Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 08-21-13, 11:07 AM   #1
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>

チーム名:GAF
総人数:??人
チームBOX参加人数:?人
チームランク:小隊
PW:【gaf00】

上代:http://www.gaforum.org/showthread.php?t=229652
官方網站: http://www.sangokushi-taisen.com
演武場: http://enbujyo.3594t.com/
三国志大戦 wiki: http://www.wikihouse.com/sangokushi
頂上対決@youtube: http://www.youtube.com/ohtamasato

GAF Youtube 集:
http://www.youtube.com/user/normexpert
http://www.youtube.com/user/ilovecardcaptor
http://www.youtube.com/user/iamleoluk
http://www.youtube.com/user/maxwaver89

此篇文章於 02-04-16 04:12 PM 被 b_boy 編輯。
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 11:44 AM   #2
abingo
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
http://www.nicovideo.jp/watch/sm21632512

天帝ex月姬片
月姬仍然係使用率no.2

睇番官網ranking
沙比正式復活

舊 08-21-13, 11:46 AM   #3
b_boy
↘呆~

引用:
作者: abingo 查看文章
http://www.nicovideo.jp/watch/sm21632512

天帝ex月姬片

睇番官網ranking
沙比正式復活
佢都係間中LOGIN下咋?

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
舊 08-21-13, 11:48 AM   #4
abingo

註冊日期: Feb 2012
引用:
作者: b_boy 查看文章
佢都係間中LOGIN下咋?
睇下聽日有無升証就知

舊 08-21-13, 02:29 PM   #5
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
終於有新post w

btw, 9月1日起減價, $20 三場唔出咭
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 02:31 PM   #6
b_boy
↘呆~

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
終於有新post w

詳細消息來源, 比FAKE咗2次
& 唔係15

淯底可保一世平安
舊 08-21-13, 02:33 PM   #7
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
希望真啦
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 02:53 PM   #8
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
終於有新post w

全世界?a
20蚊可以一戰

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 06:47 PM   #9
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
終於有新post w

上星期仲見有新手加入

其實可唔可以四部機中,留一部「可出咭」。

舊 08-21-13, 06:50 PM   #10
風音
The One

引用:
作者: 44264 查看文章
  上星期仲見有新手加入

其實可唔可以四部機中,留一部「可出咭」。
呢隻game d卡要1張仲要黎磨姐
老實去買好過啦sosad

以後d阿姐唔使執垃圾同入卡一定好開心

⊃天⊂
舊 08-21-13, 08:24 PM   #11
Crazy Gamer

引用:
作者: 風音 查看文章
呢隻game d卡要1張仲要黎磨姐
老實去買好過啦sosad

以後d阿姐唔使執垃圾同入卡一定好開心
  機舖都唔出咭時,何來貨源。

LE/SR/R或者有存貨,UC/C呢?

到時連UC/C都要比錢買,SOSAD。

[發夢]如果打完三局之後,可以入多$5出三張咭就好了。[/發夢]

此篇文章於 08-21-13 08:43 PM 被 44264 編輯。
44264 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 11:05 PM   #12
6eo
美波様!

我五蚊賣3張未開封白咭比你丫

其實如果真係要白咭問人都好易有
真係冇咪去買囉
不過我都覺得留一部出咭有好處既, 但機舖sega都唔會理你wwww

此篇文章於 08-21-13 11:13 PM 被 6eo 編輯。
舊 08-21-13, 11:15 PM   #13
風音
The One

引用:
  機舖都唔出咭時,何來貨源。

LE/SR/R或者有存貨,UC/C呢?

