30蚊
都5皮啦
bgod你咁多ic點止50次
仲未計你買ic
我2代好似10張IC左右
3代最後睇番片就TOTAL約4700場... 仲未計買IC錢... 已經唔想計使左幾多
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 09:24 PM   #1230
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
過去左計黎無謂

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 01:47 AM   #1231
MR.CD-ROM
Game Master

註冊日期: Aug 2002
https://www.youtube.com/watch?v=n5C0Ao33TU8

雖然以前上位玩家都係勁
但睇得出太耐無打大家都生疏好多
破弓個擊破效果真係好誇

此篇文章於 01-10-17 01:51 AM 被 MR.CD-ROM 編輯。
MR.CD-ROM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 10:16 AM   #1232
b_boy
↘呆~

補充一下,由於香港未出,唔知set幾錢,我用番円計
隻game收費方面堅有進步,想平玩嘅可以200円第一場打傳,win咗後送果場免費改打全國,雖然只有一張卡,但負擔少好多。想衝全國同要卡玩多d deck可以下下200+300円必出3張卡唔理勝負衝上去
由手機版發出
舊 01-10-17, 12:30 PM   #1233
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
玩法未玩過唔講咁多

但今次周邊配套明顯好好 真係有做過功夫

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 10:46 PM   #1234
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
http://www.nicovideo.jp/watch/sm30408927

新加坡會唔會玩呢副?

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-17, 12:03 AM   #1235
MR.CD-ROM
Game Master

引用:
作者: stevenfan 查看文章
http://www.nicovideo.jp/watch/sm30408927

新加坡會唔會玩呢副?
DECK面點睇都係神速優勢
插槍太多仲有人地長時間痴埋一舊離間唔知點解唔用
舊 01-11-17, 08:41 AM   #1236
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
DECK面點睇都係神速優勢
插槍太多仲有人地長時間痴埋一舊離間唔知點解唔用
睇到對手爆susume就放棄左
幾條柵都仲係到...

有春華姐係手
王夫人根本係廃既

呢兩場幾有趣
https://youtu.be/rkS8g-zN8cI
https://youtu.be/n5C0Ao33TU8

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-17, 12:22 AM   #1237
MR.CD-ROM
Game Master

https://www.youtube.com/watch?v=Iyc1em2YrxQ
攻城…亂戰都打到城,乜有D咁既野
舊 01-12-17, 08:37 AM   #1238
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
https://www.youtube.com/watch?v=Iyc1em2YrxQ
攻城…亂戰都打到城,乜有D咁既野
将器效果
你見D 白血王異
12知郭加...

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-17, 08:48 AM   #1239
b_boy
↘呆~

攻城術,突攻龐德有
比人磨住都可以慢慢加攻城bar
由手機版發出
舊 01-12-17, 03:51 PM   #1240
GUSTAV
The One
poor

抽將器也是可以的

舊 01-13-17, 01:04 AM   #1241
MR.CD-ROM
Game Master

https://www.youtube.com/watch?v=uPrlJCjUDCc
神速神速神速
舊 01-13-17, 03:00 PM   #1242
GUSTAV
The One
poor

引用:
見綠色打神速都係車輪攻勢一波流多

舊 01-13-17, 04:55 PM   #1243
MR.CD-ROM
Game Master

真紅好似係三代RANKER?唔記得
不過真係好冷靜,完全係馬單範本
舊 01-13-17, 05:02 PM   #1244
MR.CD-ROM
Game Master

https://www.youtube.com/watch?v=IYLSJ0PkjCk
https://www.youtube.com/watch?v=ziVRye-utJI
雷帝キター
舊 01-14-17, 11:32 AM   #1245
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
渣比都仲係咁壓倒性
由手機版發出
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-17, 01:34 PM   #1246
b_boy
↘呆~

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
見綠色打神速都係車輪攻勢一波流多
睇咩腳, 無加速槍OR 白銀
隨隨便過半場去打城太危險

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
舊 01-18-17, 12:21 AM   #1247
MR.CD-ROM
Game Master

https://www.youtube.com/watch?v=20UvR6LmUJk
趙雲4士氣成10C真係好過份…
舊 01-18-17, 01:29 AM   #1248
b_boy
↘呆~

引用:
https://www.youtube.com/watch?v=20UvR6LmUJk
趙雲4士氣成10C真係好過份…
2隻2cost 神速都係6知, 時間一樣啦, 但趙雲有速軍將器, 開神速就會明顯快過徐晃
lee 代勁多單體強化計長時間啦, 2知蹋頓個計都9C
睇番WIKI, 好多單體強化差不多有10C, 明顯LEE個VER唔想一街都係號令_推

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財

此篇文章於 01-18-17 11:16 AM 被 b_boy 編輯。
舊 01-18-17, 03:19 PM   #1249
MR.CD-ROM
Game Master

引用:
2隻2cost 神速都係6知, 時間一樣啦, 但趙雲有速軍將器, 開神速就會明顯快過徐晃
lee 代勁多單體強化計長時間啦, 2知蹋頓個計都9C
睇番WIKI, 好多單體強化差不多有10C, 明顯LEE個VER唔想一街都係號令_推
就咁睇片D人打WARA多過乜
舊 01-19-17, 08:07 PM   #1250
MR.CD-ROM
Game Master

https://www.youtube.com/watch?v=wW8W9TISoLs

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 10:22 AM

手機版 | APP版