Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-20-06, 11:10 PM   #126
jingying
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDytss001
引用:
作者: 蛋卷王
之前仲話人地好煩tim
條粉人為媾女連父母d醜事都爆埋出黎
睇星星冇比人cut嘛?
jingying 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-06, 11:14 PM   #127
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: KUSANAGI 草薙
香港將於復活節檔期上映劇場版Z第二部─戀人們
仲驚上次反應唔夠好唔上Z第二部tim

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-06, 04:53 PM   #128
Einhander
God of Gamer
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: t-mac拜仁
最後尤叔攬果個應該係阿4,唔係老花
咪發傻啦
去到最尾嗌到咁q大聲你都聽唔到?

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-06, 05:43 PM   #129
t-mac拜仁
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 計劃犯罪者
咪發傻啦
去到最尾嗌到咁q大聲你都聽唔到?
.....我既意思係,既然改ending....又無永遠的four,咁就咁改到尤叔同阿四一齊啦
呢個ending我真係好想見到...

t-mac拜仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-06, 04:11 AM   #130
鳳熾魂
紅蓮の焔神

3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
.....我既意思係,既然改ending....又無永遠的four,咁就咁改到尤叔同阿四一齊啦
無左永遠的科o尼集仲可以叫做zeta咩

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-06, 04:11 AM   #131
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: : Gospel:
究竟三部曲完結之後眾fans對呢個新劇情咖認可度會去到邊呢?

我就唔係好認可啦,不過推捷度佢地入黑歷史好大快人心!
我完全唔認同,不過推捷度佢地入黑歷史我真係好開心

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 03-27-06, 10:54 AM   #132
ianbbhoho
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDiancat
終於入手ZII DVD
仲有呢本ya都入手my

第三集d 戰鬥好正
later 補上圖

此篇文章於 03-27-06 12:06 PM 被 ianbbhoho 編輯。
ianbbhoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-06, 11:42 AM   #133
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
我覺得冇咩問題
四姐本身一定要死
小說版佢尊尼唔插佢都已經就死
所以永遠的四嗰part其實有少少多餘
不過冇左演說嗰part係過份左少少嘅
最後加奶油同呀花係一齊幾好吖
zz最後佢地都係係一齊o架啦
最緊要係
哈曼唔死就一切ok

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 03-27-06, 11:42 AM   #134
Einhander
能登かわいいよ能登

-del-

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 03-27-06, 12:21 PM   #135
ianbbhoho
Crazy Gamer

其實加美尤係想起雙飛
精神上阿科
真實上阿花
舊 03-27-06, 03:37 PM   #136
t-mac拜仁

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 計劃犯罪者
我覺得冇咩問題
四姐本身一定要死
小說版佢尊尼唔插佢都已經就死
所以永遠的四嗰part其實有少少多餘
不過冇左演說嗰part係過份左少少嘅
最後加奶油同呀花係一齊幾好吖
zz最後佢地都係係一齊o架啦
最緊要係
哈曼唔死就一切ok
尤叔既表現,似係搵水泡多過真心愛老花
因為佢一直只係當老花係老友,雖然話見four之前尤叔無愛人既能力,但four死后我睇唔同佢心埋上任何有愛老花的現象......做水泡的現象就睇到,一个可以為左你死既女人可以咁快唔記得,我唔信lo.
zz係我心目中=只係尤叔好返,好開心咁同照顧左佢好耐既老友一齊玩水ja,老花點諗我就唔知

t-mac拜仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-06, 11:50 PM   #137
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
嘉美尤對no.four的感覺似新類型人同強化人互相吸引產生好奇多過似愛情感覺
其實富野的愛惰觀都唔係太好
就如哈曼一見捷度即有feel(都係因為NT而吸引到佢,絕不是甚麼一見鍾情)

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-06, 12:29 AM   #138
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: jason_kasim
就如哈曼一見捷度即有feel(都係因為NT而吸引到佢,絕不是甚麼一見鍾情)
姐弟戀

