Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-29-11, 09:57 PM   #51
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
moto上年的產能根本應付唔到nexus既訂單
係今年加多左個天津既工場先叫好少少..

droid 1, droid X係美國都唔知供不應求左幾耐
X&Y 目前離線  
舊 06-29-11, 10:12 PM   #52
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
不過就算MOTO有親生仔
都應該唔會有CT
但冇CT要MOTO做乜

舊 06-29-11, 10:22 PM   #53
破戒僧
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
作者: 神龍 查看文章
現在間間大廠都出android tab, 係得lg影都無
估nexus tab會係lg拍板
之前傳係Toshiba...

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線  
舊 06-29-11, 10:28 PM   #54
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: 破戒僧 查看文章
之前傳係Toshiba...
佢家下都有出喇,
唔似手機, tab唔係大市場, 大廠都係一部起兩部止
唔會出多部"自隊"掛

舊 06-29-11, 10:29 PM   #55
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: メソウサ 查看文章
不過就算MOTO有親生仔
都應該唔會有CT
但冇CT要MOTO做乜
佢家下個ct愈嚟愈雞, 就嚟變成"有ct都唔要moto"喇

舊 06-29-11, 10:32 PM   #56
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
有冇人係咁?
石原夏織 目前離線  
舊 06-29-11, 10:36 PM   #57
X&Y
Game Master

Nintendo Switch ID5965-4236-9786
引用:
用緊moto隻骨傳導bt handfree
(隻handfree有三收音咪CT+ mode同骨傳導mode, 比較之下個CT+真係不外如是)

依家我連samsung captivate的糞通話音質都覺得無所謂了
X&Y 目前離線  
舊 06-29-11, 10:38 PM   #58
神龍
↘大家比d掌聲

佢d bt重係掂的
但android 入面嘅ct真係每況愈下

舊 06-29-11, 10:58 PM   #59
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
Toshiba,好耐之前見過份PRICELIST
見到他個價,分明不願做劈價清死貨

舊 06-30-11, 01:20 AM   #60
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: X&Y 查看文章
btw, 岩岩收到google music beta既invitation
upload晒我電腦d歌起碼要兩日(7千幾首, flac佢有排轉)
google music係咪只可以用係Android上,
upload之後其他好似ios,window etc用唔用到ga?

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線  
舊 06-30-11, 05:54 AM   #61
K.LIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
Arc, neo & play also ok~

Panorama beta for X10 改到Arc上囉~~~
K.LIFE 目前離線  
舊 06-30-11, 07:56 AM   #62
X&Y
Game Master

引用:
作者: delta 查看文章
google music係咪只可以用係Android上,
upload之後其他好似ios,window etc用唔用到ga?
android tablet同android phone有native apps用,
可以將最近播既歌cache左offline播都得

WINDOWS, MAC OSX, LINUX等只要你個browser support html5就得了
(我windows下opera, chrome, firefox都用到, ie無試)

iOS就唔知用唔用到browser版, native app就應該唔會有住.
X&Y 目前離線  
舊 06-30-11, 09:56 AM   #63
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
咁爛船都有三斤釘

舊 06-30-11, 02:48 PM   #64
神龍
↘大家比d掌聲

台灣個邊嘈到拆晒天, 好精彩

舊 06-30-11, 05:14 PM   #65
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
有無人知GS2點改佢個漸大鈴聲?
好唔慣....好易就miss左D無耐性既Call....

引用:
台灣個邊嘈到拆晒天, 好精彩
Google唔可能會讓步...因為佢讓步的話...全世界都會插佢

此篇文章於 06-30-11 05:32 PM 被 teamkiller 編輯。
teamkiller 目前離線  
舊 06-30-11, 05:38 PM   #66
神龍
↘大家比d掌聲

google 第一下咩都唔講無通知就全部下架呢個做法我都覺得有問題
15min 亦太短

只係台灣政府要求有7日就更加智障咁je

舊 06-30-11, 06:16 PM   #67
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
google一向係咁喎,講唔掂數咪一拍兩散lor,佢之前中國審查都係啦,佢連中國都唔怕會怕台灣?
真係諗多左
由手機版發出
teamkiller 目前離線  
舊 06-30-11, 07:18 PM   #68
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: STUDIO KONG 查看文章
冇根
由手機版發出
J+1 目前離線  
舊 06-30-11, 07:22 PM   #69
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: teamkiller 查看文章
google一向係咁喎,講唔掂數咪一拍兩散lor,佢之前中國審查都係啦,佢連中國都唔怕會怕台灣?
真係諗多左
由手機版發出
一向係咁唔等於好喎
咩都唔怕都唔等於咩都正確