到時連UC/C都要比錢買,SOSAD。

[發夢]如果打完三局之後,可以入多$5出三張咭就好了。[/發夢]

uc/c要俾錢買有咩咁出奇姐?
你俾5蚊我賣俾你啦www
仲有得揀添啊
重點係幾蚊買1張用一世都仲可以
你抽到2046都未必抽到你要既野sosad

⊃天⊂
舊 08-22-13, 12:32 AM   #14
Crazy Gamer

引用:

真係冇咪去買囉
不過我都覺得留一部出咭有好處既, 但機舖sega都唔會理你wwww

引用:

真係冇咪去買囉
  「NO,THANK YOU!」冇包括 SR/LE 可能性o既冇興趣(你話有我都唔信)。

可唔可以比多一兩個月,搞活動送埋5張新EX先停出咭。

舊 08-22-13, 12:44 AM   #15
aubreycty

註冊日期: Jul 2012
唔知點解, 雖然(即將)減價了, 但無card 出, 有d 失落

可能抽card 本身也是一種娛樂, haha~

my youtube channel: http://www.youtube.com/user/aubreycty1984?feature=mhee
aubreycty 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-13, 01:30 AM   #16
Stevesteve

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: aubreycty 查看文章
唔知點解, 雖然(即將)減價了, 但無card 出, 有d 失落

可能抽card 本身也是一種娛樂, haha~
抽卡係娛樂, 但要俾額外錢就咪啦.

新手肯開口其實無乜問題, 問到我有都俾, 反正我無興趣儲卡; 但玩開的有心理準備即係要做卡protection, 因為無卡出的話 白卡都會變rare, 繼續0.03套都無個, 遲早用完d stock

舊 08-22-13, 01:33 AM   #17
Stevesteve

引用:
  「NO,THANK YOU!」冇包括 SR/LE 可能性o既冇興趣(你話有我都唔信)。

可唔可以比多一兩個月,搞活動送埋5張新EX先停出咭。
其實玩心理啫, 你估一張卡頂到$10?
根本照出卡睇唔出佢會點蝕或增加成本, 一刀切新仔想入來玩條毛咩, 卡都無出.

舊 08-22-13, 10:44 AM   #18
b_boy
↘呆~

真係減價的話, 攪次聚啦

淯底可保一世平安
舊 08-22-13, 11:17 AM   #19
Stevesteve

引用:
https://www.facebook.com/groups/179541415546500/

減價常遠, 先入去同巨巨打氣把啦.

(修改了)

此篇文章於 08-22-13 11:25 AM 被 Stevesteve 編輯。
Stevesteve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-13, 11:20 AM   #20
b_boy
↘呆~

下? 佢唔係去旺角打咩

淯底可保一世平安
舊 08-22-13, 11:25 AM   #21
Stevesteve

引用:
下? 佢唔係去旺角打咩
係喎,..剛剛入group睇post錯了
係北角抽, 旺角sg打先啱

話時話唔見橙神洗版, 我諗係比人black list了唔俾佢入group; 澳門個版已變成橙神論檀.

此篇文章於 08-22-13 11:28 AM 被 Stevesteve 編輯。
Stevesteve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-13, 11:37 AM   #22
6eo
美波様!

引用:
講左幾十次啦
次次都冇人理我之嘛

引用:
作者: Stevesteve 查看文章
係喎,..剛剛入group睇post錯了
係北角抽, 旺角sg打先啱

話時話唔見橙神洗版, 我諗係比人black list了唔俾佢入group; 澳門個版已變成橙神論檀.
唔會有人比佢入GP啦

澳門個邊算吧啦, 得橙神同個幾個控線高手, 見到有人出POST都費時浪費時間睇
舊 08-22-13, 11:57 AM   #23
b_boy
↘呆~

引用:
講左幾十次啦
次次都冇人理我之嘛

唔會有人比佢入GP啦

澳門個邊算吧啦, 得橙神同個幾個控線高手, 見到有人出POST都費時浪費時間睇
因為之前都減唔成, 點應

淯底可保一世平安
舊 08-22-13, 04:28 PM   #24
6eo
美波様!

我指搞聚
舊 08-22-13, 04:34 PM   #25
b_boy
↘呆~

引用:
我指搞聚
減價後先有動力搞聚, 至少20蚊可以打2次店內吸引力大增

淯底可保一世平安

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 04:45 PM

手機版 | APP版