Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-18-05, 07:03 AM   #201
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: nerv173
拿度尼都輸左兩次, 我有興趣今集作d咩新敵人出黎
真係最後對巴西的話 拿度顛勞

舊 12-28-05, 12:40 PM   #202
艾莉娜
Ultimate Gamer
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
足球小將 GOLDEN-23

有無人有睇

一開波友誼賽,德國對日本,德國2比0領先,呢期開始D人名都叫好D,有簡尼,波歷克,不過個多蒙特的舒韋爾迪加布蘭唔知是誰,起初以為佢係舒韋恩史迪加,但佢係打拜仁喎
泰來+志偉雙人射球射爆簡尼隻手而入,梅拿入替簡尼,日向係最後15分鐘被換入,射出雷射,無交代之下2比2

此篇文章於 12-28-05 08:09 PM 被 艾莉娜 編輯。
艾莉娜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-05, 12:46 PM   #203
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
過兩期日本踢世界盃喇, 會唔會一踢又踢過2008呢

屍單仲響祖記
個杜林九呎高

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-05, 12:51 PM   #204
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
邊度有得睇 ????

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-05, 12:52 PM   #205
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

引用:
作者: marspeople
過兩期日本踢世界盃喇, 會唔會一踢又踢過2008呢

屍單仲響祖記
個杜林九呎高
C單果時在祖記是02的計定,但呢個都有提過06世界盃,我諗C單應該去左皇馬啦

舊 12-28-05, 12:53 PM   #206
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

引用:
作者: Misaki Taro
邊度有得睇 ????
第04/05期EXAM(即今期)

舊 12-28-05, 12:53 PM   #207
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: Misaki Taro
邊度有得睇 ????
exam

慢了....

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-05, 01:28 PM   #208
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: 艾莉娜
泰來+志偉一個隻人射球射爆簡尼隻手而入
雙人射球 已經神 而家又進化到可以傷手~~咁差不多係一個必入射球

舊 12-28-05, 04:27 PM   #209
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
有無人有睇

一開波友誼賽,德國對日本,德國2比0領先,呢期開始D人名都叫好D,有簡尼,波歷克,不過個多蒙特的舒韋爾迪加布蘭唔知是誰,起初以為佢係舒韋恩史迪加,但佢係打拜仁喎
泰來+志偉一個隻人射球射爆簡尼隻手而入,梅拿入替簡尼,日向係最後15分鐘被換入,射出雷射,無交代之下2比2

邊個黎
未聽過多蒙特有呢一號人物..

係咪高橋原創架..
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-05, 07:39 PM   #210
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

引用:
作者: 暴走蟹
邊個黎
未聽過多蒙特有呢一號人物..

係咪高橋原創架..
唔知呀~可能係佢原創掛,我起初都有想個係古蘭爾,但佢依家都係打史浩克零四,以前就史特加,所以唔知呢個多蒙特球員是誰

舊 12-28-05, 09:19 PM   #211
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
打世界盃前, 主角們要先踢奥運, 係咪先前雅典果個開始?
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-05, 09:22 PM   #212
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
引用:
作者: 泰利
打世界盃前, 主角們要先踢贏B, 係咪先前雅典果個開始?
故事一開頭就已經係2006年,應該唔係雅典.

舊 12-28-05, 10:40 PM   #213
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
天呀!唔係掛.
戴志偉幾時致肯係球場暴斃呀

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-06, 02:04 PM   #214
Funny
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Bleed Saga
exam

慢了....
咁邊度快呀???
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-06, 02:54 PM   #215
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
這是under23來的
吉良教練都有得上位orz
日本隊加左兩個新人,咁就將個訓練營拖左幾話

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-06, 05:44 PM   #216
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

引用:
作者: sugihara
這是under23來的
吉良教練都有得上位orz
日本隊加左兩個新人,咁就將個訓練營拖左幾話
呢次有無弓倉宣之?係咪又話佢超齡?
引用:
作者: Funny
咁邊度快呀???
佢呢個意思只係話出Post慢過我者

此篇文章於 01-02-06 07:26 PM 被 艾莉娜 編輯。
艾莉娜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-06, 06:58 PM   #217
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
簡尼俾人射爆手=.=

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-06, 08:36 PM   #218
Bleed Saga
Free Lance

引用:
呢次有無弓倉宣之?係咪又話佢超齡?

佢呢個意思只係話出Post慢過我者
對對對
最快當然看jump或網上日文版

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼

此篇文章於 01-02-06 08:41 PM 被 Bleed Saga 編輯。
舊 01-02-06, 09:04 PM   #219
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
有RJ7
u23有超齡名額

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-06, 09:15 PM   #220
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
套野畫咁多年都仲係死唔斷氣.....
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-06, 10:54 PM   #221
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
有朋友俾左條link我~可以睇到第12回(日文)
日本隊又多兩個隱藏人~好勁(現階段 )
兩條友玩殘左花輪兄弟~早田~次滕~仲射入埋健威
仲用左頗多篇幅講德仔踢U19~唔知有乜伏線

含內容~不喜勿看

舊 01-03-06, 08:42 AM   #222
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 蒲公英
有朋友俾左條link我~可以睇到第12回(日文)
...........~唔知有乜伏線.
含內容~不喜勿看
上次夠用左好多篇幅講小志強由甲組跌落丙組啦, 後尾又係乜事都無發生 (以為佢又會有乜奇遇練成新絕招之類).

無架, 而家足小根本無編排可言.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 09:12 AM   #223
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: 蒲公英
唔知有乜伏線
為佢下次出外傳鋪路

新果兩件來自何方

舊 01-03-06, 10:03 AM   #224
Bleed Saga
Free Lance

引用:
作者: 小草
為佢下次出外傳鋪路

新果兩件來自何方
以前某某高中的
好似因球隊實力不足而進軍國立失敗
前RJ7成員(初初RJ7係有11人)
二人進攻速度, 點契和個人技術暫時係不俗
防守則不敵立花兄弟

含劇情

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
舊 01-03-06, 10:06 AM   #225
Bleed Saga
Free Lance

引用:
作者: ahleung
上次夠用左好多篇幅講小志強由甲組跌落丙組啦, 後尾又係乜事都無發生 (以為佢又會有乜奇遇練成新絕招之類).

無架, 而家足小根本無編排可言.
GOLDEN23係ROAD TO 2002續篇
有講翼對完皇馬之後的聯賽
本人懷疑這裡有人抄久保喜晴

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鄭秀文~ La La La (CD+VCD) 第一版, 第二版: 已推出(合併topic" Sammi LaLaLa(正常版),未滿18歲唔買得!?" ) JACKY Neo Music UNIVERSE 25 04-21-04 12:03 AM
S.I.C. 討論區 死 (四)...就完la...新開始就到la... 愚零鬥武多 收藏品討論版 1007 03-31-04 09:07 PM
Sha la la la la 應該屬那類型咩歌?? macross7ra Neo Entertainment TREND 1 02-29-04 05:58 PM
點解呢個玩具site無la la唔work既?? Henry409 收藏品討論版 1 05-17-03 07:18 AM

現在的時間是 03:45 PM

手機版 | APP版