Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-14-12, 08:36 PM   #251
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
未必會出小真真啦出GSD HD好過啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 11:44 PM   #252
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: bomber 查看文章
果個裸體改動?
有傳話 公式解畫左 戈段解釋為
クルーゼと事後も正解、裸で寝てるだけも正解

真偽不明

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-12, 11:01 AM   #253
HM

註冊日期: May 2007
我是芺蕾派,但現在一整個慰安婦的樣子是怎麼一回事?
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-12, 12:10 PM   #254
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: kev00269270 查看文章

問題是...seedd設定路人是戰後才入學的(家人死光>去plant>入學不到10日...不可能吧)
估計seedd重置是有可能的...

而且這時候入學還隨時趕得及參加seed最終戰
問題係E家剛死光....戶口都未轉啦禁快入到學=.=

同埋個樣已係2年後的樣

引用:
作者: 平山深雪 查看文章
我是芺蕾派,但現在一整個慰安婦的樣子是怎麼一回事?
不流都係慰安婦=.=只係某人專用姐
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 09:28 PM   #255
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
曉之車ENDING畫唔錯

疤男都想分享埋一份?

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 09:50 AM   #256
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
曉之車ENDING畫唔錯

疤男都想分享埋一份?
SEED D+SEED總集 ENDING的成品
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 11:46 AM   #257
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
作者: ouki 查看文章
SEED D+SEED總集 ENDING的成品
好過一成不變先啦

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
舊 09-25-12, 09:21 PM   #258
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
BD銷量

*3 -- 10,078 10,078 *1 機動戦士ガンダムSEED HDリマスター Blu-ray Box 3

舊 09-26-12, 02:21 PM   #259
0lai0
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: money 查看文章
BD銷量

*3 -- 10,078 10,078 *1 機動戦士ガンダムSEED HDリマスター Blu-ray Box 3
望一望隔離age的銷量
0lai0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-12, 12:10 AM   #260
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 0lai0 查看文章
望一望隔離age的銷量

BD一各都唔係做小朋友
不過模型都好像山埃

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-12, 04:26 PM   #261
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
BD
10 -- *,266 12,265 *4 機動戦士ガンダムSEED HDリマスター Blu-ray BOX 3

舊 10-20-12, 01:29 AM   #262
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
冇事 原來係SP3既野-.-

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 10-20-12 01:58 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-12, 02:53 PM   #263
stevenfan
貧窮神附身

魔女正式完成洗腦

FULLY個張畫好像新加

舊 10-21-12, 10:57 PM   #264
EMILA
Insane Gamer

今集ed後果段新加?不過睇d畫又唔似係...
EMILA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-12, 12:05 AM   #265
stevenfan
貧窮神附身

19:02個張係新加

舊 11-03-12, 01:00 AM   #266
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

PSN  IDchownett
說好的IWSP呢?
3合1突擊呢??????

舊 11-03-12, 10:27 AM   #267
Slush

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: chow263 查看文章
說好的IWSP呢?
近排冇咩新畫都算,竟然連3合1 STRIKE 同IWSP 都唔出
我只能期待Providence 的新畫嗎?
Slush 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-12, 04:33 PM   #268
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: chow263 查看文章
說好的IWSP呢?
上咗太空後好似未用過3合1突擊....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-12, 06:29 PM   #269
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
上咗太空後好似未用過3合1突擊....
下集都大破了...(唔知算唔算透劇)
見佢擋炮果下都唔係三合一....

不過...SEED水準真的不錯,重看都咁有吸引力
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-12, 08:57 PM   #270
simonwongdx

註冊日期: Aug 2003
失望...無IWSP

舊 11-04-12, 03:39 PM   #271
nds新手

註冊日期: Jan 2006
剛看完#44

因為D譯名好亂 + 人樣個個都差唔多樣~睇到我一頭煙
唔係好明白~請問
1/穆同面具人即係乜野關係?
2/基拉是果個博士,用自己同老婆基因 + 人造子宮做出來的?

PS:以前未看過seed

thz

此篇文章於 11-04-12 03:46 PM 被 nds新手 編輯。
nds新手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-12, 05:48 PM   #272
Slush

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: nds新手 查看文章
剛看完#44

唔係好明白~請問
2/基拉是果個博士,用自己同老婆基因 + 人造子宮做出來的?

thz
面具人係穆老豆的複製人
基拉係怪物[誤]
Slush 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-12, 09:19 PM   #273
zero22
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: nds新手 查看文章
剛看完#44

唔係好明白~請問

thz

2.無錯~呢個人造子宮做出黎既系列叫"超級調整者"
基拉係最成功果個~所以叫"最強調整者"
基拉個哎也亞哥好似比人話失敗作~
無睇哂外傳唔太清楚
zero22 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-12, 09:25 PM   #274
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: Slush 查看文章
面具人係穆老豆的複製人
基拉係怪物[誤]
怪物無誤...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-12, 11:04 PM   #275
埃及使者
玻璃般的存在

雞神一向都係怪物
最適宜同傻那/武士道玩裸聊

GGF - 棄坑

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] 機動戦士ガンダムSEED BATTLE DESTINY 已售 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 425 02-04-13 12:03 PM

現在的時間是 03:20 PM

手機版 | APP版