Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 49 449 499 539 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 559  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
yorkyork 07:04 PM 11-10-18
https://gansoku.ggame.jp/jp/

最強手機遊戲製作人喔喔查做既game竟然一年都頂唔到,
早兩個月仲要出個超屈獨角獸出黎,
係咪你地唔支持佢?
J+1 11:28 PM 11-10-18
寺田生日派禮物,yeah
由手機版發出
david 06:33 AM 11-11-18
作者: J+1:
機會嚟啦

由手機版發出

點解魔神唔獨立出手遊呢

我對敢達同其他都乜性無趣....

J+1 06:17 PM 11-11-18
你覺得魔神可以一隻獨立出??單機game都怕唔夠內容.....
由手機版發出
david 06:24 AM 11-12-18
作者: J+1:
你覺得魔神可以一隻獨立出??單機game都怕唔夠內容.....
由手機版發出

動畫都三部,再加OVA漫畫同小說內容,應該有排出吧...
J+1 02:13 PM 11-12-18
終於練滿第一隻...

由手機版發出
J+1 05:36 PM 11-12-18
真殘念w

由手機版發出
LordofNightmare 08:42 PM 11-12-18
英文台話下次一池有6隻...
亍 ◣ 09:02 PM 11-12-18
殘5+1??你抽埋我o個份....抽得齊都冇可能練滿....
亍 ◣ 10:58 PM 11-15-18
終於第一次打到頂wwwww

王蛇 07:13 PM 11-16-18
看來官方終於知道組合唔會有人抽太多,每部都較過能力可以通用一點

不過Ω紅機有D慘 基本竟然沒保命技,沒神速 唔升RANK5用底力一定爆
J+1 07:43 PM 11-16-18
至少佢個永動生珠拆甲有機會有奇效....

不過我還是pass呢輪算....冇石....
由手機版發出
亍 ◣ 09:03 PM 11-19-18
機動驚察...
亍 ◣ 09:25 PM 11-19-18
點解唔出弓天使直接出劍機

ryvius123 09:31 PM 11-19-18
呢隻垃圾已經開始執笠倒數了
亍 ◣ 10:03 PM 11-19-18
作者: ryvius123:
呢隻垃圾已經開始執笠倒數了
咁隻DD又唔係才才毛領導,應該兩邊各玩各....
ryvius123 10:27 PM 11-19-18
作者: 亍 ◣:
咁隻DD又唔係才才毛領導,應該兩邊各玩各....
感覺佢係到死兜

其實呢排咁多期限參戰已經好古怪, 呢兩個月限參仲多過長期參戰, 感覺唔想比錢買長期版權咁
王蛇 04:28 AM 11-20-18
DD 果邊雖然機體話不用抽(應該活動攞機
但要抽係 超必,普通攻擊,支援人物 三樣野

除非PICK UP唔係大暗鍋,唔係真係抽死人
亍 ◣ 08:35 AM 11-20-18
作者: ryvius123:
感覺佢係到死兜

其實呢排咁多期限參戰已經好古怪, 呢兩個月限參仲多過長期參戰, 感覺唔想比錢買長期版權咁
不過你睇番第三期d作品,以活動角度睇同限時分別不大,真係只有故事對話有一定程度出場
qqabc 09:47 PM 11-25-18
隻NC既技好像不錯, 但又好似無乜機會用... 大家都是skip等OG event?
LordofNightmare 10:27 PM 11-26-18
用千鶴,公主,大武士,F斷空,野明過咗33了~~~~

野明狂上SPARK反而係主要輸出
亍 ◣ 08:41 AM 11-27-18
你個陣我冇3隻,算...繼續等
LordofNightmare 11:50 AM 11-27-18
有野明嘅谷快佢先手拆反擊比紫哈曼大人放必可以減11下
錯過慈母就要再等過下一隻拆反擊,而且唔保證下隻拆到反擊又有spark、支援攻擊咁全面
J+1 07:55 PM 11-29-18
藍石應該唔會有吧...?

由手機版發出
王蛇 01:14 AM 12-01-18
拔刀機有點微妙,滿血先強又沒裝甲無視 打征覇用?
AXEL除了打唔到分身外,D技都幾全面 駕駛服D技又配合,期待將來Ω打臉

KING J 竟然沒駕駛服 征覇用確定
我愛羅 依家環境都幾難用
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 49 449 499 539 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 559  ... 最後

返回主題版面