Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-21-06, 09:01 PM   #601
亞比斯
Insane Gamer
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
引用:
作者: 東方.真龍

買左未~~~大家
我見到賣50蚊喎
正常價格幾多到?
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 09:36 PM   #602
毒貓貓‧KIBA
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
哇~~
東方真龍o既gif~~
好懷念~~
自從gwf沒落就無見好耐~~
毒貓貓‧KIBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 10:36 PM   #603
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: wing
Dororo亦是像聲詞, 形容忍者用忍術消失時的微細聲音.

Dororo 亦是手塚治蟲一部作品的名稱.
多羅羅
一隻未玩過的game

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 10:18 AM   #604
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 龍之子
多羅羅
一隻未玩過的game
隻game畫面一般, 但其實好好玩的, 而且內容同原著漫畫並非完全一樣, 睇完漫畫再玩game都唔會冇o西新鮮感.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 10:19 AM   #605
wing
格鬥低手

引用:
作者: 亞比斯
我見到賣50蚊喎
正常價格幾多到?
印象中好多地方賣 $3x
舊 09-22-06, 10:33 AM   #606
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
我想問anime係做多2集完定做多2幾集先完?
我近排非常之想佢快d完,如果唔係有2,3個聲優吸引我,我就一早唔想看.
anime改變灑comic比我的感覺.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 12:42 PM   #607
重高達
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 龍之子
邊度來的消息?
五十集到先為一輯
邊有咁快完ar
重高達 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 01:00 PM   #608
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
引用:
作者: 重高達
五十集到先為一輯
邊有咁快完ar
如果以季計(12/13集為一季)
做到第130集應該差唔多又完成一季
我都想佢快d玩完(暫時)
d笑料越來越唔得
暫時停一排會比較好

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 01:03 PM   #609
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:

買左未~~~大家
如果改埋敵人就更好
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 03:07 PM   #610
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:

買左未~~~大家
久仰大大的名字了,你的作品太有趣了
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-06, 01:13 PM   #611
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
keroro又到左倒數的最後一階段了
希望會好似101~103打賈圖咁咁好睇

舊 09-26-06, 01:21 PM   #612
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:

買左未~~~大家
真龍兄~
估唔到係gaf見到你啊!!!

舊 09-26-06, 01:22 PM   #613
luciferdark

引用:
作者: TH華擊團
keroro又到左倒數的最後一階段了
希望會好似101~103打賈圖咁咁好睇
終於倒數完啦﹖
第幾集﹖
thanks~

舊 09-26-06, 01:34 PM   #614
Montague
遺伝子生物工学博士号

3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
作者: luciferdark
終於倒數完啦﹖
第幾集﹖
thanks~
岩岩上星期的是第128話
內容是倒數"完畢",新既究極侵略keron星人kiruru登場~!
看來是大激鬥

舊 09-26-06, 01:37 PM   #615
luciferdark

引用:
內容是倒數"完畢",新既究極侵略keron星人kiruru登場~!
看來是大激鬥
我睇完108之後無追落去, 因為覺得有少少悶..
咁依家可以睇番woo~thanks for info~
但..
全套片我最鐘意個個人魚女...
太少戲份啦....

舊 09-26-06, 01:47 PM   #616
wing
格鬥低手

引用:
我睇完108之後無追落去, 因為覺得有少少悶..
咁依家可以睇番woo~thanks for info~
但..
全套片我最鐘意個個人魚女...
太少戲份啦....
最近有一集玩DQ (好似126?), 幾好笑的.
舊 09-26-06, 01:48 PM   #617
luciferdark

引用:
作者: wing
最近有一集玩DQ (好似126?), 幾好笑的.
thanks~
今晚搞掂佢~

舊 09-26-06, 02:47 PM   #618
東方.真龍
Junior Member

引用:
真龍兄~
估唔到係gaf見到你啊!!!
咁岩既~~~嘿嘿
東方.真龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-06, 02:55 PM   #619
luciferdark

引用:
咁岩既~~~嘿嘿
之前keep左好多你ge作品啊~
你post多d啦

舊 09-27-06, 01:13 AM   #620
wing
格鬥低手

引用:
看來是大激鬥
看來似乎不錯.
舊 09-27-06, 09:52 PM   #621
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
咁岩既~~~嘿嘿
真龍大人
keep住推出你的作品吧

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-06, 12:00 AM   #622
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
新一集睇黎終於揭開keroro既心儀對象~~
亦同時進一步肯定左K隆星人條蝌蚪尾同年齡係無必然關係

舊 10-08-06, 12:07 AM   #623
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
似乎笨大唔捨得軍曹就咁停一停唔做(畢竟係用來賣模型廣告 )
照舊新一季頭一集係幾好睇
op中見到又有新人物登場(臨尾冬樹望上天空少女)

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之

此篇文章於 10-08-06 12:10 AM 被 jason_kasim 編輯。
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-06, 01:04 AM   #624
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
依, 新op

so far keroro最鐘意個首歌都係上首op

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-06, 02:10 AM   #625
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: jason_kasim
似乎笨大唔捨得軍曹就咁停一停唔做(畢竟係用來賣模型廣告 )
照舊新一季頭一集係幾好睇
op中見到又有新人物登場(臨尾冬樹望上天空少女)
位少女可能又係季尾大佬

論壇跳轉

現在的時間是 03:47 PM

手機版 | APP版