Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-10-12, 09:08 AM   #1
alucardp
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2011
三國志大戰討論區 Vol.50

チーム名:GAF

総人数:15人
チームBOX参加人数:6人
チームランク:連隊
PW:【gaf00】

上代:http://gaforum.org/showthread.php?t=221870
官方網站: http://www.sangokushi-taisen.com
演武場: http://enbujyo.3594t.com/
三国志大戦 wiki: http://www.wikihouse.com/sangokushi
頂上対決@youtube: http://www.youtube.com/ohtamasato

GAF Youtube 集:
http://www.youtube.com/user/normexpert
http://www.youtube.com/user/ilovecardcaptor
http://www.youtube.com/user/iamleoluk

星期日都要早起身返工...
搶千開新post知已經vol.50!
會唔會搞番個網聚賀賀佢呢 -3-

舊 06-10-12, 09:38 AM   #2
swaggerpuipui
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2011
沙化沙化先---No . 1

swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 11:15 AM   #3
Chitose1987
God of Gamer
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
一陣2點落康寧表演下
我都未打過呢個大會…咩deck多?
尋日打好多漢4

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 11:56 AM   #4
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 鬼東東 查看文章
仲要第—次打反計好好玩,被人反得多,依家要玩下w

大大、我都唔識你,咁都要抽?
鬼哥水井…

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 12:27 PM   #5
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
大會紅色打咩好?
無軍糧想打番d
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 12:29 PM   #6
鬼東東
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDanthony_tung99
引用:
作者: LR猫 查看文章
鬼哥水井…
個果人好似霸王都未?
如果有時間係到抽我水,不如快D玩完輪、企得穩、先再發表佢ge理論和抽我水w
貓、小說〉.〈"

此篇文章於 06-10-12 01:21 PM 被 鬼東東 編輯。
鬼東東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 12:35 PM   #7
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
個個人好似霸王都未?
如果係到抽我水,不如快D玩完輪、企得穩、先再發表佢ge理論,抽我水w
貓、小說〉.〈"
我都要加速世界
電波女唔睇喇還返晒比你算

鏟手遊保平安
舊 06-10-12, 01:20 PM   #8
鬼東東
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDanthony_tung99
引用:
我都要加速世界
電波女唔睇喇還返晒比你算
我反而覺得電波女好d,加速世界d人好細個.....@.@""""
鬼東東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 02:23 PM   #9
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
我反而覺得電波女好d,加速世界d人好細個.....@.@""""
電波女個翻譯譯到啲嘢一舊舊睇得好痛苦

魔靈娘可以唔可以換咗頭像佢
係街上網啲人望到又識嘅會以為我係街唔知睇緊啲乜甜網

鏟手遊保平安
舊 06-10-12, 02:30 PM   #10
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
我一開始都唔知佢個頭像係咩黎…

今晚有冇局?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 02:45 PM   #11
石原夏織

我出緊去打大會
舊 06-10-12, 02:46 PM   #12
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
我一開始都唔知佢個頭像係咩黎…

今晚有冇局?
////where

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 03:00 PM   #13
石原夏織

我去apm打二手先
舊 06-10-12, 03:00 PM   #14
GUSTAV
The One
poor

Why amp

舊 06-10-12, 03:02 PM   #15
石原夏織

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
Why amp
怕無位。。我要j軍糧
舊 06-10-12, 03:08 PM   #16
石原夏織

打完過黎揾你地咪得囉Leo哥又唔知去邊表演
舊 06-10-12, 03:15 PM   #17
GUSTAV
The One
poor

咁leo 巨巨去邊

舊 06-10-12, 03:51 PM   #18
swaggerpuipui

註冊日期: Nov 2011
今日打左六場大會,用無血,虎髭,有3勝已很開心,如果自己留神D,應該有4勝。

swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 04:27 PM   #19
6eo
美波様!

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
咁leo 巨巨去邊
睇你頭
舊 06-10-12, 04:31 PM   #20
GUSTAV
The One
poor

mksg b

舊 06-10-12, 04:42 PM   #21
6eo
美波様!

ok, 6點前到
舊 06-10-12, 04:51 PM   #22
寫輪眼
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 画伯 查看文章
大會紅色打咩好?
無軍糧想打番d
skip左兩次大會之後......

一唔記得帶大會deck,二唔記得大會要打5場先有3000糧,
求其打兩舖閃左,同軍糧無緣鳥
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 05:16 PM   #23
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
睇你頭
卡啊

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 06:20 PM   #24
石原夏織

引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
skip左兩次大會之後......

一唔記得帶大會deck,二唔記得大會要打5場先有3000糧,
求其打兩舖閃左,同軍糧無緣鳥
我打咁耐好似打過二三次大會www我全國多
舊 06-10-12, 06:42 PM   #25
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
電波女個翻譯譯到啲嘢一舊舊睇得好痛苦

魔靈娘可以唔可以換咗頭像佢
係街上網啲人望到又識嘅會以為我係街唔知睇緊啲乜甜網
都引退左啦,無人會識我
識既都係老手~吾怕

紅天王又話黎康寧睇鬼哥表演

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM
三國志大戰討論區 Vol.L(實第45回) b_boy 街機心得交流討論區 1003 04-03-12 11:11 AM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM

現在的時間是 05:42 PM

手機版 | APP版