表達睇法邊有諗唔諗多

舊 06-30-11, 07:37 PM   #70
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
不過如果台灣個邊上web版market又買唔買到apps 呢?
(我未試過用web版)
暉暉816 目前離線  
舊 06-30-11, 07:41 PM   #71
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
http://news.cnyes.com/content/201106...6NV6RQ0M.shtml

每日新啟用Android設備衝破50萬 成長速度創新高

鉅亨網編譯張正芊 綜合外電  2011-06-29 10:00:07

Google (GOOG-US) 行動事業副總裁 Andy Rubin 周二 (28 日) 於推特 (Twitter) 上發文宣布,每天新啟用的 Android 作業系統設備數量,已超越 50 萬份。

Rubin 並補充,換算為 Android 系統每周啟用成長速度,已達 4.4%。根據《GigaOM》報導,5 月份 Android 每日新啟用數量,已由一年前的 10 萬躍增至 40 萬。換句話說,Android 目前成長速度達到空前新高。
《PCWorld》試圖列舉 Android 強勁成長的原因。首先,由於美國通訊服務巨擘 AT&T (T-US) 不再享有獨家代理販售蘋果 (Apple)(AAPL-US) iPhone 的權利,便頓時積極擁抱 Android 手機,推出包括像摩托羅拉 (Motorola)(MOT-US) 的 Atrix 4G 及宏達電 (HTC)(2498-TW) 的 Inspire 4G 等新一代通訊手機,並預告今年將推出十幾款 Android 手機及平板電腦。
其次可能受到 Android 平板電腦投入市場加持。雖然 Android 平板銷售情況,令部分製造商失望;但市場上仍有摩托、三星 (Samsung)(005930-KR)、LG (樂金)(066570-KR)、宏碁 (Acer)(2353-TW) 及華碩 (Asus)(2357-TW) 等眾多品牌推出 Android Honeycomb 平板,對其擴張不無小補。
最後還是回歸到智慧手機的整體強勁成長趨勢。市場研究機構 Gartner 指出,今年第 1 季智慧手機銷售大增 85%,且 Android 手機搶下最大市占。在智慧手機普及率持續上升的情況下,所有作業系統也將受惠成長,包括 Android。

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線  
舊 06-30-11, 08:14 PM   #72
神龍
↘大家比d掌聲

呢個數好似係有水份既
包左換rom再啟動個d

舊 06-30-11, 09:05 PM   #73
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
即時下架係一種下馬威

有時有些行為同一些舉動係象徵的意義

google做得好呀,對智障的人,有時係有些激進的舉動

舊 07-01-11, 11:21 AM   #74
神龍
↘大家比d掌聲

http://www.droid-life.com/2011/06/30...nt/#more-38711

droid 3都係gsm cdma雙用機
唔洗買中國版喇

舊 07-01-11, 07:16 PM   #75
X&Y
Game Master

引用:
http://www.droid-life.com/2011/06/30...nt/#more-38711

droid 3都係gsm cdma雙用機
唔洗買中國版喇
confirm左1g ram定512mb ram未?
X&Y 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Android 系統/手提 討論區 (二) KTN 手機平板遊戲討論版 1001 06-23-11 09:12 PM
Android 系統/手提 討論區 (小蜜蜂..嗡嗡嗡...)((阿波羅雪糕特約.....)) 亍 ◣ 手機平板遊戲討論版 1011 02-26-11 07:00 PM
Google Android: the Gphone mobile OS riceball 手機資訊/電腦軟硬討論 30 10-10-08 05:24 PM
砌部機打(亂),唔知用咩平板好 京一 手機資訊/電腦軟硬討論 1 10-19-05 08:12 PM
平板電腦 Wtak 手機資訊/電腦軟硬討論 4 04-13-03 02:28 AM

現在的時間是 12:29 PM

手機版 | APP版