Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-27-05, 01:48 PM   #301
-N3DS-
God of Gamer
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 阿高
有線播完囉,唔知會唔會轉亞視播呢
係轉都轉去無記啦~起碼配音方面好D呀嘛~
比亞視的話,我最多唔開聲~

舊 09-27-05, 04:10 PM   #302
峰凌
Insane Gamer
隨意想像

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code5455 9355 8123
知唔知台版第11期幾時出?
峰凌 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 04:19 PM   #303
維他仔

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDvitason_1019
引用:
作者: wing
最後tamama 一個人上到外太空話 "好靜" 果段, 我 "形" 住係玩唔知邊套野o既.......... jojo第二部?
我印象中都好似唔知邊度見過個幕,係咪 JoJo 就唔肯定。
維他仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 04:19 PM   #304
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 雷帝
我都係照之前比卡蕉的情況來推斷者
亞視播應該會用番有線既配音吧同朱茵絕体絕命的op
我呢d完全冇要求的人有線五十集都硬食左啦
我覺得tamama都ok架
最慘係有線有日文揀但係冇字幕呀

有個問題,keroro撤退個集係咪第一輯最後
咁跟住果集keroro同kururu奏fkero球同王子作戰係咪新一輯黎
因為我奇怪有線係咪會繼續播第二輯呢 a
點知播埋就話套卡通播完,多謝收睇

此篇文章於 09-27-05 04:23 PM 被 阿高 編輯。
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 04:48 PM   #305
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
可惜亞視已經買左
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 04:51 PM   #306
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
有個問題,keroro撤退個集係咪第一輯最後
咁跟住果集keroro同kururu奏fkero球同王子作戰係咪新一輯黎
因為我奇怪有線係咪會繼續播第二輯呢 a
點知播埋就話套卡通播完,多謝收睇
對.

keroro#51係第一輯最後一集.
keroro#52 (keroro再次站立在大地上) 係第二輯第一集, 即係一開始講keroro同kururu 扮渣古偷番kero波果集.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 05:25 PM   #307
riceball

註冊日期: Apr 2004
引用:
對.

keroro#51係第一輯最後一集.
keroro#52 (keroro再次站立在大地上) 係第二輯第一集, 即係一開始講keroro同kururu 扮渣古偷番kero波果集.
即係有線買左#1-52?
又會買多一集咁怪ge
riceball 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 06:02 PM   #308
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
作者: riceball
又會買多一集咁怪ge
事實證明呢個世界係無奇不有的~

舊 09-27-05, 06:03 PM   #309
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
可惜亞視已經買左
咁我只好希望佢可以有nicam(雖然無咩可能)
最多咪好似我頭先post出黎咁口6樣囉~

舊 09-27-05, 06:06 PM   #310
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
我都係照之前比卡蕉的情況來推斷者
亞視播應該會用番有線既配音吧同朱茵絕体絕命的op
我呢d完全冇要求的人有線五十集都硬食左啦
我覺得tamama都ok架
最慘係有線有日文揀但係冇字幕呀
我諗唔會掛~~~~ |||
比返日版OP我呀~~~~~
TAMAM我都聽過佢把聲,是OK的,但其他就......
呢個咪就係有線O既不吹之O既地方囉~

舊 09-27-05, 06:15 PM   #311
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

引用:
又會買多一集咁怪ge
買咗幾多集係一回事,
播幾多係另一回事.
即使買晒成套日本仲播緊都係冇意義的,
因為一定要停下來就日本
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 09:05 PM   #312
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
今集正式玩吉吉神~
kururu用清場鎗, 正爆~~~

舊 09-28-05, 08:29 AM   #313
Spiderman
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
我諗Keroro, Tamama, Giroro, Dororo各個都有人唔少鐘意

但係我想知到底有無人會鐘意Kururu呢? 又陰險, 又陰沉...
Spiderman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 09:21 AM   #314
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Spiderman
我諗Keroro, Tamama, Giroro, Dororo各個都有人唔少鐘意

但係我想知到底有無人會鐘意Kururu呢? 又陰險, 又陰沉...
我有時覺得佢幾過癮,無左Kururu既話keroro可能無咁多野玩,因為好多過癮既道具都係佢發明......

http://www.gamerankings.com/

DLC=DISK LOCKED CONTENT
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 09:43 AM   #315
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:

我5隻都係咁喜歡呢~~~

舊 09-28-05, 09:54 AM   #316
阿高
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
又會買多一集咁怪ge
有線後尾係星期六播一個鐘咁樣
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 11:53 AM   #317
ShinShiden
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDshinshiden
XBox Live Gamertagshinshiden
引用:

但咁多隻裏面 我最鍾意既 係 Kururu 呢@@
雖然佢 又陰險, 又陰沉 但就係有呢d性格先覺得佢得意@v@
ShinShiden 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 01:50 PM   #318

F6F8 F73C

註冊日期: Mar 2003
引用:
我諗唔會掛~~~~ |||
比返日版OP我呀~~~~~
TAMAM我都聽過佢把聲,是OK的,但其他就......
呢個咪就係有線O既不吹之O既地方囉~
異議阿里!
夏美都配得唔錯

私の右手には

twitter Plurk 
上面幾個隨便follow
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 06:35 PM   #319
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:

我都鍾意kururu,不過唔鍾意tamama因為佢同摩亞爭keroro.
dororo....對佢真係冇感覺.
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 08:40 PM   #320
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
我都幾鐘意 Kururu, 最鐘意睇佢做o的陰險野~
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 10:25 PM   #321
Oruma
Beware...

註冊日期: Aug 2004
Kururu我覺得ok呀
不過最鐘意始終係熱血紅青蛙Giroro同模型狂綠青蛙Keroro
Tamama既BL令我唔like佢

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 10:46 PM   #322
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Daidi
Tamama既BL令我唔like佢
係某個程度上我一早將佢變左女來看.
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 10:50 PM   #323
YOSHIKI SNAKE
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
我最鐘都係kururu喎,佢d行為真係好到

舊 09-28-05, 10:52 PM   #324
levinjo
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
我不喜歡可愛樣時既tamama
但佢變態, 嫉妒個陣個樣, 我就鐘意