Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 01-03-14, 03:35 AM   #401
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
Full tune Zonda R 09" 1128ps

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-14, 01:05 PM   #402
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
15th Anniversary Cars Super Lap Round 3: Circuit de Spa-Francorchamps
好難玩吓… 2:15先有金…自己用15迴年版GTR勉強先跑到2:24
又要適應番15週年版Huayra的操控先得 ~_~||

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>

此篇文章於 01-06-14 03:32 PM 被 Irwin 編輯。
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-14, 04:35 PM   #403
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: Irwin 查看文章
15th Anniversary Cars Super Lap Round 3: Circuit de Spa-Francorchamps
好難玩吓… 2:15先有金…自己用15迴年版GTR勉強先跑到2:24
又要適應番15迴年版Huayra的操控先得 ~_~||
我用15週年版R18,3次搞掂

少女時代,
F1 2024討論區
舊 01-03-14, 04:37 PM   #404
ALEX CHOW
AUDI SPORT

原來拎左登入獎勵後要手動save先得

少女時代,
F1 2024討論區
舊 01-03-14, 07:08 PM   #405
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
引用:
你用錯車姐,車胎都係用racing hard?

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-14, 08:15 PM   #406
NEMESIS
Junior Member

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: HONDA 查看文章
Full tune Zonda R 09" 1128ps
想問重量幾重?? 幾多PP ??
我都想改
NEMESIS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-14, 08:40 PM   #407
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: NEMESIS 查看文章
想問重量幾重?? 幾多PP ??
我都想改
1070kg 683PP左右

少女時代,
F1 2024討論區
舊 01-03-14, 10:59 PM   #408
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
引用:
step 3 turbo?
15周年版huayra 未改果陣出彎前都唔敢盡油...
唔知係咪因為扭力太大問題

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-14, 11:14 PM   #409
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
去唔到2:17以內已經Foul好大

引用:
我用15週年版R18,3次搞掂
太慢啦,呢架起碼要2:13

此篇文章於 01-03-14 11:27 PM 被 TCS_disable 編輯。
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-14, 11:18 PM   #410
NEMESIS
Junior Member

註冊日期: Sep 2007
引用:
都好輕喎~改得過
NEMESIS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-14, 11:49 PM   #411
TCS_disable
我有車車~

嗯.... Spa 一 Take 2:09.709 (未校好gearing)

我相信我極限去到2:07以內

此篇文章於 01-04-14 12:40 AM 被 TCS_disable 編輯。
舊 01-04-14, 12:48 AM   #412
Irwin
愛.ROCK.友

引用:
作者: 肥陸行鳥 查看文章
你用錯車姐,車胎都係用racing hard?
我全部車都係自己未改/TUNE過

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
用左自己架15週年版Huayra(又係自己未改/TUNE過)去跑
而家暫時有2:19,但我估自己應該去到2:16-17
因為係最後S彎前的高速彎後的直路成日無端端同我跣軚 (但個轆都無橙/紅到…又唔係上膊…唔明點解…)
2:19個時間係條直路果度打左個360度救車但失左速再跑…

引用:
作者: 肥陸行鳥 查看文章
step 3 turbo?
15周年版huayra 未改果陣出彎前都唔敢盡油...
唔知係咪因為扭力太大問題
原來改得架?

此篇文章於 01-06-14 03:31 PM 被 Irwin 編輯。
舊 01-04-14, 02:21 AM   #413
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
HSV 2:06:9

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-14, 02:33 AM   #414
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:

太慢啦,呢架起碼要2:13
金左就得啦

引用:
嗯.... Spa 一 Take 2:09.709 (未校好gearing)

我相信我極限去到2:07以內
引用:
作者: Viper II 查看文章
HSV 2:06:9
我情何以愖.........

少女時代,
F1 2024討論區
舊 01-04-14, 09:52 AM   #415
TCS_disable
我有車車~

R18個Downforce需求我摸到底嘅話,應該快到更多(因為去唔到300km/h)
舊 01-05-14, 04:04 PM   #416
Viper II
↘みもりんっ

XBox Live GamertagViper II DNA
R18 2:05

舊 01-05-14, 04:36 PM   #417
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: Viper II 查看文章
R18 2:05
2:05

少女時代,
F1 2024討論區
舊 01-06-14, 03:29 PM   #418
Irwin
愛.ROCK.友

15週年第三回戰,佢限制係631PP以下攪到差唔多唔改得架Huayra咁滯…
而家改左SUSPENSION先跑到2:16:3X,不過已經見到自己可以跑到入2:15的改善地方
但仲未望到自己入2:14的進步位置係邊… ==||

呢個MISSION的的金獎品係顏色定係車? 如果係顏色我可能由得佢算了…

舊 01-06-14, 05:08 PM   #419
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
15週年第三回戰,佢限制係631PP以下攪到差唔多唔改得架Huayra咁滯…
而家改左SUSPENSION先跑到2:16:3X,不過已經見到自己可以跑到入2:15的改善地方

呢個MISSION的的金獎品係顏色定係車? 如果係顏色我可能由得佢算了…
顏色

少女時代,
F1 2024討論區
舊 01-06-14, 05:41 PM   #420
Irwin
愛.ROCK.友

引用:
顏色

咁到期限就算拎唔到都無咁心UP…

舊 01-06-14, 06:27 PM   #421
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:

咁到期限就算拎唔到都無咁心UP…
我只要獎金

少女時代,
F1 2024討論區
舊 01-06-14, 06:34 PM   #422
HIM

PSN  IDhim927
引用:

唔試下用第二架車?

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-14, 09:01 PM   #423
Irwin
愛.ROCK.友

引用:
作者: HIM 查看文章
唔試下用第二架車?
我用過15週年GTR啦,時間仲差。
反正EVENT月尾先完,慢慢練囉。

舊 01-07-14, 01:21 AM   #424
HIM

PSN  IDhim927
引用:
我用過15週年GTR啦,時間仲差。
反正EVENT月尾先完,慢慢練囉。
我開頭用HUAYRA唔掂, 改用R18就金到

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-14, 01:27 AM   #425
Viper II
↘みもりんっ

用D downforce大D 馬力細D既車易過D
HSV啦

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] [PSVR] Gran Turismo Sport︱2024年1月31日關閉線上服務 安安 電視遊戲討論版 1000 01-31-24 07:01 PM
[PS3] Gran Turismo 5 Spec 2.17【技術心得研究所討論區】DLC 可以再install TCS_disable 攻略及心得交流區 860 07-22-14 12:35 AM
[PS3] Gran Turismo 5 Spec 2.09【技術心得研究所討論區②】 TCS_disable 攻略及心得交流區 1003 01-15-13 12:50 PM
[PS3] Gran Turismo 5 Spec 2.05【技術心得研究所討論區】 TCS_disable 攻略及心得交流區 1012 03-25-12 02:57 AM
[PS3] Gran Turismo 5 Prologue Spec II (日版 Spec III)討論區 - Starting Grid. KUTAR# 攻略及心得交流區 193 09-18-09 06:40 AM

現在的時間是 12:17 AM

手機版 | APP版