舊 03-30-06, 12:53 AM   #139
yuhon

註冊日期: Feb 2005
我想問下zz入左黑歷史係乜意思?係咪好似turn a 入面d 黑歷史咁冇人再提....
同埋係咪會出多套繼續z 故事?
yuhon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-06, 09:00 PM   #140
ianbbhoho
Crazy Gamer

以下為第三部部份畫面,唔想睇唔好禁
hyper化
飛劍
突擊
最後

此篇文章於 03-30-06 09:03 PM 被 ianbbhoho 編輯。
舊 03-30-06, 09:04 PM   #141
光之颱風
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
應該用阿寶同馬沙黎做例子

舊 03-30-06, 09:06 PM   #142
草薙さん
The One

上面d圖全部都係來自呢本書?

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-06, 09:07 PM   #143
ianbbhoho
Crazy Gamer

引用:
作者: KUSANAGI 草薙
上面d圖全部都係來自呢本書?
yes
呢套ya 我儲曬
一共13期(有本第00期)
好正的說

此篇文章於 03-30-06 09:12 PM 被 ianbbhoho 編輯。
舊 03-30-06, 11:30 PM   #144
阿棠

註冊日期: Jan 2002
XBox Live GamertagTOM AIKAWA
第二集...睇完覺得怪怪地
劇情去得好快...
型仔戰鬥畫面無乜...
舊畫面好多
(而家先試睇...我都幾out...)

第一集...無錢去唔到戲院...而家第二集...好似唔係好值得去戲院聽音響...>.<

UE Triple.fi 10 Pro 黎左啦黎左啦黎左啦!!!!!
http://www.ultimateears.com/superfi/...ueMetallic.htm
阿棠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-06, 11:45 PM   #145
ianbbhoho
Crazy Gamer

引用:
作者: 阿棠
第二集...睇完覺得怪怪地
劇情去得好快...
型仔戰鬥畫面無乜...
舊畫面好多
(而家先試睇...我都幾out...)

第一集...無錢去唔到戲院...而家第二集...好似唔係好值得去戲院聽音響...>.<
等第三集la
第二集為睇戰鬥真係無咩
為睇女就有
舊 03-30-06, 11:46 PM   #146
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
有冇首映消息...?
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-06, 11:47 PM   #147
ianbbhoho
Crazy Gamer

引用:
作者: ↗◤豆腐仔◢↙
有冇首映消息...?
仲未
可能要4月左右先有
舊 03-31-06, 02:34 AM   #148
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
嘉美尤對no.four的感覺似新類型人同強化人互相吸引產生好奇多過似愛情感覺
其實富野的愛惰觀都唔係太好
但後尾加美尤係愛上左科

舊 04-01-06, 11:26 AM   #149
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
加美尤無變星星眼?
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-06, 11:38 AM   #150
ianbbhoho
Crazy Gamer

引用:
作者: 阿Wing
加美尤無變星星眼?
如果你問劇場版
Yes

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三浦建太郎 劇場版「ベルセルク(烙印戰士) 黄金時代篇Ⅲ 降臨」 2013年正月公開決定 Vol.2 elmond 日本動漫畫討論版 505 10-03-23 05:01 PM
[動畫] 「魔法少女まどか★マギカ」総合THREAD丨虚淵玄:「今、必死にシャフトと一緒に続きを考えている最中。」 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1142 12-14-21 09:57 AM
[動畫] P.A.Works10周年記念作品「劇場版 花咲くいろは HOME SWEET HOME」BD&DVD 発売中 vol.2 supermanlady 日本動漫畫討論版 694 05-14-21 10:26 PM
[動畫] 「Fate/stay night [Unlimited Blade Works]」第22話「冬の日、遠い家路」丨ufotable制作 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 2017 05-25-18 12:17 AM
收 魔法少女小圓 劇場版 淨戲飛 一張 YALIU 買賣專區 2 11-03-13 10:56 AM

現在的時間是 07:48 PM

手機版 | APP版